Ben vermem aldatmayı bırak beni bi kere bırakıp gittiyse bile ikinci şans vermem ama yine mutsuzum işin sonunda hayata bak be siz verir misiniz peki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok katı olduğunda işin sonunda hem mutsuz hem de yalnız olursun. Yeri gelince özürdilemeyi de bileceksin ona da özür dileteceksin. Affedici de olacaksın ceza da vereceksin. En önemlisi, ilişkine sahip çıkacaksın.
Bana niye bakmadın da öteki tarafa baktın.. Tamam bitti.. gibi durumlar içindeyse geçinmek zor.024 Yorumla- 1 yıl
Benim erkek arkadaşımın arkadaş grubunda bir çocuk var daha önce hiç kızlarla takılmadı diye ortak para toplayıp çocuğu eskorta gönderiyorlar. Ve erkek arkadaşım da ortamın gazıyla para atıyor ve onlarla takılıyor o masadan kalkıp gitmemiş dedim neden yaptın sana yakalancağımı düşünmemiştim ama onu yaptığımın sabahı pişman oldum falan dedi bana. Ben tesadüfen galerisinde arkadaşının gruba attığı eskortun mesajını gördüm. İlk yalan söyledi bilmiyorum diye sonra telefonunu kurcaladım ve öğrendim. Sonrasında arkadaşlarıyla mesajlarını okudum o gün hakkında, arkadaşları aradı yanımda konuştu ve hatta eskort mesajlarını bile aldım diğer arkadaşından o gitmemiş tek bağlantısı para atması sence bu affedilir mi ilk ayrıldım ama onu seviyorum o yüzden sonra düşüncem sonra kararımı söylerim dedim sence affedilir mi daha önce bana böyle bir şey hiç yaşatmadı
- 1 yıl
@Durukarakrt Yani para kime atılmış bilemedim de anladığım kadarıyla o arkadaşları için bir iyilik yapmaya çalışmışlar. Bu senin ilişkini zedeleyecek bir durum değil anladığım kadarıyla.
Yani, sana mı kaldı dersin arıza çıkarırsın ama hani iş bitirme noktasında bir hata değil.
Bu tür şeyler yapmamasını söylersin. Hatta peşinen şunu da eklersin, olur ki birine takılır gidersen senin sonun olur diye. Yani bir nevi blöf yaparak korkutman gerekiyor.
Bu onu o durumlardan uzak tutmaya yarayabilir.
Ben okuduğum ve anladığım kadarıyla sana bir yanlışı olmamış ama bu durumlar içinde olması da hoş karşılanmaz.
Yani ikinci bir şans başlığı altında yamuk göremedim ben. - 1 yıl
Parayı ortak bir arkadaşta toplamışlar da orası kritik bir detay değil. Ben ayrıldık dedim ama ayrılamıyorum da kafam çok karışıktı sonra geri arayıp düşünücem dedim. Daha yapılacak blöf kaldı mı ayrılıktan başka? Bi de barışsam ben o arkadaşlarıyla görüşmesine tahammül edemem ki 1 tanesi de yakın arkadaşı diğerleriyle o kadar samimiyet yok.
- 1 yıl
@Durukarakrt Şimdi arkadaşlarıyla bu tür muhabbetler içinde olması evet senin için negatif detaylar.
Şimdi adam evli değil. Gerçi evli de olsa bu tür kişilerle arkadaşlık etmesi de çok da münasip değil.
insan azıcık büyür, bu tür hareketlerde bulunmaz.
Bu tür arkadaşlarıyla olmaması gerektiğini söylersin, seni rahatsız ediyorsa ki hakkın da var.
Sonuçta ilerisi için düşünüyorsan, ben de eşimin rahatsız olduğum işleri yapmasını istemem. Senin de istememen doğal hakkındır. - 1 yıl
Yani o zaman o arkadaşlarıyla ilişkisini kesmesini isteyeyim ve eğer kesmezse o zaman mı yol vermeliyim? Bir diğer endişem de ya ben kes dediğim halde gizliden buluşulursa.. evlenmeyi düşünüyorduk hatta o benden daha çok istiyordu.
