AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevilmeyi hak etmediğini düşünüyor olabilir misin?
Olabilir çünkü sevilmeye değer hiçbir şey yapmıyorum
Soğumana sebep olan budur belki de. Sen bile kendini sevmezken, başkasının seni sevme ihtimali yapmacık geliyordur.
Ben kendimi seviyorum sadece insanlara bana aşık olması için eline bir sebep vermiyorum
Aşk bir sebebe bağlı gelişmez. Her insanın senden etkilenme veya hoşlanma sebebi de farklı olabilir. Kimi gülüşünden, kimi ses tonundan, kimi tavırlarından hoşlanmış olabilir. Belki de sen kendin, seni peşinden koşturacak umursamaz birini istiyorsundur.
O daha Kötü değil mi ya umarım öyle değildir
Her türden insan var. Belki de duygusal anlamda bir mazoşistsin. :D
Oha o ne demek
Acı çekmeyi seven. Platonik şeyler hissedip, değer görmediğin halde birisinin peşinden koşmak gibi.
Birisinin peşinden koşmak gibi bir girişimde de bulunmadım bu zamana kadar plotonik desen o da yok
Belki de işte onlar senden hoşlandığı için buna fırsat olmamıştır.
Mantıklı
zoru seviyosun demekki
Aşkı ve aşık olmayı pek seven biri değilim ama aşk duygusuna hayran biriyimdir ama yemin ederim öyle bir niyetim yok
sebebı geçmişinde yaşadın kötü bi tecrube olabılırmı genelde ole ınsanlar kendını gerı cekıyor
Hiç aşk deneyimi de yaşamadım hatta Hayatım boyunca kaçtım geçmişten gelen bir sebebi olamaz bence
kısaca ozetlersek sız ıstemıyorsunuz ıcınızden gelmıyor bazı ınsanların kapıları açıktır bır cok ınsana sevgı duyabılır baglanabılır bazı ınsanlar vardır herkezle yapamaz özel bırılerını ıster ya da kımseyı ıstemez
Psikolojim düzgün o zamn
mükemmelliyetci bi yapınız var gordum kadarıyla
Olabilir bunu aşka da yansıtmış olamam ama değil mi
Şüphe kelimesi pek yakışmadı sanki oraya
Yo direk şüphelenmem yetiyor direk ben fark etmeden soğuyorum
Keşke söylediğimi anlamış olsaydın 😂
Anlat da anlayayim o zman
gösterip vermeme taktiği
Oha sen beni ne zannediyorsun aşkta Manstır yapmış biri mi eğer öyle olsa sormam bunu aşk deneyimim yok olsun da istemiyorum benim anlamadı niye insanlarsan soğuyorum
bilmene gerek yok hepiniz aynısınız sinsi
Ben onlardan değilim beni tanısan sen kız mısın hatta yaşıyor musun dersin o kadar umrumda değil aşk ama hayran olunası da bir duygu bir insandan bu yüzden soğumak evet saçma ama bilerek yaptığım bir şey değil
kıvrandırıp etrafında pervane etmek bu gayette bilerek yapıosun çünkü bundan zevk alıosun
Aga benim yüzümden insanlar üzülmesin diye uğraşıyorum hatta evden çıkmayan biriyim millet bana aşık olmasın diye adam bana ne diyor
he inandık bizde geç bunnarı evinde oturuyomuşmuş burda işinne ozaman yat uyu keyfine baksana
İnsanlardan soğumak güzel bir şey mi değil bunun nedenini belki biliyorsunuzdur diye size sordum aldığım tepkiye bak
bu tepkimi şimdi sence yoksa tecrubemi karşında enayi yoksenin soğusan ne olurki insanlardan ama senin için önemli olan duygularla oynamak küçümsemek hoşuna gidiyo insanları aptal yerine komak diomya hepiniz aynısınnız
Geçmişim hakkında gram fikrin olmadan konuşma sakın siz ve sizin " biz kadınları tanıyoruz hepiniz aynısınız " düşüncesi sen kesin de sapsındir
sapmı gayet romantik biriyim sevdiğim kızlada evlilik arefesindeyim benim anlattıklarımı anlamıosun saldırıya geçiosun şimdide
nice arkadaşım bu saçma taktiklerinizin kurbanı oldu azıcık vicdanınız olsunbe
Ben nasıl senin evlilik arefesinde olduğunu bilmiyorsam sende benim ne yaşadığımi nasıl biri olduğumu bilemezsin
son sözüm oynama kimsenin duygusuyla bu çok büyük günah hala dediklerimi anlayamıosun hala savunma ve saldırı mantıgındasın iyi gecler
Oha adam benim karakterimi kafasına kurdu oynadı bitirdi nasıl bir şeysin ua sem
İstemiyorsundur.
Orası açık ama gözümüzde bir yabancıdan farkı kalmıyor
sıkıntı sende bence
Nasıl yani
nasılı mı var biye öylesin :D
Egolu musun
Aga hayattaki en özgüveni yüksek gözüken ama en sosyofobik olan insanı benim egolu olmam imkansız
Sosyofobi diyerekten neden bu halde olduğunun cevabını verdin.
Aşktan da kaçmıyor sosyofobikler
Yanıyorum benim gibi olan bir kaç tanesini birisi ona aşık olsun diye ölüyor
Hani kendini göz önünde hissedersin aşk veya başka bir durumda ondan söyledim. Tam olarak nedeni sosyofobi sayılmaz ama o da tetikliyor olabilir.
Hayır ya benimki tam sosyofobi de değil sadece insanların bana aşık olup sonradan umursamazlığım, kendi başıma vakit geçirebilmişliğimin, kimseye gerek duymamazlığım yüzünden incinmesi falan sorunum herhalde göz önündeyim ben zaten ama kavgalı olarak :)
İkizler burcu musun yoksa?
Evet
Burcumla alakası ne ki
Kimseye gerek duymamazligim dedin ya orda icimden gecirdim. Öyle astrolojiye falan inanmam ama burcların özelliklerinin kişiliklere etki ettigine inanıyorum.
Bence de öyle de benim burcum çapkın değil mi ya bana öyle demişlerdi
Değilmiş demek
Suphecisin çünkü