Sevgilim hakkında bazı şüphelerim var takıntılı ve iyi kötü her yönden düşünen bir insanım ama bu konuda napacağımı bilmiyorum?

Sevgilim şu an askerde 6 aylık bir ilişkimiz var askerde benden nude istiyo ben bu konuda tavrımı belli ediyorum ama ısrar ediyo en son tartışmamızda ısrar atti fotoğraf atıcaksın diye bende reddettim. Benim sesimi duymak isteyen vakit buldukça arayan kişi tartışmadan sonra 5 gün beni aramadı yazmadı sormadı. Evet biliyorum askerde sürekli konuşucaz diye bir şey yok ama whatsapp a girdiği halde yazmıyo aramız düzelsin yumuşasın diye özledim mesajları atmıştım ama hiçbir şekilde mesajıma bakmadı çevrimiçi olduğu halde bende hiç yazmadım bugün dayanamadım yazdım sinirli olduğu için yazmadığını işte telefon kontrolü yaptıklarını vs söyledi ama bana inandırıcı gelmedi seven insan sinirlide olsa 5 gün yazmadan duramaz ya hele whatsapp a giriyosa.
Sevgilim hakkında bazı şüphelerim var takıntılı ve iyi kötü her yönden düşünen bir insanım ama bu konuda napacağımı bilmiyorum?