Bu konuda benmi suçluyum?

Beni birisi seviyordu çocukken de tanıyordum onu beraber büyüdük nerdeyse sonra işte yakındık onunla gezdik ettik baya yakınlaştık sonra ayrı şehirlerdeyiz onunla hep tatillerde geldi bana hediyeler filan alıyordu geziyorduk egleniyorduk hergun konuşuyorduk arıyordum derken ben birisiyle konuşmaya başladım okuldan ona demedim sonra öğrendi bana açıldı ben seni seviyorum dedi bende biliyordum ama unut dedim olmaz dedim sekiz ay konuşmadık sonra geri döndüm ben ona yine eğlendik gezdik ben ne desem yapıyordu maddi ve manevi hep destek oldu bana kontörume kadar artırıyordu mezuniyet kıyafeti aldı telefonum bozuldu yaptırdı filan sonra işte kavgalarımız olurdu ama işte sonra barısıyorduk sensiz olmuyor filan dedim ona sonra geçen sene üniversitemden biriyle konuşmaya başladım onunla konuşmayı kestim ne oluyor filan diye sordu ama demedim araştırmış bulmuş eklemiş konuştuğum kişiyi ağzını aramış sonrada ona kötü şeyler demiş oda bana söyledi seni tanıyan biri seni bana kotuluyor dedi bende ağzıma geleni söyledim mesajda ölsen umrumda değilsin dedim engelledim numaramı değiştirdim konuşmuyorum şimdi
Bu konuda benmi suçluyum?