Sevgilime karşı içimde hep bir kuşku var?

• Sevgilim ile 3 yıllık bir ilişkiye sahibiz. Birbirimizi seviyoruz ve aramızda birazdan anlatacaklarım dışında olumsuz hiçbir şey yok. Fakat geçen yıl bir sosyal medya platformunda erkeklerin videolarını beğendiğini ve bunları gizli favorilerine koyduğunu gördüm. Kendi isteğiyle gösterdiği bu videoları sadece müzik amacıyla beğendiğini söyledi. Ben pek inanmasam da bir şey demeden göz ardı ettim. Yaklaşık 2 ay önce aynı konseptte olan videoların daha fazlasını tekrardan gördüm ve bu durumun beni çok rahatsız ettiğini, sadece müzik amacıyla kaydedilmeyecek şeyler olduğunu söyledim. Özür dileyerek bu videolardan hoşlandığını ama onların hiçbir önemi olmadığını ve beni çok sevdiğini söyleyerek bir daha beğenmeyeceğini söyledi. Problem olmadığını söyleyerek konuyu kapattık ve dediği gibi de beğenmedi. Üzerinden çok geçmeden bu sefer erkek ünlülerin gizli favorilere eklendiğini gördüm ve bu ünlüleri beğenmesinde hiçbir sorun yoktu sonuçta göze hoş gelebilir veyahut beğenilebilir ya da yakışıklı bulunabilir. Lakin daha sonra bu erkek ünlüler hakkında dibi düşermişcesine bahsetmeye başladı ve daha da ileriye giderek onları gördükçe tahrik oluyormuş gibi davranışlar sergilemeye başladı. ("Mmmhh, offff gibi er*tik bir ton ile söylenen hayranlık ifadesi) eriyip bittiğini dile getiriyordu. bundan çok rahatsız olduğumu ve bu durumun beni ciddi anlamda yetersiz hissettirdiğini oldukça normal bir biçimde tekrardan dile getirdim. Sevgilim ise onlara istese de ulaşamayacağını veya ulaşsa dahi onların ona bakamayacağını ve bana çok aşık olduğunu ve çok sevdiğini, benim onun için en yakışıklısı olduğumu söyleyerek beni yatıştırmaya çalışıyordu. Gene sorun etmedim ve o bu durumu durdurmayarak aynı şeyleri yapmaya devam etti. Bunların yanı sıra aylar öncesinde aramızda yaşanan tatsızlığa sebep olan videolardan birkaçını tekrardan beğendiğini gördüm. Uzun bir zaman boyunca yetersizlik ve değersizlik hissi ile boğuşmama neden olan bu konu hakkında en sonunda kavga etme raddesine geldik. "Madem rahatsız oluyorsun o zaman sende o adamlar gibi olmak uğruna çaba sarf et hem o adamlara bakınca sana karşı olan duygularım mı değişiyor ben senin sevgilin değil miyim sadakatime güvenmiyor musun?" Diyerek ciddi bir tepki gösterdi bana. Ona çok fazla baskı kurduğumu düşündüğüm için konuyu daha fazla uzatmadım ve kapattım. Yetersizlik ve değersizlik hislerim iyice körelmiş durumda. Ünlü birisinin beğenilmesine veya yakışıklı/cazip bulunmasına asla karşı değilim. Hoş bulunabilir, bakılabilir fakat partnerinin yanında beğenmekten de öteye geçen bu durum beni epey rahatsız ediyor. Bu konuyu sevgilim ile her ne kadar tekrardan konuşmaya çalışsam da hep aynı şekilde sonuçlandığından sessiz kalarak sadece aynı davranışların sergilenmesine seyirci kalıyorum. Çok yakışıklı olduğumu ve her ne kadar beni sevdiğini söylese de içimde hep aldatılmaya müsaitmişim gibi bir his var. Acaba çok mu kuruntu yapıyorum?
Sevgilime karşı içimde hep bir kuşku var?