15 yıllık evliliğimde aldatıldım, güvenim kalmadı. Ne yapacağım?

3 hafta önce aldatıldığımı öğrendim. İnkar etse de kanıtlarla çıkınca karşısına kabul etti. Eşim 41 yaşında. 19 yaşında bir kızla otobüs durağında tanışıp muhabbet kurup instagramını alıp ona yürümüş. Kız cevap yazmayınca da devam edememiş. İnstagramdan arama kısmından başka hatunlar da aratmış o tarz kızlardan. Tinder üyeliğini bugün tesadüfen öğrendim. Ne olduğunu bilmeden girdim diyor. Allahım öldürücem sinirden. Çok yaralıyım. Yalvardı yakardı olaydan 2-3 gün sonra aile terapistine gidelim dedi. Devam ediyoruz terapiye ama ben unutamıyorum her an aklımda ona acı çektirmek istiyorum. Güvenim sıfır. 15 yıllık evliyim.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada intikam duygusuyla onu instagramımda herkese ifşa ettim. Bütün tanıdıklarına da rezil oldu. Aramalarda ve sessize al kısmında olan kıza kendi hesabımdan güzel güzel sordum eşimin resmini attım. Eşimin ona sorduğumda anlattığı hikayeden de bahsettim. Kız gerçekleri anlattı. Ben kızla yazışmalarımızı gösterince kabul etti. 3 gün boyunca inkar edip benim ona haksızlık yaptığımı iddia ediyordu. Benim eşim böyle biri değildi ve ben ona gerçekten güveniyordum
15 yıllık evliliğimde aldatıldım, güvenim kalmadı. Ne yapacağım?