Instagramdan evli tanıdıklarını görüyorum, hep aynı şeyler. Bir Pazar klasiği, yok kaynımgillere geldik. 😃
Millet nasıl evleniyor anlamıyorum.
Millet nasıl evleniyor anlamıyorum.
Maalesef ülkemizde insanlar hem yaşamayı hem de yaşatmayı bilmiyor. Evlilik ise bir amaç olarak görülüyor ve evlenince hayatları bitiyor. Fakat evlilik bir amaç değil, güzel bir süreçtir. Yaşamasını bilene
eğer hedeflerin hayallerin kafa yapın uyuşan biriyle birlikteysen evlilik aksine çok çok keyifli bir şey :D önceden anamın babamın evindeydim evet rahattım yediğim önümde yemediğim ardımda erkek gibi yaşıyordum ama adım atsam hesap veriyordum. şehir dışında bir plan yapsam türlü yalanlar söylüyordum. sürekli yalan üretmekten artık kendi yalanlarıma bile inanacak duruma gelmiştim. ve yaşım da küçük değil 29 yani ona rağmen çocuk gibi muamele görmek bir süre sonra o evi yaşanmaz hale getiriyor. kaçak göçek bir hayattansa evlendim evet şimdi sorumluluklar var ama daha mutluyum. ailemle ilişkim daha kıvamında, artık gece yarılarına kadar kocamla dışarda sürtüyoruz kimse hesap sormuyor alıp başımızı gidiyoruz kimse karışmıyor:D zorluğu da güzelliği de birlikte yaşıyoruz, duygusal fiziksel birbirimizi tamamlıyoruz, daha evde sıkılmaya bile fırsat bulamadık öyle söyleyeyim. o yüzden evliliği kiminle yaptığına bağlı. monoton bir adamla, anneci bir adamla evlilik tabii ki çekilmez olur
Evlenenlere bakıp evlilikten uzun bir süre uzak durmayı tercih ettim bundan pişman da olmadım gerçekten evliliğin değecek, bana uyumlu biriyle olursa eğlenceli ve mutluluğa açık olduğuna gönülden inanıyorum. Herkesin evliliği aynısı veya benzeri olacak diye bir şart yok, karamsarlık gereksiz. Sadece âşık olursam evlenirim önşart olarak kâfi böylelikle sıkıcı ve mutsuz edebilecek insanlardan ve evliliklerden zaten doğal akışında uzak duruyorum çünkü bir insana âşık olmak zaten çok zor. Aşk gerçekse vazgeçilmez evlilik te öyle.
Kimle evlilik yaptığına bağlı saçma sapan bir insan ile evlilik yaparsan tabii ki hafta sonu öyle anca başka evlere gezmeye gidersin ama gerçekten doğru bir evlilik yaparsan hafta sonu nerelere gidilir neler yapılır düşününce şöyle akıl fikir almıyor fjghg
Cevap
42Cevap
No manita , no dırdır gezerim fıldır fıldır 😌😌😌
Hayır bence değil evlilik dünyanın en güzel duygusu keşke şu an uygun şartlar olsaydı da evlenseydim diyorum :D ama yok işte
Kimse karışmasa ağzı olan cahil insanlar kendini söz hakkına sahip sanmasa veya buna fırsat verilmese iyi olabilirdi, izine köye gidiyoruz kadınin biri bana nasılsın demeden bebek var mı bebek diyor diğeri artık gelsinler memleketlerinde baba evinde yaşasınlar ne yapacaklar diyor öbürü daha durun tatilde neymiş köyünüz dururken diyor cahiliyeti yüksek insanlarla sırf eşinizin veya sizin akrabanız diye muhatap oluyorsunuz bu duruma karşı nefretimi anlatamam size ama canı gönülden söylüyorum bırakın dost hayatı yaşıyor desinler ne derlerse desinler evlenmeyin kardeşim hayat kısa böyle saçmalıklara vakit ayırmayın gezin tozun bugün bununya yarın başkasıyla hiç sıkıntı dert tasa olmasın beni soguttular herşeyden siz izin vermeyin...
Ah ah ahhhh mutsuz bekarlar ne yapsın Peki üvey anneyle öz babayla yaşayan genç kızlar ne yapsın herşeyin kısıtlanıyor senin kararlarına izin verilmiyor ve zeka geriliği ya da psikolojik rahatsızlıkları var ne olcak biryere kadar yaşayabilirsin başka kadınla oda zor yani üvey anne öz anne deredede davranmasada yinede iyi insan olsada bazı şeyler yürümüyor işte evliliklerde oluyor bu nedenle sevsende o evden kurtulcam diyede düşünüyorsun bir nebzede olsa en çok kurtuluş olarak görülüyor yani evlilik hayat yolculuk zor rabbim yardımcımız olsun çok zor
Evlendikten sonra gerçek anlamda hayatı monotonlaşmayan, hayatı yaşayan çok az insan var. Erkek sabah erken kalkar işe gider kadın evde kalır yemek yapar erkek eve gelir yemek yerler sonra erkek televizyonun karşısına geçer gece yatmadan biraz sevişirler bu kadar. Düşünmesi bile midemi bulandırıyor ne boktan bir hayat anasını satayım.
Evet ben de bundan korkuyorum
Evlilik bence güzel bir şey ben bekarım fakat evlenmek isterim insan sevdiği insanla evlenince o monoton pazar klasiğiymiş kayınvalideymiş cart curt kalkar evlendiğin zaman hadi bugün dışarıda yiyelim veya hadi çocuk parkına gidelim hadi yürüyüşe gidelim hadi spora gidelim hadi pikniğe gidelim gibi şeyler giriyorsa araya o evlilik veya ilişki monoton değildir Evliliği renklendirmek biraz da kişilere kalmış bir durum
Evli olunca hayatı çok renkli geçenlerde var. Bu tamamen yaşam biçimi ve karakterler ile ilgili. Maddi imkanları da ekleyelim. Fakat bekar olmanın çekiciliğini de unutmayalım. Bildiğim bazı kadınlar var çılgınca yaşam biçimleri için evlenip bunu devam ettiriyorlar. Çünkü bunu yaşamak baba evi ortamından uzaklaşmayı da gerektirebiliyor.
Aynen çok sıkıcı bencede. Sürekli hayatına müdahale eden biri var. Bence bu çok sıkıcı bir durum ya. Ben hayatımda herşeyime karışan sürekli sorun çıkaran birini asla istemem. Bekarlık bence sultanlık kimsenin derdi sıkıntısı ile bu saatten sonra uğraşamam. Şu dünyaya bir defa geliyoruz neden evlenip kendimi boş yere mutsuz falan edeyim..
Insanina göre degisir bu durumlar
Bir insan sevdigini mutlu etmesini bilirse
O zaman evlilik ona en guzel mutluluk gelir ve durmadan herseyi isteyerek askla yapar
Ama bir insan sevdigini mutlu etmesini bilmedigi surece
Her ne yaparsa yapsin
Yaptiklarindan mutluluk alamazda
O zaman hersey ona zor gelir ve bir müddet sonrada sıkılmaya baslar💫😊
Bu gibi sarmala girenler için tabiki sıkıcı. Benim evlilik felsefem : Evlilik başka bir özgürlüktür! Tadını çıkarmayı bilirsen mükemmel bir birliktelik. Evcilik oynayacaksan git başkasını bul. Ama özgürce hayatın tadını çıkaracaksan ne ala...
Zaman çok hızlı geçiyor. Ben evlendim ve terk edildim. Dilim yandı ama yanlız ölmek istemiyorum. Çünkü sevdiğim bir kadınla yapacağım çok hayallerim var. Hepsi yarım kaldı. Hem istiyorum, hem istemiyorum. Yoğurdu üflemek misali
Bence sıkıcılık la tanımlayamazsın yanındaki kişi önemli sende önemlisin birbirini önemseyen 2 kişi evlilik sevgililik gibi sıkılabileceğin bir şey değil bir ilişkide herşeyi biranda yaşamaya çalışırsan tabikide sıkılırsın hiçbir şey demeden hiç yapmadığın şeylere seni kelimelerle diğil ruhuyla iten birisini bulman lazımki sıkıcı olmasın senin tabirinle
Kiminle olduğuna göre değişir.