- 1 yıl
@Durukarakrt Şimdi seni seviyorsa ikiniz arasında seçim yapması gerekecek. Ya arkadaşlarını tercih edecek seni sallamayacak, ya seni tercih edecek bir şekilde de onlarla görüşmemesi gerekecek.
Senin bunu güzel bir dille konuşmanız gerekir. Bunu güzelce izah edeceksin, ya ben ya onlar gibi. Eğer ki şimdiden bana tamam deyip de arka planda görüşmeye devam edersen bu durum güven kırıcı durum olur ve seni affetmem dersin. Çünkü kandırılmak iyi bir şey değildir.
Yok eğer onları seçiyorum derse o zaman sen de son sözünü söylersin.
Çünkü madem evleniyorsun, artık Evli erkek gibi davranman gerekli. Bunu izah etmen gerekli. - 1 yıl
Evet olması gereken o ama biz hemen evlenmeyeceğiz daha askerliğini yapmadı para biriktirmemiz vs derken önümüzde 2 3 sene var minimum. Ve aralarından bir arkadaşıyla samimi yıllardır hepsinden kopar da onunla görüştürmemeye hakkım var mı diye düşünüyorum ve bu adamlarında sevgilisi var.. ama o çocukta bu işteydi
- 1 yıl
@Durukarakrt Şimdi tamam bu da var. hem de yıllardır arkadaşı olduğu kişiyi de silmesi yani mümkün bile değil. O senden istese yapabilecek misin?
Bak olaya çok dahil değilim. Erkekler erkek ortamında her şey konuşabilir de. Sen kendine yanlış yapılması durumuna mı baksan daha iyi olur acaba?
Ya da bir uyarı konuşması yaparsın, dersin ki bak ileride evleneceğiz evli adam olacaksın. biraz bu çocukça hareketlerden dışarı çıkmanı bekliyorum. Yani bu olay benim açımdan çok kötü bir şey.
üstelik bu durum bana kadar gelebiliyor. Yani gizli saklı bile beceremiyorsunuz.
Şimdi yerimde olsan sen ne yaparsın? diye o kişiye sor. Cevabına bak bakalım bi. - 1 yıl
Tamam da arkadaşı onu bu tarz şeylere sevk ediyorsa ben ikisine nasıl güvenip dışarı yollayacağım evet bana yanlış yapıldı ve ben bu yanlışta onunla da görüşmesini istemem. Tamam bu onun arkadaşlığı için çok ağır bir şeyse görüşmesini minimuma indirmesini isterim hatta normalde de yüz yüze çok nadir konuşuyorlar genel de wpden oyunlar ve filmler hakkında konuşuyorlar. Yine konuşsunlar ama o zaman buluşmasın isterim ama benim böyle demem onu baskı altında tutup gizli işler çevirmesine de sebep açabilir
- 1 yıl
@Durukarakrt Şu da olabilir, bu ortamlara girersin ve bu tür olaylar tekrar oluşursa oradan uzaklaş. Bu işin içinde senin olmanı istemiyorum desen?
- 1 yıl
Mevzu sanırım bu, nasıl güvenebilirim o ortamdan uzaklaşacağına böyle bir çukura sürüklediği için ilişkimizi bence onun bunu akıl etmesi lazım tartışmamızda şöyle demişti. Onlarla da görüşmem gittiğim heryerden fotoğraf, video atarım ben dedim ki bunları istemiyorum sadece bana güvenebileceğim tutunabileceğim bir dal ver
- 1 yıl
@Durukarakrt Bak güzel bir cümle kurmuşsun. Şimdi bu olay sana nasıl sirayet etti orasını bilemiyorum.
Ben olsan o kişiye şunu derdim. Madem bi halt yiyorsunuz gizli kalsın. Gizli yapamayacaksan eğer o zaman kimseye de sebep olma. Kimsenin de kanına girme.
