Aşırı şüpheci bi insanım. Sevgilim var hep kuruntu yapıyorum. Ne yapıcam ben? Sofist bile olabilirim!!! O kadar da degil canım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Kimseye güvenmeme konusunda yalnız değilsin. Ama bir nebze bile olsa "güvendiğin için" sevgili olduğun insana karşı hala bu kadar kuruntu içindeysen sorun sendedir. Farkında olmadan karşındaki insana bu kadar aşırı şüphecilik ve darlama ile zarar veriyorsun. Bu noktada iki seçeneğin var:
Ya kendi sorununu çözeceksin ya da sevgiline daha fazla zarar veremeden yapamadığını mantıklı ve düzgün bir dille belirtip ondan ayrılacaksın.
Unutma: Gerçek aşkın gereksinimlerinin temeli karşılıklı sevgi, karşılıklı saygı ve karşılıklı güvenden geçer. Bunların birinin bile olmaması ilişkiyi sıkıntıya götürür. Mantıksız bir şekilde bu sıkıntıyı göze alıyorsan devam et. Ama ben olsam akıllıca hareket ederdim.
Zaten yalnızlığı da tercih etme sebebim bu.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Aşırı zarar veriyor ilişkiye Bi ayrılık yaşayıp pişman ol ozaman düzeliyor aksine pamuk gibi oluyorsun elindeki gidince 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Oo çok geçtik o yollardan. 😄😄 İyi idare ediyor paşam.
- +1 yıl
O çocuğu başının üstünde taşı kanka herkese bir kere çıkıyor kaçırma
- +1 yıl
Kuruntu yapar yapar bırakırsın haksız da değilsin erkek bu fiilen altadmasa düşüncede altadir
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. 👏👏aynı fikirdeyim.
- +1 yıl
Gözü kayar güzel bi kadına bakar bu bile mental olarak aldatma sayılır
- +1 yıl
Şüphe dinç tutar güven uyuşukluk yapar
- +1 yıl
şüphe bu devirde gerekli bişey de kendi ni de yıpratma o ara da sana yazık olur o kadar strese
10 Yorumla - +1 yıl
Kendine güven. Takıntılarınla dalga geç. Ya da uzmandan yardım al.
00 Yorumla Sofist sokrates döneminde yaşayan ve ona düşmanlık eden, para ve siyasete hakim olan tayfa değil miydi
06 Yorumla- +1 yıl
Evet onu bilmiyorum. İlk ögretmenler ayrıca ve hiçbir seyin varligina asla inanmiyorlar. Çok şüpheciler.
- +1 yıl
Sokrates idam edilmişti değil mi?
- +1 yıl
Felsefeye ilgilisin sanırım. Bilgilisinde. : )
İnsanlar bizi bu hale getirdi bu dönemde çok normal bence jdnsms
00 Yorumla- +1 yıl
Bendede var başak burcu musun
01 Yorumla- +1 yıl
Oğlak
- +1 yıl
Herkes yapıyor sanirim
10 Yorumla - +1 yıl
Güven porblemi
01 Yorumla- +1 yıl
Evet. Kimseye güvenemiyorum. Hatta bazen anneme babama bile. 😔😔
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Evde kalacan
015 Yorumla- +1 yıl
Arzum o yönde zaten. Erkeklerin hiçbirine güvenemiyorum. Ve beni terk eden erkekler genelde şüpheciliğimden terk ediyor. Alıştım artık be! Artık yalnız yaşayacağım hayatımı. Bi hayat arkadaşına ihtiyacim yok. İnsanlari tanımaya çalışıp aslında hiç tanımamış olmaktan; güvenip de uğruna her şeyini verecek, vermiş olup bir gün sırtımdan bıçaklanmasından yoruldum.
- +1 yıl
Sen de mi be?
- +1 yıl
Zaten iyinin karşına gerçekten iyi çıksa dünya daha mutlu olacak. Kötüler de yesin birbirini.
- +1 yıl
Felsefe yaparlar bence. Varlık felsefesi. 😄😄 ben varım; ben yokum. Hayır aşkımm sana dokunabiliyorum sen varsın falan sonra ordan konular girer cilveye. 😄😄😄
- +1 yıl
Akıllarıyla yiyişiyorlar ama ve de varlıklarıyla. 😄😄
- +1 yıl
Sıkıcı yerde ne işin var @Tomaha11k sen sikici yere git.
- +1 yıl
İyyy toksik havası geliyor her yerdeler ya.
- +1 yıl
Tedavi ol
00 Yorumla Kadınlar hep öyle
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşırı şüpheci bi insanım. Sevgilim var hep kuruntu yapıyorum. Ne yapıcam ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi