Vermem
Veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dert sahibi olmak istiyorsanız affedin. Aldatmanın affı olmamalı. İster duygusal isterse tensel. Bunu acı bir şekilde tecrübe ederek yazıyorum. Affettim de ne oldu. Aynı kişiyle aylar sonra yeniden irtibata geçerek her şeyi mahvetti. Ondan sonra da pişman oldu ama neye yarar. Kendi hayatını da benim hayatımı da mahvetti. Yapmayın, sizi gözden çıkarabilecek birine bir şans daha vermeyin. Çünkü hiçbir zaman onu gerçek manada affetmiş olamayacaksınız. O anı asla unutamayacaksınız. Bastırdığınız her duygu sizi için için kemirecek. Yapmayın, affetmeyin. Ha affedecekseniz de affedin ama devam etmeyin. En güzeli bu.
Hayır ben hiç bir şekilde şans vermem bir daha. aldatan kişi yine aldatır çünkü. ayrıca ne yaparsa yapsın affetmem isterse çok pişman olup acı çeksin yine de affetmezdim. ama her insanın kendi kararı bazıları için İhanet durumu çok karmaşık ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Bu nedenle, ikinci bir şans verme kararı, birçok faktörü dikkate almayı gerektirebilir. ama benim tavsiyem kimse affetmesin.
Cevap
23Cevap
Aldatan birine şans vermek enayiliktir
Bende üçüncüye kadar verilir o şans. İkinci şans demek istiyorum özetle. Üçüncü de olursa feci olur o kadar söylüyorum ✔️
Vermem. İhanetten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Olmayacaksa niye şans verilsin ki.. Eziyet resmen
Aynen bencede eskisi gibi olmaz çok isteselerde. Yani affedersin yarın ilk fırsatta gidip seni tekrar aldatır erkekler böyledir ne yaparsan yap asla değişmezler.
Hayır asla vermem. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin🌺💖
Çok teşekkür ederim güzel görüşün için 💗💗
Sitede hep merak ediyordum seni acaba kimdir nedir diye, istek atacaktım utandım😂
Keşke umursasaydın☹️
Kusura bakma o kadar çok bildirim geliyorki göremedim:((
İstek atmam da sakıncası var mı💜
Elbette yok
Attım o halde
Yine mi gelmedi bildirim😂
Bu sefer gerçekten darıldım, yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum
Aldatan tekrar aldatır arkadaşlar. Kesinlikle bir şans daha hak etmez. Sadece kendinizi kandırmaktan başka bişey değil.
Biz şansı bir kere veririz, taş patlasa iki kez veririz, baktık olmuyor üçüncüyü veririz, yine şansını değerlendiremese dördüncüyü de veririz
yanlışlıkla veririmi işaretledim 🤦🏻♀️ vermem tabiki de
Verilmez , korkunç ve affedilmez hata bi de affetmek ahmaklık.
Çok seviyorsam ve pişman olduğuna ikna olmuşsam belki bir defaya mahsus dayanamaz veririm
yahu arkadaş aldattı diye aferin iyi ki aladttın mı diyecem :D
Ben kocama ikinci bir sans verdim yine aldatti. Bu seferde ben aldattim. Sonrada bir kac kez daha aldattim ve tekmeyi vurdum
Enaylik safliktir sans vermek yapan bidaha yapar huylu huyundan vazgeçmez
neden verelim aldatması için mi?
Şans veren çok. Bazısı sevdiği için gururunu ayaklar üzerine bile alıyor. İnsanın bazen çok sevince gözü hiçbirşeyi görmüyor ondan affediyor olabilirm
Huylu huyunuz bırakmaz
Aynen bir insan yedisinde nasıl ise yetmişinde de odur asla değişmez ya ne yaparsan yap. O yüzden bence ikinci bir şansı tekrardan vermemek lazım..
vermisligim var ama Şu an ki aklim olsa vermem
Aynen bence tekrar bir şans vermemek lazım. Sonra üzülen affeden taraf oluyor hatta bundan büyük pişmanlık bile duyduğu oluyor affetmeseydim falan diye.
verilmez 1 defa yapan nası olsa affediyo diyerek 2. yide yapma cesaretini elde eder
İkinci şansı veririm diyenler ne yaşıyo? Aldatmak hata değil tercihdir.
İhaneti affetmem
hayır, ikinci şansı vermem.
dünyanın en sexsi kadınıda olsa noo
Bu soruyu on kere cevapladım galiba
Vermem, veremem sevmem ki artık onu
Neden?
Bulunmaz hint kumaşı mı hasba?
Büyük konusmiyim ama asla vermem yani
Gene aldatılmak isteniyorsa verilir
başka kapıya canım
Yok o mallık seviyesine ulaşamam ben
Vermem asla.
Bencede öyle birine şans vermemek lazım çünkü yine gidip affedeceksin tekrar aynısını yapacak seni çok üzecek. Yapmam dese bile eminim yapacaktır.
serbets ilişkimiz var bizim
Niye verilsin ki
Asla şans vermem
Hayır
Vermem
Vermem
Vermem
Vermem
Asla diyoruz ama bı anki boslukla veriyorz
Asla vermem
Vermem.
asla