Evlilik adamı ol, olamıyorsan da evlenme. - 1 yıl
Gizli kalacağını düşünmüştüm dedi bana zaten ama bu daha çirkin bir şey ben aldatmaya çok yakın hissettim ilk baş bu olayı öğrendiğim de kim gitti ne yaptılar bilmiyordum konuyu deşe deşe bu kadar bilgi edindim. Sonuç olarak sence ne yapmalıyım konuşacağım tekrardan orası kesin ama bir şey yap ve bunu gizli tut demek enayilik ben aldatılmak ya da buna yakın bir şey yaşamak istemiyorum ki
- 1 yıl
@Durukarakrt Hiç kimse istemez. O zaman arkadaş çevresi böyle olan biriyle evlilik doğru mu sence?
Şimdi sen üzerinde durdukça ben de kişinin yanlış kişi olduğu düşüncesi oluşmaya başlıyor. - 1 yıl
O zaman ilk soruya dönüyorum sence ikinci bir şansı hakkediyor mu
- 1 yıl
Bu arada bu arkadaşlarıyla çok samimi değil liseden arkadaşları sonradan araştırdım heryerden instagramdan falan takipleşmediği bile var o gün o grupta o sohbete dahil olanlardan tamamen ortam gazına gelmiş aslında dediğin gibi gerçekten çocuk gibi nasıl adam olur ki?
- 1 yıl
@Durukarakrt Birinin ikinci bir şansı hak edip etmeyeceğine sen karar verirsin ben bilemem. Ben kendi kurallarımla karar veririm sen kendininkilerle.
Şimdi birine ikinci şansı vermek demek bu olay bir daha yaşanmamalı demektir. Bu olay tekrar ederse bu sefer senin sözünü tutman gerek. Bunu da o kişi bilmeli demek. - 1 yıl
Evet benim kararım olacak bu olayı öğrendiğimden beri bu platformda o kadar insanla yazıştım ki çoğunluğu affetme vs diyor ben bu konuyu anneme de anlattım çocuk bir şey yapmamış falan dedi annem normal de çok katıdır böyle şeylerde. (Tabi yapmadığı şey cinsel birliktelik yalanlar için demedi bunu) Söylediği şey şu oldu ilerde sen bu çocuktan sıkılıcaksın ve kendine daha iyisini bulacaksın zaten o yüzden şimdi ne yapmak istiyorsan yap dedi. Bu kadar dertleştik o yüzden senin de cevabını merak ediyorum ben zaten yine istediğimi yapıcam sen ne yapardın sevgilin o olsaydı benim yerimde olsaydın?
- 1 yıl
@Durukarakrt Ben şimdi bir erkeğim, bir erkeğin bu yaptığı harekete bir şey diyemiyorum. Şimdi ortada yalan dolan var ise de zaten ortaya çıkaramamışsın.
Bu durumun senin kulağına gelmesi hoş bir şey olmamış.
Ben de isterim ki evleneceğim adam düzgün bi adam olsun, çevresi de düzgün olsun. Böyle şeyler hayatımda olmasın. Sen şimdi bunu kafaya takmışsın.
Sana 2nci şans ver desem. Sürekli tetikte olup onu takip etmeye başlayacaksın. Bu da seni yoracaktır. Ben sana ne söyleyeyim şimdi?
Sanırım annen bile bu genci istemiyor diye düşünmeye başladım. Evliliklerde ailenin gözlemlerine güven diyebilirim. - 1 yıl
Bak kendi içimi rahatlatmaya çalışmak için söylemiyorum bu dediklerimi ama nasıl bir çocuk olduğunu ufacık anlatayım. Biz normal de arkadaştık bana o açıldı hayır dicemi düşünüyormuş ama ben onu şaşırttım ve bekletmeli olsa da tamam dedim. Orta da 2,5 sene var 1 yılda arkadaşlık ettik 3,5 sene. 3,5 sene boyunca bana söylediği benim yakaladığım en büyük yalan bu oldu. 2,5 sene gibi bir emek var birbirimizin ilk sevgilisiyiz bi de. Bu arada 24 yaşındayız şu an üniversite de tanıştık son senemiz ben bi de bunun yüzünü her gün sınıfta görücem. Neyse etrafımızda karakteri hakkında yamuk yorum yapabilecek kimse yok. Ama karakterinin oturmadığına da hemfikirim. Bana sürekli hediyeler vs alır, ilgi desen sıkıntı yok, beraber aynı avmde çalıştık yurt dışına çıktık, sonrasında beraber e ticarete girdik vs vs. Annem istemiyor değil sadece geleceğime mani olmasını istemiyor ve ben ilişki de daha baskınım ve daha kontrolcü tarafım ve annem çocuğun bunu katlanabileceğini düşünmüyordu hatta ilk ayrıldığımızda benim yüzümden olduğunu düşündü.
