2 haftalık nikahlı eşimden soğuyorum?

İki yıldır nisanliyiz. Annesi yüzünden defalarca ayrılma noktasına geldik birbirimizi çok kırdık incittik. Ama çok etmekte verdik. Nişanlım annesine uyup aileme yeri geldi çok kötü davrandı en sonunda resti çektim evlenirsek annenin evine girmiyecegim dedim. Evime her dk giremez. Neyse kabullendi nikahlandik düğün olmadı ama eskisi gibi hissedemiyorum kendimi çok yorgun herşeye karşı çok hevessiz hissediyorum ne gelinlik ne düğün. Nikaha giderken bile boyleydim. Eşim aileme karşı tavrını duzetltmeye başladı fakat anlayamadigim duygular var içimde. Aslında bu nikah günü oldu en çok. Ailesi yüzünden yaşamadığımiz kalmadı dedik kimse gelmeyecek nikaha benim hiç bir akrabam gelmedi amnem babam nikah şahidim geldi sadece. Baktım nişanlımın teyzeleri hep orada çok kırıldım ailem çok bozuldu. Bilmiyorum çok emek verdik başka kızla mesajlarını bile görmüştüm yutmuştum. Şimdi o çok iyi bana karşı ben çok hevessizim isteksizim. Çünkü nikahımda bile benim ne istediğime önem verilmedi bana kimse olmayacak diyip kendileri sülalesini çağırdı bilmiyorum düğüne bir ay var gittikçe soğuyorum
2 haftalık nikahlı eşimden soğuyorum?