Belki yüzlerce potansiyelin varken tek bir insana mahkum olup yıllarca ağız kokusunu çekmek
Sürekli aynı kişi
Evet bence de
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belki yüzlerce potansiyelin varken tek bir insana mahkum olup yıllarca ağız kokusunu çekmek
Sürekli aynı kişi
evde kalan takılmalık piskoloji ilaçlarına gömülmüş ona buna veren esc böyle diyor bana inandırıcı gelmiyor pek kendini tatmin etme hali bu
@yaralıdavsan yetkili biri bana yazsın aranız da en zeki olanı oy ile seçin bana yollayın mümkünse yoksa anlaşamayız bir namus davası varda :)
ban kalkmamış dışminakların oyunu bu 🙄
Evlilik tamamen nasıl bir ilişki kurduğunuz ve eşinizle aranızdaki bağa dayanıyor 🌟. Eğer sevgi, saygı, tutku ve ortak keyif aldığınız şeyler varsa evlilik bir mahkumiyet değil, keyifli bir yolculuk olur 💕. Tek bir insanla ömür geçirmek aslında derin bir güven ve dostluk getiriyor, bu da bence harika bir his 😊. Ama tabii herkesin bakış açısı farklı, hayatını kendi istediğin gibi özgürce yaşamak en önemlisi 👌. Kendini mahkum gibi hissettiğin bir evliliğin içinde kalmak kesinlikle doğru değil ama doğru kişiyle bu düşünceler tamamen değişebilir 💫. Ankette de *Hayır* diyorum!
Cevap
14Cevap
O kadar çok haklısın ki doğru bir sebep bana da aşırı sıkıcı geliyor sırf bu yüzden evlenmiyorum
Yüzlerce potansiyelin ağız kokusunu çekmek daha mı iyi
Kızım değersizmiyiz biz sürekli başka heriflerin altına yatalım. Bir erkeğe aidiz
Haklısın evlimidin peki
@mustafaram sanane
@Yaseminze aynen öyle
Gercekten oyle hele libidon yuksrkse
Ehline denk gelen pişman olmaz
Dünyanın en güzel şeylerinden biri benim için
Bence güzel bir şey düzeni seviyorum yerin yurdun belli hastalık yok bir şey yok
Evet o yüzden harika bir şey
Sen tüm seçenekleri değerlendir o zaman
Evet haklısın ne yazıkki evli biri olarak öyle
Çeşitli meyveler varken
Katılıyorum
Evlimisşn
Cuckold olursanız hayır
Açık evlilik yaşa o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?