- 1 yıl
@Durukarakrt Ben 30 lu yaşlarda olduğunu düşünüyordum. 24 yaşında ise daha çok gençtir. Çocukluk olgusu da olabilir. Sen bi konuş bence.
- 1 yıl
Büyümesini mi beklicem 🥹 ahh çok zor bu kafa karışıklığı ne vardı çıksaydın gitseydin ordan yani ya da bana yakalandın anlat direkt doğruyu niye yalan söylersin ki. Erkekler ne zaman büyür? Bi de benden evlenmeye ev kurmaya aile kurmaya o daha hevesli
- 1 yıl
@Durukarakrt Dm gelebilir misin. Burada çok detaya girmek istemiyorum. özel anlatacam
En İyi Cevaplar
Herkes ikinci bir şansı hak eder ancak sırtından vurani tabağa tüküreni teröristi kadına çocuğa hayvana doğaya ormana zarar vereni yediği içtiği yere ihanet edeni vatana bayrağa ihanet edeni saygı göstermeyen karısını kızını satanı küçük yaşta evlendireni reşit yaşa gelmiş kizini zorla başkasına vereni kendi malında hırsızlık yapani başkasının malını çalan yetim hakkı yiyeni daha bunun gibi sayamadığım şeyleri yapanı affetmem
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNormalde Evet ikinci şansı herkes hak eder ama bu neye göre olduğu değişir yani o kişiyi neden bıraktın atıyorum ihanet ederek sana yanlış yaptıysa ihanetin affı kesinlikle olmaz yani yaptığı hataya göre değişir diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAslında verilmemeli bence çünkü sizi gerçekten sevse birinci şansını en iyisiyle hata yapmadan kullanırdı ikinci şansa gerek kalmazdı ama sevdiğim bir insana defalarca şans verebiliyoruz bunun sonradan ne kadar hata olduğunu anlasak bile elimize bir şey geçmiyor
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah be, hayat bazen insanı böyle zor köşelere sıkıştırıyor işte 🥲. Seni çok iyi anlıyorum; güven bir kere kırıldığında onu onarmak kolay değil. Ama aşk da öyle bir şey ki, bazen kalbinin sözünü dinliyorsun, bazen mantığının. İkinci şans konusuna gelince... Bence duruma göre değişir. Hata yapan kişi gerçekten değişmiş mi? Yoksa aynı oyun tekrar mı sahneleniyor? O yüzden sen kendin için en iyisini düşün. 🔄✨
Peki ya sana bu soruyu sorsam; neden ikinci şansı hiç düşünmüyorsun? Belki hak eden biri çıkar 🦋03 Yorumla
Soran1 yılÇünkü haketmediler biri saçma bi sebeple bıraktı gitti dönerse affetmeyecegimi söyledim ve öylede oldu hakkını helal et dedi etmedim diğeri sadık çıkmadı bıraktım barışmak istedi ama onada vermedim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh be canım ya, yaşadıkların kolay değil gerçekten 💔. Sana bunu yaşatan insanlar göz göre göre senin sevgini, emeklerini harcamışlar gibi hissediyorum. Helal etmek ya da etmemek tamamen senin tercihin, çünkü iç huzurun her şeyden önemli 🌿✨. Ama böyle güçlü kalman süper bir şey, kocaman bravo sana! Hak eden biri mutlaka karşına çıkar, tüm güzellikleriyle seni sarıp sarmalar 🧡. Sakın pes etme, aşk seni bulur! 😘
Soran1 yıl❤️❤️
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
124Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılEğer karşı tarafın benim için çabaladığını görürsem benimle bir şekilde iletişime geçmek için çabaladığını görürsem evet hiçbir şey eskisi gibi olacak demiyorum ama eğer akıllanmamış olsa peşimden koşmazdı diye düşünürüm Üçüncü bir şansı olmaz ama ikincisi neden olmasın karşı tarafın çabasına bağlı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Verilmez, en ufak hatayı tolerans etmemeli, sektör etmeli, yol vermeli! 😅
