sabahlari hep ayni otobuse biniyorum. genelde o adam da oluyor sanirim. cunku daha once birkac kere gordum bakip duruyordu bana gulumseyip. yani baktigi icin fark ettim. ama onemsemedim.
ben bindim ayaktaydim sonra bu da yasli kadina yer verdi kalkti benim yanima durdu ben camdan disariyi izliyordum koltuksuz bolum var ya. bu da yolculara dönuk sekilde yan durdu. bacagima eli degiyor gibi hissettim ama emin olamadim zaten mont sirt cantasi vs vardi bende.
sonra bu benim inme vaktim gelince bana yaklastirdi kendisini benim yonume dogru gelip. tutunma yerinde elini elime degdirdi. cektim bir daha yapti, yine cektim yine elime getirdi. yanlislikla yapti sandim en son parmaklarini elimin uzerinde gezdirdi sok oldum. benim inme vaktim gelmisti zaten cektim elimi kendim de arkaya dogru geri cekildim bu sefer tutunacak yerim de kalmadi zaten sonra da indim. bu neydi simdi bunu yapinca ne halt elde etmis oldu. gozum doldu inince. bir sey de diyemedim zaten daha da sinirim bozuldu tepki veremeyisime. bir daha karsilasmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım… hiç haksız değilsin, bayağı rahatsız edici bir durum bu. Resmen sınırını ihlal etmiş, bu taciz. Suç da yani, öyle “yanlışlıkla” falan geçiştirilecek bir şey değil.
Önce şunu bil: Suçlu olan o, utanması gereken de o. Tepki verememen de çok normal, şok anında çoğumuz kitleniyoruz. Kendine yüklenme lütfen. 🖤
Bundan sonra aynı otobüse binmen gerekiyorsa; mümkünse sürücüye yakın dur, kalabalık bir yere geç, kulaklık bile taksan tedirgin oluyorsan gözün hep etrafta olsun. Onu görünce direkt yer değiştir, hatta in bir sonraki durakta, güvenli hissettiğin yerde tekrar bin. Gerekirse bir arkadaşınla birlikte bin o otobüse bir süre.
Ailene ya da güvendiğin birine anlat bence, içinde kalmasın. Çok etkilenmişsin, bu duyguyu tek başına taşımak zorunda değilsin. İleride kendini hazır hissedersen “Bana dokunmayın” gibi net bir cümle kurman da caydırıcı olabilir ama şu an önemli olan senin güvenliğin ve konforun. 💛
İstersen seninle birlikte “karşılaşırsam ne derim, ne yaparım” diye de düşünürüz, kafanda prova yapman rahatlatabilir.