Güncellemeler
+1 yıl
Bende bir sonraki görüşmede onu etmeyi düşünüyor um sizce nasıl intikam alıp surundururum?
Baştan soyleyim yazmasın yargılayan zaten ilişkiyi noktalicam. Dun gelecekti ama gelemedi sebepler soyledi. Zaten kendi 1 ay önceden hevesliydi gelcem diye. Sonra bu düğüne gitti 3 tane arkadssiyla resim atmış koymuş sosyal medyaya arkadaslik şarkısıyla. Bana da bi gece öncesi mesaj atmış ben sonradan gördüm. Bugunde dönemedi. Sizce kıskançlık mi yapıyorum. Izjnde bile aramisti ilgileniyor aslinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seni yargılamak bana düşmez önceliği sen olsan o arkadaşlarının yanına değil senin yanına bir şekilde gelirdi ikincisin demekki
Gelecekti ama mazeret soyledi
Yani.. Böyle bir ilişkiyi kabul edeceksen bazı negatif yönleri olacaktır. Bu da onlardan işte.
Sence ektimi
Ekme değildir fırsat olmamıştır.
Bunun bir arkadssi var zaten oda gtmis düğüne aklıma kötü şeyler geliyor yani arasında bisey olacağından değil olsa benle takılmadı ama
Bilemem artık o kadarını.
Haklısın seni açık açık ekmiş sana değer verdiğini düşünmüyorum değer vermiş olsaydı bir yolunu bulur gelirdi yanına
Genelde geliyor ama bu kez sebep sundu
Belki eskisi gibi görmüyordur seni değer vermiyor olabilir önce ki gibi sen fark etmiyor olabilirsin
Ya zaten çok konuşmuyoruz ama her fırsatta ariyor
Bi gün once gece yazdı mesela
Sana değer verdiğini düşünmüyorum amacı sadece seks yapmak ben böyle düşünüyorum.
Zaten evli birinin amacı da başka ne olabilir ki.
Bende evliyim ve evliliğimiz arkadaştan ibaret gidiyor boşanmaya da yanaşmıyor
Bende seks arkadaşı arıyorum kendime
Biz hoşlanıyorum karşılıklı zaten evlilik dusunmuz
Ondan olmaz seni üzer
Evli biriyle ilişki yaşıyorsan bu tür durumlara düşmeye kendini hazırlamalısın. Yaptığın tercihlerin sonuçlarına katlanmalısın.
Haklsn
Nedeni neydi? Yani çevrende hiç mi bekar bir erkek yoktu.
Bosandim boşluğa dustum
Pskolog musun
Özele gelsene bir şey soracağım.
Burdan sorsan
Sözünü ettiğin konu buradan konuşmaya elverişli değil. Bende benzer şeyler yaşadım. Bu sebeple konuşmak istiyorum.
Aman keyfin bilir
Yaşın doğruysa başarılı milf ve evlik erkek ilişkisi gayet güzel herkes kendi yararına takılıyor bence kıskanma gelir
Nasıl ararmi dersin ben kiskanclikmi yapiyorum
Arar arar birazda güzel bakımlıysan mecbur arayacak kıskanma bence hakkın yok
yok merak etme gelir mıkmeye seni bulmus bırakırmı mam bedava dam beadava sonrada sutu basar sana karımı sevıyorum bırak peısmı dıye
Zamanı gelince zaten ayrılacaktım ama böyle giderse zaten olma. m
karsını ayarla lez yap onu sevısısının karısıyla ıntıkam almıs ol
aynen olma adammı yok kullandırmayın kendınzıznı böyle tıplere
Evli adam sadece cinsellik faydalanıyor ne bekliyorsun? Önceliği ailesi her zaman
Tabiki öncesi ailesi ama tek gitmişti sanırım dugune
Ne yapsın senle mi gitsin hatta tanıştırsin bu benim metresim diye ister misin 😂😂
Bekar mısın evlenıp bosandın mı?
Bosandim
Evlıyse yanlıs tabıkı tasdık etmıyorum ama esıyle problemlerı var sende huzur buluyorsa gelecek vaat edıyorsa guxel olur. Kıskanclık zannetmıyrm
Evlilik dusunmuyorum onunla
Amac ne o zamN:)
Gexmek seks
Kıskanclık vs gereksız o zamsn cıkar ılıskısı sıxın kk
Ama yanımda olsun da istorum heyecan
Bence hoslanıyorsun ve sadece seks degıl olay ya da hayatında baska kımse yok yanlız kalmaktan korkuyorsun
Olablr
Hoslantim var evet onunda var söyledi. Napacagim bilmiyorum
f*ck body degılsınız yanı azda olss kesınlesmemıs ılıskı var dımı
Evet napacagim soyle canim yaniyor bende hiç yazmadım
Sen baglanmıssın gibisin ama o farkında degıl heralde
Oda haslaniyor
İlkini bosamasını beklemıyorsun dımı
Cinsellik var mı
Evet
Uzak şehir mi peki aynı şehir mi
Ayni
Bence ders ver iyilik yapan sensin farkına varsin
Nasıl ders veririm mesela bir sonraki bulusmaya gitmyerek
Hayır o yetmez
Daha yaratıcı olman laizm
Instani veya wp hikayelerini izliomu
Evet izliyor
Ben akrep burcuyum ona ağır gelir benim yapacaklarım a. m bulmuş simario millet ac haberi yok