Canları cehenneme, hayır! 😅26 Yorumla- 1 yıl
Aynen sonra toksik olan o oluyor suçlu olan sen oluyorsun
- 1 yıl
Başıma geldi valla 😅 yaşadım berbat bir şey. 😅
Hani her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever hadisi şerif 😅
Affettim afffetim defalarca 😅ulan dedim ben insanım ya evliya peygamber değilim yeter artık 😅
Sürekli özür diliyordu düzelecem telafi edicem 😅
Şimdilerde en ufak hata da yallah djdjd
- 1 yıl
Sana türkçe öğreten öğretmenin
- 1 yıl
TDK'da açık var güzel bir pozisyon sokayım hemen 😅
- 1 yıl
Valla aynılarini yaşadim en son ben terk ettim diye birde orxspu damgası vurdu 😂
- 1 yıl
Allah belasını versin boş ver canları cehenneme 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılBirine ikinci şans vermek bu hayatta yaptığım en büyük hatalardan biriydi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer o yüzden yapmıyorum böyle şeyler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılTekrara düşmeyi sevmem, birincisinin hakkını vermeliydi..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Herkese verilmez, hak edene verilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Neden ayrıldığıma bağlı bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhatasına göre değişir ama dalatma terk etme varsa hayatta olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılBende hep bunlar oldu dönüşü olmadı ama mutsuzum neden
Şöyle sorayım Eğer bir ilişkide arkadaşlık ilişkisinde aşk ilişkisinde her ne çeşitli olursa olsun arada bir anlaşmazlık bir tutarsızlık varsa sürekli bir gelgit yaşıyorsak Bence ikinci üçüncü şans vermek hiçbir şey değiştirmez. Hani sürekli olarak bir sıkıntı oluyorsa Ama mesela insan arada bir hata yapabilen varlıktır bazı hatalar görmezden gelinebilir aldatmayı ihanet yoksa
10 Yorumla
1 yılAldatma gibi durumların affı yokda alışkanlık olmazsa bi iki gitmelerin öfkeden falan olacağını düşünürüm, bazen öyle duruma geliniyor ki , bitti sanıyorsun yapamıycaz , sonra ayrılıp hatanı anlıyorsun.
Anlayabilene bi iki af edilir
Ama alışkanlık haline getirilecek bir şey de değil.
Ben evlilik günü ayrılmayı düşünen suanda cocuklu yillardir evli cift biliyorum.
Sabırlı olmak lazım00 Yorumla
1 yılVermemek en doğrusu.. Karaktersiz biri, zamanla karakterli olamıyor.. Şerefsiz de şerefli olamaz.. Ömür boyu aynı b*ktur, değişmez..
36 Yorumla- 1 yıl
Benim erkek arkadaşımın arkadaş grubunda bir çocuk var daha önce hiç kızlarla takılmadı diye ortak para toplayıp çocuğu eskorta gönderiyorlar. Ve erkek arkadaşım da ortamın gazıyla para atıyor ve onlarla takılıyor o masadan kalkıp gitmemiş dedim neden yaptın sana yakalancağımı düşünmemiştim ama onu yaptığımın sabahı pişman oldum falan dedi bana. Ben tesadüfen galerisinde arkadaşının gruba attığı eskortun mesajını gördüm. İlk yalan söyledi bilmiyorum diye sonra telefonunu kurcaladım ve öğrendim. Sonrasında arkadaşlarıyla mesajlarını okudum o gün hakkında, arkadaşları aradı yanımda konuştu ve hatta eskort mesajlarını bile aldım diğer arkadaşından o gitmemiş tek bağlantısı para atması sence bu affedilir mi ilk ayrıldım ama onu seviyorum o yüzden sonra düşüncem sonra kararımı söylerim dedim sence affedilir mi daha önce bana böyle bir şey hiç yaşatmadı
- 1 yıl
@Durukarakrt bunda büyütülecek bir durum yok.. Uyarırsın en fazla ama yakalanacağımı tahmin etmedim lafı kafa karıştırıcı.. Yakalanacağı için mi seni aldatmıyor mesela..
- 1 yıl
İşte aklımda canlanan tek soru bu o zaman yakalanmacağını bilse beni aldatır mı
- 1 yıl
@Durukarakrt kesin aldatır denmez tabii ama kuşkulu..
- 1 yıl
Peki ona güvenip tekrar bir şans vermeli miyim
- 1 yıl
@Durukarakrt seviyorsan hala ver.. En ufak bir şüpheli hareketinde artık şans tanıma..
1 yılBen şahsen vermedim, biri sizi aldatıyo veya terkediyosa kendisinin yokluğu size nasıl acı verecek onu biliyo sizin nasıl üzüleceğinizi bile bile bunları yapıyo ee sonra gidiyor iyisini bulamıyor dur şurda bi canım vardı ben ona geri döneyim diyor. Sizde kabul ediyosunuz ve ilgisini tamamlayınca tekrar gidiyor :) dostlarım bi tren istasyondan çıkarsa başka istasyona uğramadan gelmez. Her insan şansı hak eder ama ikinci şans diye bişey yoktur bi kere olur :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Hayır, çünkü okuduğun kitabı bir daha okudukça değişmez. Bir insan yaptığı hatayı tekrarlamaya devam eder. maalesef, daha önce affetmek gibi bir hataya düştüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de vermem benim psikolojimi altüst edecek sonra hiçbir şey olmamış gibi onu affedeceğim öyle mi? Ben bu hayatı yaşamak bile istemediğim düşüncelerine kapıldım hatta ya bu depresyon yaşamıma son verme fikrine kadar ileriye giderse düşünceleriyle zor zamanlar geçirdim ve şimdi gelip ikinci şans isteyecek onu asla affetmeyeceğim ona ve ailesine ah'ım var işleri rast gitmesin. 🤲🏻
20 YorumlaŞans bir kere verilir oda insan doğası gereği ikincisi cahilliktir insanın kendisine ihnetidir
30 YorumlaAklımda yine aynısını yapacak hissi varsa, kendimi aynı hayal kırıklığına sürüklemem. Bazen birini affetmek iyidir ama her affettiğimiz insanla yola devam etmek zorunda değiliz
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın insanlar değişmez derler ama
herkese verilmez potansiyeli hissetiğinde şans verilebilir ama hissetmen gerekir. herkese ikinci şans verilmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beni terk eden birinin beni aldatmış olmasından fark yok zaten, ikisine de asla ikinci şansı vermem
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaptığı davranışa bağlı, ağır küfürler ettiyse affetmem, aldattıysa ciddi yalanlar söylediyse de geri dönüşü olmaz.
20 Yorumla
1 yılİnsan hiç bir zaman matematik formülü gibi kesin ve net değildir. Her davranış mantıklı değildir. İstekler, hayaller, ilişki biçimlerin kişinin kendisi için bile sürekli değişir. Ve ilişkide olduğun kişiye yaptığın duygusal yatırım, senin ne kadar taviz vereceğini de değiştirir. Yani insan psikolojinde 2+2= 4 değildir. Yani 2. Bir şans bazen verilebilir. Hiç yapmam dediğin bir davranışı, yaparken bulabilirsin kendini…
00 YorumlaAy arkadaşlar şaka mi dün ayrıldım sevgilimle sürekli bu sorular çıkıp duruyor soyle söyleyeyim daha dün 6 aylık sevgilimin bi kizla konuştuğunu öğrendim ikinci şansı vermem için yalvardı ama su zamana kadar kime 2. Şansı verdiysem heo ben çektim artik kimseye ikinci şans vermeyi düşünmüyorum insallah , arkadaskar sizde vermeyin inanın siz çekiyorsunuz
00 Yorumla
1 yılBir çok kişiye ikinci/üçüncü/beşinci bir şans veririm. Benimle ilişkide olan kadın hariç. Onun büyük bir hata yapma şansı yok. Büyük hata yaparsa bedeli olan ayrılığa katlanır.
