Erkek arkadasimdan korkmaya basladim?

Yaklasik 2-3 senedir konustugum biri var ayni zamanda gorustugum yani erkek arkadasim. Bu zamana kadar her sey cok guzeldi herkesin ozendigi ruya gibi bi ask yasiyorduk ama bir kac haftadir degistigini hissediyorum. Eskiden bana karsi cok guzel seyler soylerdi simdi tehditten baska bir sey yapmiyor. Seni soyle yaparim boyle yaparim (kotu seyler soyluyor) Ve kustugumde sakaydi gel diyor ama guvenim sarsiliyor korkmaya basladim artik ondan. Yogun calisiyor ve isi cok zor evet anliyorum ama sizce bu dusunceler saglikli mi? Gercekten beni sevdigini hissediyorum ama bazen dedikleri o kadar kotu hissettiriyorki. Ben sosyoloji okuyorum ve sehir disinda oldugum icin bolumum hakkinda cok kotu seyler soyledi aileme bile bazen saygisi yok. Ve evlenmeyi dusunuyorduk okulumun bitmesine 1 sene kaldi Şu an. Sizce ne yapmaliyim bilmiyorum Şu an aramiz normal ama korkuyorum boyle diyince de sacmalama neyden korkuyosun ben saka yaptim oyle bisi olabilir mi falan diyor. Ama ben sinirlenince bile boyle laflar cikmasini istemiyorum agzindan sonucta bugun der yarin yapar. Kafam cok karisik
Erkek arkadasimdan korkmaya basladim?