Neden hep ben suçluyum?

Mart ayından beri ilişkim vardı bir çocukla fakat beni 3 defa terk etti daha doğrusu terk bile denemez tartışma ciktigi zaman konuşmayı kesti 2. ayriligimizda tek çok kırıcı bir şekilde ayrıldık. yine de 3. kez devam ettik bir ay sonra ama gözü dışarda bir insandı problemimiz de buydu çoğu zaman sorun etmedim yine de iyilik yaramadı. en son arkadaşıma arkadaşlık isteği attı ve sert çikistim konuşmayı kesti. Ondan sonra o arkadaşım ile ona yazmaya karar verdik arkadaşım onunla tanışmak istedi ama kabul etmedi benim tek suçum sevmekti dedi. Ondan sonra biri yazdı bana tanışmak istedi tanışmaya başladık ama mesela bir saat soyluyodu o saatten daha geç yazıyordu bazen de sonraki gün bu boyle 12 gün kadar devam etti. İsi olduğunu söyledi her defasında yoğunmus Kış ayında çok ilgileneceğini söyledi ve benim aklıma takılan daha önceden sekiz senelik ilişkisi olmasıydı ve yakın kız arkadaşları vardı hadi onlarla samimi olmamasi için ikna ettim ama sekiz senelik sevgilisini çok sevmiş ve 4 yildir da birçok kız ile görüşmesi olmuş hazır olmadığı için onları reddetmiş en son bu konu hakkında konuşuyorduk ve yine konusmamiz yarim kaldı bütün gece yazmadi sonraki gün buluscakdik ve ben olamiycamizi söyledim sonra sabah görmüş ve cevap yazmadı hic gece de cevrimici görünüyordu ama mesajlarımi görmedi sonra öyle konuşmayı bıraktık ve beni instagramda takipten çıkarmış dun de facete bir söz paylaşmış beni yari yolda birakani adamdan saymam diye hep ben mi suçluyum? Bana biri bunu soylesin lütfen
Neden hep ben suçluyum?