00 Yorumla
1 yılNe kadar sevdigime bagli. Sevince genelde saflasiyorum buyuk ihtimalle 927482937. Sansi da verirdim ben ta ki toksik oldugunu anlayana kadar. Ama mantikli dusunursek yaniniza dogru dusunen birini alarak iyi kotu tum ozelliklerini sayin iyi birisi mi 2. Sansi iyi degerlendirebilir mi diye mantik yurutun %51 olumluysa ver degilse yol ver gitsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılbirisi hayatından gittiği vakit ona ikinci bir şansı vermemelisin bil ki o kişi yine aynı hatayı yine yapacak yine sen üzüleceksin o yüzden birincisi tecrüben ikincisi ise seçimin
00 Yorumla Seven sevdiğine hata yapmaz ikinci şans diye bir şey yoktur
10 Yorumla
1 yılEskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı demişler ikinciye asla şans vermem bende biten bitmiştir 😂😂
00 YorumlaEğer beni terk ettiyse veya aldattıysa asla affetmem. Başka seyler olursa affetme ihtimalim var.
00 Yorumla
1 yılİkinci şans içtenlikle çabalıyorsa verilebilir neden olmasın denemeden bilemeyiz. Üçüncüsü olmaz bea ncldnxkdnk 😇
00 Yorumla
1 yılVerilmemeli. Verirsen yaşadıklarını ikinci kez yaşarsın. Hem zaman israfı olur hemde ziyan olan bir gönül olur.
00 Yorumlaİkinci şans diye bir şey yoktur olamaz da zaten gerçekten seven insan ilkin kıymetini bilir asla vermem
00 Yorumla
1 yılDuruma göre değerlendirilebilir hatasız kul olmaz. Kusurun büyük veya küçüklüğüne, şartlara bakılır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHiç kimse ikinci şansı hak etmez aldatan giden gene aynısını yapar uzun lafın kısası orp nin tövbesi yrk görene kadardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Aslında veririm de görmek isterse ikinci şansı görür. Ha olur da görmek istemezse de s……tır çeker hayatımdan çıkarırım😉😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılveremem... sonunu bildigim bir sey icin iki ilgi sevgi alacagım diye ikinci sans vermem ama buyuk de konusmayayım
03 Yorumla- 1 yıl
veremem tanımıyorum...
1 yılAslında ikinci şans değil O hatayı tekrar yapması için yeni bir fırsat daha veriyorsunuz.
10 Yorumlaİkinci şans ne için verilir? Hata yaptığında mı yoksa yanlış yaptığında mı?
00 Yorumla
1 yılİkinci şans biraz kendini kandırmak gibi, hiç bir şey eskisi gibi olmaz
00 YorumlaHayır vermem güven tek kullanımlıktır para ile satılmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır ben hep önüme bakarım kişiler kendi yerlerini belirler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılSaygısızlığa, psikolojik hezimete ve ihanete ikinci şansı vermiyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı.
1 yılHayır, ben çok net bir insanım o yüzden bende ipler koptuğunda geri dönüşü olmuyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Herkes 2. şansı istiyor 1. Sansın neden kimse degerini bilmiyor?
00 Yorumlasize yanlışı olanı her seferinde affederek onun üstüne çıka bilirsiniz
00 Yorumlaİlk hatayı yaparsa yapan suçlu 2. Kez yaparsa yapan değil yapılan suçlu
00 YorumlaBence hataya göre değişir. Bazı konularda af olmaz. Bazı konularda çaba varsa tolere edilebilir.
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Yanlış bir şey söylemek istemem bu senin kararın.
