Merhaba arkadaşlar
Sevgilimle 2.5 yıllık ilişkimiz var. Sevgilime karşı sürekli her yaptıgı harekette bir şüphe ediyorum. Daha önceki zamanlarda bana birkaç defa yalan söylemişti ama üzerinden uzun zaman geçti affettim. Yani ne zaman birisiyle görüşse ya da buluşsa benimle ilgili düşünceleri değişecek diye düşünüyorum. Bundan dolayı kısıtlamış oluyorum onu. Başkasıyla buluşmasını da istemiyorum fazlasıyla kıskanmış oluyorum. onlarla bulusunca da sürekli arıyorum ama isteyerek yaptıgım bir durum değil. Böyle birisi olmak istemiyorum. Karışmak istemiyorum ama elimde değil çıldırmış oluyorum :(
Sevgilimle 2.5 yıllık ilişkimiz var. Sevgilime karşı sürekli her yaptıgı harekette bir şüphe ediyorum. Daha önceki zamanlarda bana birkaç defa yalan söylemişti ama üzerinden uzun zaman geçti affettim. Yani ne zaman birisiyle görüşse ya da buluşsa benimle ilgili düşünceleri değişecek diye düşünüyorum. Bundan dolayı kısıtlamış oluyorum onu. Başkasıyla buluşmasını da istemiyorum fazlasıyla kıskanmış oluyorum. onlarla bulusunca da sürekli arıyorum ama isteyerek yaptıgım bir durum değil. Böyle birisi olmak istemiyorum. Karışmak istemiyorum ama elimde değil çıldırmış oluyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Destek olabilecek var mı :(
Kaygı aslında her insanda bir parça olması gereken olumlu bir his.
Kaygılarımız bizi hayattaki oluşacak tehlikelerden korur. Mesela kaygı olmazsa ilişki beslenmez, ölü bir hal alır. Fakat anlaşılan o ki sizdeki artık normal sınırların üstünde ve rahatsız edici bir hal almış. Buna “kaygı bozukluğu“ diyoruz.
Kaygı bozukluğu anda kalkamamak, ya geçmişi ya da geleceği aşırı düşünmekten dolayı oluşur. İlişkide şu an bir sorun olmasa da olabilecek tüm ihtimalleri düşünme ve sanki biraz sonra olacakmış gibi geleceği kontrol etme ihtiyacından oluşan rahatsız edici ve üzerinde çalışılması gereken bir durum.
Evimizde hırsız alarmı olduğunu düşünelim. Normalde kullanım sebebi eve girecek istemediğimiz ve tehlikeli kişileri haber vermek içindir. Fakat bazen bozulur ve bir kedi geçse, kapı hızlı kapansa, güçlü bir far ışığı üzerine düşse alarım öter. Ve bunun yanlış alarm olduğunu bilmeden panikleriz. Sonra da pilinin zayıflamış olduğunu anlar değiştiririz ve artık sadece gerekli anda çalacak hale gelir.
Sizdeki kaygı da olması gereken yerde değil her yerde, bozuk olduğu için her yerde alarm veriyor.
Mutluluklar dilerim.