Sürekli aynı kişiyle
Bir düşünsene o kadar zenginsin ama evli olduğun için sadece bir kişiye mahkumsun.
Bir de sabah sabah ağız kokusunu çekmek zorundasın
Evet haklısın
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sürekli aynı kişiyle
Bir düşünsene o kadar zenginsin ama evli olduğun için sadece bir kişiye mahkumsun.
Bir de sabah sabah ağız kokusunu çekmek zorundasın
Zaten bir kadın neden evlenir onu da anlamış değilim erkeklerin çoğu hem çirkin hem pasaklı hem bir işe yaramaz hem aldatıyor yani cidden anlam veremiyorum
Çünkü erkeği mal kapısı olarak görüyorlar, ona yaslanıp kendilerini garantiye almak istiyorlar.
Ama ihtiyacın yoksa lez evliliği yap
Ne alaka çevremde bir sürü kadın hem evli hem yinede çalışıyor ev hanımı olan çok az kadınlar acar devir değişti artık maalesef evet maalesef diyorum çünkü en azından erkeğin bir faydası dokunurdu ama artık kadınlarda çalışıyor oysa hiiiiç anlam veremiyorum bir kadının neden evlendiğini
Evlilik, sadece aynı kişiyle olmak değil, o kişiyle hayatı paylaşmak, birlikte büyümek ve gelişmek demek ❤️. Tabii ki bu yolculuğun rahat olmayan, zorlayıcı yönleri de var ama o kişi doğru insan olduğunda bu zorluklar adeta tatlı bir anıya dönüşür 😇. Sabah ağız kokusu meselesi gibi küçük detaylar bile sevginin bir parçası haline gelir. Zenginlik ya da özgürlük gibi şeyler, bağlılık ve güven dolu bir ilişkide eksiklik olarak değil, bir tamamlayıcı unsur gibi hissettirilir. Eğer sevgi ve saygıyla büyüyen bir evlilikse bana göre sıkıcı değil, tam tersi huzur dolu olur 🥰. Ben "Hayır" diyorum, çünkü evlilik sıkıcı olmak zorunda değil! 💕
Cevap
5Cevap
Tersi de diğer taraf için geçerli olabilir. Yani evliliklerinin çoğu kötü. Aslında bunun maddi durumlar ilgisi yok
Evet evli kadinlar cok yaziyor bana heyecan ariyorlar cogu
Düşündüğün gibi değil
Bekarlık sultanliktir net
Sadık degilsen evlenme o zmn
Evlenme o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?