6 yıllık evliliğimde defalarca aldatılmışım. İçimdeki sevgi bitmedi ne yapacağım?

Arkadaşlar merhaba ben 6 yıllık evliyim ve 8 yıllık yol arkadaşım tarafından aldatılıyormuşum ve yeni öğrendim ta nişanlılık döneminden beri aldatılıyormuşum farklı farklı insanlarla tek bir kişiyle değil ve ben aptal gibi birkez olsun hiç şüpheye bile düşmedim 1 ay önce telefonunda tesadüfen gördüm ve hayatımın şokunu geçirdim çünkü o benim sadece eşim değil herşeyimdi benim babam küçük yaşta vefat etti ve sorumsuz bir babaydı intihar ederek öldü onun sevgisini tamamlamak mı bilmiyorum ama ben kocamı çok seviyordum yani gözğmle görmeme rağmen inanamıyorum gerçek olamaz diye kaç kez baktım ve görür görmez söyledim sinsice takip etmedim çünkü o gördüklerimle ona hiçbir şey olmamış gibi davranamazdım hiçbir şey yapmadı sadece ağladı kendimi öldürücem diyerek ben sensiz yapamam bunu sen affetmezsin diyerek ben 1 aydır hiç ağlamadım bir tepki veremedim neden bilmiyorum ama hala öyleyim şuanlık devam ediyor evliliğimiz ben ona bitmiycek bu evlilik dedim bana sözler verdi tekrar seni kazanıcam diye ben tabiki inanmadım kendimi tanıyorum yapamam ama denemek istedim içimdeki sevgi bitmeden ayrılmak istemedim ve şans verdim şu an bugğn 1 ay oldu ve ben beni kazanmak için bana iyi davranması dışında hiçbir şey görmedim bilmiyorum o pişmanlığı görmedim bir çaba görmedim sanıyorum yıllar önce gözden çıktığı gibi beni gözden çıkmış ya da nasıl olsa gitmez bitmez diye düşünüyor ben ona mecbur olduğum için değil 2 tane çocuğuma acıdığım ve hala içimdeki sevgi bitmediği için bitirmedim ben ne yapıcam lütfen düzgün birşeyler söyleyin

6 yıllık evliliğimde defalarca aldatılmışım. İçimdeki sevgi bitmedi ne yapacağım?