Daha 1.5 yıllık evliyim bugün öğrendim onun kullandığı hat benim üzerimeydi hattı kapatırıyorum dıe aradım benı sevmedıgını ıstemedıgını soyluyordu yedek sim çıkardım kendi telefonuma taktım hattı sevgilisi mesaj attı canım kaçta geleceksin gelirken ekmek al yazmış sonra aradım evet biliyorum evli olduğunu çekil aradan biz yuva kurduk beraber yaşıyoruz diyor şimdi bn ne yapayım 😪😪😪😪😪bunun gibi daha birsuru
16 yıllık evliyim. Aldatıldığımı öğrendim. Ne yapmalıyım?
Çok zor bir durum allah yardimcin olsun birkere üzüleceksin öldü sayacaksin ve artik bundan sonra dik durup önüne bakacaksin tek bir damla göz yaşini bile akitmayacaksin ki düşmanin sevinmesin ihanet hele birde evli ise yok ya üzüldüğüne bile deymez insanin en yakin arkadaşi eşidir insan en yakin arkadaşina bunu yapiyorsa o zaten adam değil insan hiç değil dik dur bir cenaze törendir törende nasil durmak gerekiyorsa öyle duracaksin ki dost düşman duruşunu görsün
Ne tarz insanlar var ya. Sabret canim. Bunlarin hepsi gelip gecici. Bunlari yapan bir insan mutlu olamaz. Allah ın adaleti kılictan keskindir. Onlarda mutlu olamayacak. Kendine gel. Akıttigin tek bir damla göz yasina bile degmiyor.
Olur zaten merak etme. Allah ın burda cektirmesi diger tarafta cektirmesinden daha hayirliymis. Eger o mutlu olsa bile sen uzulme. Illaki belasini bulacak. Burda olmazsa oteki tarafta mutlaka oduycek
Yapacagin iki seks var. birinci o kadinin adresini bulup pöruk takacak sekilde saclarini yonacaksin, ikincisi bosanma davasi acip bosansan Ama aylik nafaka degil toptan alip isi bitireceksin. yok öyle evli birinin kocasini alta yatmakla elinden aldim palavralari sökmez affetme
Sen inat edersen bu sana hiçbir şey kazandırmaz. Bu konuşmalar ve farklı delillerin ile beraber savcıya git. Eğer ailen yardım ederse en başta avukata gitmen iyi olur yoksa savcıya barodan avukat istemesini rica et.
Sen eğer bu adamdan zaten tazminat koparırsan bide nafaka gelecek her türlü sömürürsün diğer türlü karaktersizlermiş zaten. Beklesen ne olacak ki.
16 aylık iken olan şeyler degil bunlar bunların temeli var, ve kadının telefonunu ifşa etmen yanlış , bu delilleri toplayıp boşanmaya git derim ve donu na kadar alırsın ikisininde uyanık olursan herşey elinde ispatlar
karşılıklı bunlar, daha iyi birisiyle aldat (benim gibi)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence çekil aradan kadının laflarına baksana yuva yıkanın yuvası olmaz merak etme ikiside çekecektir. Çekil aradan yoluna bak yüzüne bile bakma bak nasıl dönecek sana gör
Sakin uzulme. Kendini kotu hissetme. Seni haketmeyen biri icin asla uzulme. Direk bu rezillige son ver ve onlarin seviyesine dusme. Birak pisliklerinde boğulsunlar
En İyi Cevaplar