Hep suçlu ben mıyım?

Bir insan neden her konuda kendını haklı görüyor? Bir evlilikten iki çift neden ayrı yatar? ya da bir erkek eşine hiç yaklaşmadan durabilir mi? Neden herkesin evliliği çok iyiken birbirlerini yedikleri halde hala aynı yatağı paylaşıyorlarsa neden biz öyle değiliz? Birtek hatalı ben mıyım bu evlilikte? 3 senenin sonunda kendi çabaları ile vajınısmusu yenerek bir bebek sağını oldum hamılelıgımden dolayı ayrı yatık ve ne yazıkkı o yataklar hiç birleşmedı ki kendısı halinden gayet memnun yemegı hazır olsun kıyafeti ütülü olsun kafasında dırdır eden olmasın ondan iyisi yok ye iç sç ostura ostura uyu hayat bundan mi ibaret? Yaşadığım durumlardan dolayı inanılmaz derecede tahammülsüz oldum bu durumda aniden sinirlenmeme ağzımı bozmama neden oluyor peki bir insan durduk yere Kızar mi hakaret eder mi ben durduk yere mi çıldırıyorum? Ben mutluluğu sevgıyı haketmıyormuym bir yatağı benimle paylaşmıcak kadar çırkın pismiyim benim suçum ne gitmek istiyorum gidemıyorum arkamda sağlam ailem yok oturuyorum bu defa da kendi kendımı yiyorum ben ne yapabılırım? Hep ben suçluyum gerçekten bir insan kendi kendine mi Kızar hakaret eder?
Hep suçlu ben mıyım?