27 yaşındayım. Benim hayatımda sadece 1 tane sevgilim oldu, bu ilişkim de uzaktandı. Bu bilgiyi vereyim. Aşk meşk ilişkilerinden pek anladığım sayılmaz.
Yaklaşık 1 yıl önce tanıştığım kız bir arkadaşım var. Ona hiç sevgili olma vs gözüyle bakmadım. O bana sürekli benim de tanıdığım başka birisi ile ilgili yaşadığı şeyleri anlatır, ben de onu dinler yeri geldiğinde tavsiye veririm. Kız arkadaşım, o çocukla bir şeyler yaşadı, ona aşık oldu. Fakat çocuk onu istemediğini söyledi. Bugün yine bu konular hakkında konuşurken, bana hiç söylemediği bir detayı söyledi. Bunlar beraber uyumuşlar, cinsel olarak bir şeyler yaşamamışlar fakat bir yakınlaşma olmuş.
Ben bunu duyduktan sonra kendimi çok kötü hissettim. Ya bu durumu ona yakıştıramadığım için mi ya da aslında farklı bir şeyler hissettiğim için mi. Gerçekten çözümleyemiyorum. Ona, keşke bana bu durumu hiç söylemeseydin, bunu hiç bilmeseydim demek istiyorum. Ama diyemiyorum. Yardımcı olun. Lütfen...
Yaklaşık 1 yıl önce tanıştığım kız bir arkadaşım var. Ona hiç sevgili olma vs gözüyle bakmadım. O bana sürekli benim de tanıdığım başka birisi ile ilgili yaşadığı şeyleri anlatır, ben de onu dinler yeri geldiğinde tavsiye veririm. Kız arkadaşım, o çocukla bir şeyler yaşadı, ona aşık oldu. Fakat çocuk onu istemediğini söyledi. Bugün yine bu konular hakkında konuşurken, bana hiç söylemediği bir detayı söyledi. Bunlar beraber uyumuşlar, cinsel olarak bir şeyler yaşamamışlar fakat bir yakınlaşma olmuş.
Ben bunu duyduktan sonra kendimi çok kötü hissettim. Ya bu durumu ona yakıştıramadığım için mi ya da aslında farklı bir şeyler hissettiğim için mi. Gerçekten çözümleyemiyorum. Ona, keşke bana bu durumu hiç söylemeseydin, bunu hiç bilmeseydim demek istiyorum. Ama diyemiyorum. Yardımcı olun. Lütfen...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pardon ama bu onun özeli, yakıştırmak ve kıskanmak sana mı düştü, şu erkekler artık gerçekten kanka ya da bacı gibi görmeyi öğrensin. Sevgilisiyle yakınlaşınca yakıştıramıyorsun ama sen arkadaş sıfatıyla onunla böyle şeyler aklından geçirirken sorun yok, lütfen bunu kendine sor. Böyle durumlar yüzünden normal kankalarımdan soğudum
Tabi onun özeli, sorum ona yakıştırıp yakıştırmamak değil bu bir. Sevgili değillerdi, sevgili olup olmamaları da sorum değil bu iki. Kanka, bacı gibi bir ilişkimiz hiçbir zaman olmadı bu üç. Arkadaş sıfatıyla onunla ilgili ne düşünüyorum? ben sadece hissettiğim şeyin ne olduğunu soruyorum.
Buraya satırlarca nasıl bir durumdan geçtiğini yazmama gerek olmadığını düşünüyorum. Çocuk düzgün birisi değil, sürekli kızlara yazan, ve onlarla bir şeyler yaşayan bir çocuk. Sen direkt olarak beni yargılıyorsun. Soruma cevap vereceksen ver.
Seni çok iyi anlıyorum ama tepkim yanlış anlaşılmasın lütfen, öncelikle bunu söyleyeyim. Bizim toplumdaki erkekler bir kız kendisiyle istediğini yapsa sorun yok ama başkasıyla yapınca o... sıfatı yapıştırıyor, aslında olay bu. Duygu iki türlüdür, ya arkadaş gibi hissediyorsundur ya hoşlanıyorsundur, ortası olamaz. Niye kafan karıştı? Eğer kıskanıyorsan bence bazı duyguların vardır ona ama bu durumda da dürüst olmalısın, söylemelisin. Kaybedecek olsan bile söylemen lazım, yoksa sonunda üzülen sen olursun. Bu arada tepkim sana değildi, mesaj sert görünmüş ama öyle değil, genel erkeklere. ☺
Bir kız için o... sıfatını asla yapıştırmaya kendimde hak görmüyorum. Bu konuda haklısın. Benim kendi çevremdeki yakın dostlarımla bile bu konu hakkında kavgalar etmişliğim var. Kendileri her şeyi
yaparlar, fakat bir kızın tek bir yanlışını gördüklerinde (bana göre yanlış değil) direkt bu sıfatı takarlar. Konuya dönecek olursam. Kıskanıyorum, ne anlamda kıskandığımı bilmiyorum. Ayrıyeten benim ilk defa bir kız arkadaşım oldu. Şimdi, bu duygunun da ne demek olduğunu inan anlamıyorum. Başka kız arkadaşlarım da olmuş olsaydı, onlar için de böyle hisseder miydim bilmiyorum. Bana önceden, eski sevgilisinin arkadaşları bizi yalnız bir yerlerde gördüğü zaman bilerek kanka vs. diye onların duyacağı şekilde seslenir, daha sonra mesajda da kanka dedim ama sebebini biliyorsun vs. diye açıklamalar yapardı.
O zamanlar tabi duygularım bu kadar ağır değildi. O bana yaşadığı şeyleri anlattıkça, ve ben onu daha da yakından tanıdıkça başka bir şeyler olmaya başladı. Bugün de söylediği şeyden sonra ben orada takıldım. Yani, beyni olmayan insan bile orada afalladığımı anlardı.
Ama benim ona karşı aşk anlamında bir duygu beslememem gerektiğini biliyorum, çünkü onun aklı başka kişide. Ve ben bunu aslında kendime yediremiyorum