Klasik Türk algısı ile çok sıkıcı evet.
Modern ve ileri görüşlü, yüksek farkındalıklı biriyle dünyadaki en zevkli durum.
Evlilik belli bir monotonluk diye düşünüyorum. Bazen hep aynı şeylerin olması insanları sıkıyor. Hafta sonu kayınvalideyi görmek yerine eşimle özgürce zaman geçirmek isterim
Onlar evliliği sıkıcılaştıran tipler, kes akrabalarla ilişkileri bak bakalım 10 yaş gençleşmiyo musun
Evlilik sıkıcı değildir de hayat monoton bir hal aldığı için hep aynı gelir. Bunu değiştirmek hem kişilere bakıyor hem de maddiyata
Her zaman eğlenceli olmasını beklersen her zaman çok sıkılırsın bence. Sosyal medyayı akrabaları için kullanıyor olabilirler bir de
Bir evliliğin eğlenceli olması çiftin birbirine olan uyumuna ve eğlence anlayışının da uyumlu olmasından geçer. Bu uyum yoksa rutine bağlar
Allah tan başka kimse kalmayınca yanında. Anlıyorsun sıkıcı mı değil mi?
Sıkıcı olanı var, renkli olanı var muhakkak..
Bekârlık da sıkıcı, evlilikte hiç olmazsa çocuğun oluyor seversin, öpersin, koklarsıın 😍😍
Bencede. Sevgili olmak daha iyi. Evlilik insanı gereksiz strese sokar.
Ahahahha valla ya bir de o paylaştıkları en güzel en zorlama anları, gerçeğini sen düşün 🤣
Kesinlikle katılıyorum günümüzde evliliklerde eskisi gibi değil
Sıkıcı olan da var olmayan da. Benim de evli arkadaşlarım var instada 😃
Sorma, zamanında yaptık bir hata. 😂
Yüzümüze vurma lütfen 😂
Evlilik saçmalık, nikah akdi bir nevi iadei itibardır, medeni bir durum ikisi farklı şeyler.
kimilerine göre sıkıcı kimilerine göre ise eglenceli
Hep aynı değildir. Kaynıgillere sürekli giderek hayat geçmez.
Evlilik kadar güzel birsey var mı tek kişiyle sevdiğin karşı cinsle hayat paylaşıyorsun kalbini açıyorsun annen baban ablan kardeşin o kisi oluyor.
Bak ben sıra dışı bir evlilik yaşiyorum kayinvalideye küsüm hafta sonum bana kalıyor gitmiyorum.😂Evliliğe önyargılı olma..🤣
Kafa deng8 biriyle efsanedir
Çok monoton ev işi çocuk kaynana dırdırı o yüzden evlenmedim. Bana göre değil 😂
Ben sıkılırım
Geleceğe yatırım aksljf
35 gibi bu yazdıklarına oişman olma ihtimalin %99 bekar kalırsan haberin olsun
Evli olan kişilere göre değişir. Harika bir evlilik hayatı geçirmek o çiftlerin elinde, izdırap olmasıda...
Ya zevkine seks için evleniyorlar ya ölene dek bir yol arkadaşı ya da çocuk yapıp neslini devam ettirmek için
Hayat dediğin daldan dala konmaktır oturup her gün aynı yemeği yemek değil
Ben evliliği seviyorum. 😊
Hahaaa evlilik güzel dengine gelirsen 😀
%98'i inanılmaz sıkıcı.
Onların evliliği mononitinlasmis
Evlenen insan özgürlüğünü yitiren insandır 😅
Kesinlikle evlilik ev hapsi
Güzel yanlarıda var illaki ama bekarlqında sıkıcı tarafları var
Valla bilmiyorum yeni deniycem 2 haftam var
Seversen eğer değil
Kimine göre evet kimine göre degil
Çevreye bakınca öyle görünüyor