Herkese merhaba. Konu basliginda bahsettigim gibi eşim eski sevgilisini unutamadi. ben eşimle tanıştığımda beni ailesi layık gördü ogullarina bende aşık oldum eşime ancak eski sevgilisinden yeni ayrılmıştı kendisi ve hala o vardı aklinda eski sevgilisi de kiz kardesinin gorumcesi yani ortak bir yegenleri var kiz yegeninin halasi esimde dayisi. bende benimle evlenmicegini düşünüp birlikte oldum eşimle çünkü çok sevdim onu mesajlarını gördüm yinede vazgeçmedim aklinin bir kosesinde hep o kız vardı bunu biliyodum ama kız uzak bir şehire gitti ve hersey çok guzel guzellesti hamile kaldım eşim bana cok ilgi gosterdi o kizi unuttugunu düşündüm hep çünkü bana aşık gibiydi devamli icen adam son iki aydir alkolu birakti ben hamileyim diye disarda yemekler falan. Derken geçenlerde bir düğünde eski sevgilisiyle karşılaştı bu arada 8 aylık hamileydim ve eski sevgilisini gördükten sonraki gün eve kör kütük sarhoş geldi o gün kaynanamda burdaydi gorumcem kaynanami o kızın telefonundan aradı onun adını gören esim açtı telefonu benim yanımda. Her neyse sonra içtiği için özür diledi ama dün dış buğdayı vardı yigenlerinin o kız orda diye onu görünce gitti ve ben onu aradığımda bana durup dururken bagirarak telefonu kapattı. Yani beni suçluyor heralde bugunde gorumcem ve o kız dışardan gelirken kaynanama uğradılar kız dışarda bekledi biz evdeyiz diye eşimde" o içeri gelsin ben odaya gecerim" dedi o kız için. Benim yanımda bunlar oluyor ben ne yapıcam şimdi bana yardım edin beni seviyor gibi ama o kizi görünce İçmesi bana ters davranması kızla aynı ortamda bulunduğumuz bir gün o duysun diye ayrılık parçaları çalması. .. sizce o kizi mi seviyor
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler yok mu aranizda cevap vericek yani iki aydır içmeyen birinin eski sevgilisini görünce eşi hamile olduğu halde ertesi gün korkutuk İçmesinin nedeni nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer