Arkadaşımı çok üzmüş gibi hissediyorum ne yapabilirim?

Yakın erkek arkadaşım benden çok hoşlanıyor. Ben hetero olduğum için ona karşı bir hissim, ilgim yok. Bana çok değer veriyor. Ben de onu çok seviyorum ama sevgimi hissettiremiyorum. Geçen gün benim hakkımda konuşurken duydum. Benim hakkımda " ona sevgimi hissettirmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum, çabalıyorum ama olmuyor. Bence o beni skine bile takmıyor" diyordu. Artık ben de sevgimi hissettirmek için çabalıyorum ama beni yanlış anlamasından korkuyorum. Bazen laf arasında bana çiçek filan alsana diyor. En sevdiği çiçek orkide almak istiyorum ama gene yanlış anlar diye korkuyorum. Yani evet ilgisi hoşuma gidiyor onunla vakit geçirmeyi seviyorum ama ben heteroyum erkeklere karşı bir hissim yok. Bir yandan da onu üzüyormuş gibi hissediyorum. Ne yapabilirim? Genelde benim durumumda olan insanlar skine bile takmaz bu durumu ama o benim yakın arkadaşım ve üzülmesini de istemiyorum. Heteroyum bizden olmayacağını önceden söyledim. Bana biliyorum ama bari arkadaş olarak iyi hissettir diyordu
Arkadaşımı çok üzmüş gibi hissediyorum ne yapabilirim?