18 yaşındayım ve yks çalışmak için hep gittiğim bir kafeye gittim bir masaya yeni yaşlı 40,50 arası bir adam oturuyordu bende başka bir yere geçseniz masada ders çalışacağım dedim. Sonra kendini kötü hissettiğini falan söyledi bende kötü hissetmeyin diye rahatlasın diye bir şeyler söyledim sonra sorular sormaya başladı rahatsız edici değildi yaşlı biri yaşımı ne olmak istediğimi falan sordu sonra zorla kahve ısmarladı artık susar diye döndüm önüme ama parmağında yüzük yok ben kizlarimi evlendirdim diye konuşmaya devam etti sürekli bitirmeye çalıştım konuşmayı ama bir türlü anlamadı oğlu ile tanışmamı istedi 22sinde bir tanışın buluşalım dedi olmaz hayır ısrar etmeyin dememe rağmen asla anlamadı öncesinde üniversite için yardım ederim dedi diye kartını verecekti bulamadı numaramı yaz dedi bende canım gibi yazdım sonra çaldır ki kartımı atayım dedi onu da yaptım, inanın ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve anlamadım tüm o evlendirme mevzusu sonra gelişti hiç anlamıyor da hayır dan ve bir kafenin içindeyim kimse de bir şey demiyor kız sana hayır diyor kardeşim 18 yaşında küçük kız ne evlendirmesi sonra gitti bir şekilde bende hemen çıktım numarasını engelledim bana seni rüyamda gördüm oglunla evleniyordun dedi o sensin ben seni kızım sayıyorum falan dedi sürekli...
112 aradım ama polis bey bana şu an adam kanizda mi değilse aramayın dedi, numaranızı siz vermişsiniz bir de bir şey yapamayız dedi. tamam haklılar ama üniversite dedi yardımcı olurum dedi şirket numarası dedi tamam kabul canım bende ama bilemedim ki böyle bir şey olacağını. Anneme de söyleyemedim sadece çok korkuyorum numaramı bilmesi ve sapık gibi oğlu ile zorla evlenmemi isteyip olmaz hayır dememden de asla anlamaması.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer