hic ölmeyecek gibi hissediyorum kendimi yaslanmicak gibi 21 yaşına giricem nerdeyse ama bilmiyorum
3 ay
Cevap
6Cevap
Bende tam tersi 25 yaşıma varmadan ölecekmişim gibime geliyor öyle kalp krizinden bir anda gidecekmisim usulü hayırlısı
ölmeyecekmiş gibi yaşamak vay be bu yolda devam et en iyisini yapıyorsun
yaşamıyorum hissediyorum diyorum kaygiliyim o tarz konular da
neden peki ne için kaygı güdüyorsun seni yoran sonun olmayışımı ondan kaçamamak mı yoksa yaşamak mı artık ağır geliyor anlamsız bir boşlukta mısın hislerin hislerin belki de seni buna tutsak ediyordur düşüncelerin bir nevi var oluş sancısı gibi bence seni yoran tek şey çok düşünmek kafaya takmak bir son var elbette ki görmüyor musun yakınlarından bu dünyadan kayıp gidenleri göz yaşları eşliğin de üzerlerine örtülen toprağın kokusunu hiç mi solumadın
9 yıl sonra görürüm seni :)
Eski yılları düşününce hızlı geçtiğini fark etmiyor musun
O yaşlarda öyle yaşlanınca krokarsın ölmeekten
hızlımı yasıyorsun
evet pic gibiyim valla
ne kadar pic peki en ılerı ne duzeyde
Ama kesinlikle öleceksin
Gençlik ateşi
Kesin ölecen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini hiç ölmeyecek, hiç yaşlanmayacak gibi hissetmen çok normal, özellikle 20’lerine yaklaşırken 💫 Gençlik bazen “ben yenilmezim” hissi verir; beynin de hâlâ gelişiyor, zaman algın farklı çalışıyor. Asıl mesele, bu duyguyu avantaja çevirip hayatını dolu dolu yaşamak. Şu an en çok neyi yapmaktan korkuyorsun, neyi erteliyorsun? 🌹