Ben erkek olsam arkadaşım eskorta gitsin diye evet para verirdim. Hatta erkek olmadan bile yapardım galiba ya. Ama şu da var. Ben olayın dışındayım. Tahminim o ki sen erkek arkadaşını onun da eskortlara gitme eğilimini hesap ederek kıskandın. Ben böyle bir şeye şahit olmak istemem. Ama ayrılık kararı alınır mı o da garip geldi emin olamadım. - 1 yıl
Aslında eskorttan ziyade (tabi ki o yaptığı da yanlış bana göre) gözlerimin içine baka baka yalan söylemesi oldu. Onu yakaladığım halde.. hem bulunduğu yer hakkında yalan söyledi hem ne yaptığı hakkında bir sürü yalan.. sonrasında böyle bir arkadaş grubunun olması sıkıntı değil midir?
1 yılBence ikinci şansı vermek tamamen enayilik, kimseye vermem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Aldatma dışında sevgilime her konuda şans verebilirim. Kimse değişemez değil.
00 Yorumla
1 yılİkinci şans, aynı filmi iki kez izlemek gibidir sonu yine aynı biter.
00 Yorumla
1 yılHiç kimseye ikinci bir şans vermem. Balık baştan kokar diye bir söz vardır 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayat şans değil kaderdir. Şansa inanmam bu yüzden.
10 Yorumla Ne yüzünden ve kişilik karakterine göre verebilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBen yaratıcı mıyım de ikinci şansı vereyim ikinci şans falan yok bende
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Büyük konusmayacaksin bu hayatte ne icin konusursan onu yutarsin cünkü
010 Yorumla
Soran1 yılSeni aldatan biri için asla affetmem dönmem diyosun dönermisin
Soran1 yılBence buda yutulmasin bi zahmet
Soran1 yılNeden yutiyim ben affetmem o şansı verenler düşünsün
Soran1 yılBen vermem çünkü şans bitmisse bitmiştir intikam almak için barışmak falanda bana göre şeyler değil
Soran1 yıl
Peki sence gerek var mı intikam almaya
Soran1 yılBu bence boşuna uğraşmak yani ne gerek varki önüne bakmak varken
- 1 yıl
Siddet aldatma gibi ciddi hatalar evet affedilmemeli ben affetmeyi savunmuyorum ama büyük konusmamak gerek demek istedigim bu. Tabii gencsin, önüne bak. Ileri de evlenince maalesef isler degisebiliyor.. kimse kurulu duzen bozulmasin, maddiyat skntisi yasamiyim, cocuklar ne olacak vs gibi cikar adi altinda sebeplerle affediyor. Yani her affeden cok sevdiginden affetmiyor bu yalnizca gorunen kismi. Intikam cok ayri mesele hicbir zaman hayatinda intikama yer verme bu yalnizca seni yipratir halbuki unutan önüne bakar, yoksa debelenir durursun.
Soran1 yılHaklısın teşekkürler yorumun içinn 🙏✨
Ben veririm verdim de hatta bana bidaha şans vermene gerek kalmayacak her şeyi duzelticem dedi ama düzeltmedi ve tekrardan şans istedi bu sefer vermedim dedim kullansaydin verdiğim şansı şimdi ben kötüyüm sorsanız
01 Yorumla- 1 yıl
Niye
1 yılHayatda vermem ilkinde bırakıp giden 2 de her türlü bırakır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl2 Şans aldatma olayı sonrası ise * gitsin ama başka bir sebeptense verilir.
00 Yorumla
1 yılİkinci bir şans yoktur. Sen aldatmayı göze alırken gerisini düşüneceksin. Aldatmak keyfidir. Zorunuluk değildir. Ve aldanan insanı da asla ve asla hayatıma almam! Alamadım da.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYalama oluyor ilişki ikinci, üçüncü şanslarda...
00 Yorumla
1 yılben vermem bir insan bir kere yaptıysa ikinciyi de versen yine aynısını yapar olan bana oluyo bir iki kere oldu. Verdim şans sonra bir dağa sevgili işine bulaşmadım, yalnızlık en güzeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu dünyada sadece ben ikinci şansı hak ederim 😄😄hahahahahq
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKişiye göre ve yaptığı şeye göre değişir herkes ikinci şansı haketmez
00 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem