Sevgiliniz sizi aldattı diyelim ikinci defa sizden şans istedi. Ona bir şans daha tanır mısınız?
Hayır vermem
Evet veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgiliniz sizi aldattı diyelim ikinci defa sizden şans istedi. Ona bir şans daha tanır mısınız?
Hayır ben hiç bir şekilde şans vermem bir kadın beni aldatıyorsa zaten karakteri yok demektir tekrar güvenemem ve sevemem. ama genel konuşursak. Bazı insanlar, aldatma olayını bir ilişkinin sonu olarak görmezler ve ikinci bir şans verme yolunu seçebilirler. Bu, ilişkideki sorunların çözülebileceğine ve ilişkinin daha sağlam bir temel üzerine inşa edilebileceğine inanmaları durumunda olabilir. İkinci bir şans vermek, açık iletişim, dürüstlük ve anlayış gerektirir. Bu süreç, her iki tarafın da sorumluluk alması ve ilişkiyi onarmak için çalışması gereken bir süreç olabilir. Ancak aldatma durumu, her zaman çok hassas bir konudur ve ilişkiyi etkileyebilir. İkinci bir şans verme kararı kişiden kişiye değişebilir ve her zaman doğru veya yanlış bir cevap yoktur. Her iki tarafın da duygusal sağlığını ve refahını göz önünde bulundurarak bu tür bir kararı vermelidir. Önemli olan, bu tür zorlu konuların açık ve sağlıklı bir iletişim yoluyla ele alınması ve her iki tarafın da kararlarına saygı gösterilmesidir. İlişkiyi sürdürmek veya sonlandırmak kişisel bir tercih meselesidir ve her iki durumda da önemli olan, kişilerin mutluluğunu ve sağlığını korumaktır.
İkinci şans vermek, duruma ve kişisel tercihlere bağlı bir konudur. Aldatan birine ikinci şans verilip verilmemesi, ilişkinin dinamiği, kişisel değerler ve duygusal durum gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. İlişki uzun süreli ve derinse, ikinci bir şans vermek düşünülebilir. Ancak daha yeni bir ilişkide aldatma yaşanmışsa, güven yeniden inşa etmek zor olabilir. Aldatmanın arkasında yatan sebepler de önemlidir.
İkinci bir şans düşünülmeden önce, aldatmanın nedenleri anlaşılmaya çalışılmalıdır. İkinci bir şans vermeden önce, çiftlerin açık iletişim kurmaları ve gerekiyorsa ilişki terapisi gibi yardım alarak sorunları çözmeye çalışmaları faydalı olabilir. Her bireyin kişisel sınırları farklıdır. Bir kişi, aldatma yaşandığında ilişkiye son verme kararı alabilirken, diğeri ikinci bir şansı tercih edebilir.
Cevap
28Cevap
Hayatımdan çıkartırım şutlarım
yani yalan söylese neyse dicem bir şekilde affedilir ama aldatmak asla affedilemez asla yani zaten bir kere aldatıyorsa karaktersiz bir insandır ve karaktersiz olduğu için her seferinde yine aynı şeyi yapacak o yüzden direk hayatımdan çıkartırım umurumda olmaz
Merhabalar, aldatan biri bana soracak olursanız eşine karşı ihanet etmiştir ve ikinci şans verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bişeyden dolayı aldatmış seni gene olsa gene aldatacaktır. Belki sende sevmediği bir özellik belki başkasında sevdiği özellik...
Çok kötü bir durum kimsenin başına gelmez umarım, o kadar birbirinize sevgi gösterip çat kapı size tekme atması sizce güzel mi? (Bi kere bile aldatsa aslında size tekme atıyo demektir)
Change my mind!
Aldatan birini ikinci bir şans vermek kendini kandırmak olur o insana nasıl güveneceksin ki nasıl bir daha sevgilim diyeceksin hayatına devam edeceksin? Ya da sana uzun bir süre mesaj atmadığın zaman seninle konuşmadığı zaman ilgisiz bir zamana denk geldiği zaman aklında şüphe gelmeyecek mi beni aldatıyor mu hayatında başkası var mı neden yazmıyor diye o yüzden ikinci bir şans vermek kendine hakaret olur kesinlikle verilmemesi gerekir
Bir önceki soruda dediğim gibi, yalan söylemiş birine ikinci bir şansı veririm. Aldatan birinin ikinci şansı hak ettiğini asla ve kat'a düşünmüyorum.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim seninle. Yalan hadi bir şekilde affedilir ama bence ihanet asla ama asla affedilecek bir durum değil. Ben hayatta ne ikinci şans tanırım ona ne de hayatıma alırım...
Çok aşıksam veririm ki vermişliğimde var 😅 he diğer türlü zor.
Bence ne kadar çok seversen sev şans vermemek lazım diye düşünüyorum. Sen ona gider ikinci kez şans verirsin ama o asla akıllanmaz gider seni fırsatını bulduğu an aldatır...
İlki az oldu gel yine hayatımın içinden geç 🙄vermem
Aynen öyle katılıyorum. İkinci bir şansı vermek yine ona aynı fırsatı vermek demek o yüzden kimseye ikinci bir şans vermemek lazım bence. Yine fırsatını bulduğu an aldatır seni çünkü..
Katılıyorum sana bacısuu 🫶
asla vermem, aldatan birine asla güvenilmez karakteri bozuk kişiler aldatır sadece, o yüzden değil 2. şansı bir daha sokakta görsem yolumu değişirim
vermem güven sorunu olur bi kere ve yüzüne baktıkça yaptığı hatayı hep hatırlarsın ayrıca yapan insan bidaha yapar
Hayır. Aldatma bilinçli, sonucu baştan belli olan bir adım. Telafi edilecek ya da farkındalık kazanılarak düzeltilecek bir hata değil, yanlış.
Duruma kişiye birçok dinamiğe göre değişir bu.. onun için verirdim
Tabii ki de beni aldatsa ikinci bir şansı ona vermezdim ve ondan kesinlikle ayrılırdım.
Denenmişi denemek: ahmaklıktır ve aynı sonucu almaktır. Güven tek kullanımlıktır.
Merhaba o şansi vermek istemem ama veredebilirim.
Sevmeyen erkek 1 değil 10 defa yine şans verir sdsds
Veririm diyenler vermeye devam edin, onlarda başkalarına vermeye devam ederler
Bu sorunun sorusu şu an ortaya çıktı sude mi helal olsun iyi oynadın hem bana hemde ailene
Ona asla güvenemem. Yanımda değilken nerde olduğuyla ilgili kafamda deli sorular olur hayatı kendime zehir edemem
Şans vermem. Koyarım kapının önüne.
Aynen öyle bende şans falan veremem. Birdaha beraber olsanız bile hem o insana karşı güveniniz gitmiş olur diye düşünüyorum. O yüzden aldatan birine asla ikinci şans ne tanırım ne de ederim ben..
Affedildiği için o yüzü bulup bir kez aldatan bir kez daha aldatır.
Vermem tabii ki de
Aynen bende. Birine ikinci şansı vermek bence onun yine aldatmasına fırsat vermektir diye düşünüyorum. Ben aldatan birini hayatımdan tamamen çıkarırım ve asla onunla olmam artık..
🙂👍
maalesef 2. şans vermişliğim var... ama verilmez
vermiş olsaydım şu an evliydim
Şans verirsem sevmiyorumdur
Bu konuda 2. şans verilmemeli
Dünya üzerime gelse vermem
Onu yapmadan önce düşünecekti
Hayır vermem bir kere yapan hep yapar
Asla vermem yolu açık olsun
Hiç kimse kendisine o kötülüğü yapmamalı
Aldatan yine aldatır
Hayır asla vermem
Bir kere yapan, her zaman yapar...
hamdi beyin teklifine yokum diyor 😂
Vermem yok yine aynısı yapıcak
Huylu huyundan vazgeçmez
Hayır tabikide aldatmanın affı yoktur
Nayn
vermem
Hayır
Vermem
asla vermem
Vermem
İhanetin affı olmaz.
Hayır vermem
Verme
Hayır çünkü aldatmak bir hata değil
Vermem diyoruz ama genelde veriyoruz
Hiç bir zaman
Hayiiiiir
Bidaha aldatsin diye mi
Asla
bir kere yapan tekrardan yapar
Veririm
Karaktersizler asla ikinci şansı hak etmez.
Hayır.
Vermem
Cıks
Ver ne oşacak ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?