Aslında anlatmak istediğim ama anlatmak için bile kendimi yorgun hissettiğim bı andayim?

Önceden yardım almayı falan düşünürdüm ama şimdi onu bile istemiyorum şimdi buraya neden yazıyorum bilmiyorum çok konuşmak isterdim önceden sıkıntılarımi ama dertlerimi anlatmak ve yakınlarımi üzmek istemediğim için hep susardim şu an cikmazdayim kimseye anlatamam tanıdığım hiç kimseye bana acimalarini istemiyorum kişilik olarak harika bulduğum eşim Allah korkusundan bahseden biri hep hersyine eyvallah çekerdim ama bu sefer gururum fazlaca kırıldı bı kadına abla dediği bı kadına bı devlet dairesinde çalıştığı için işini hallettimi sormak için prenses haber var mi diye mesaj atmış sonra ss alıp silmiş bı aradasinin işini hallettirmeye calsistigi içinde SS görüntüsünü o arkadaşına atmış evet kadın görmemiş ama adam a o ss atmış adam ne düşündü açaba karısı var ama başka kadınlara prenses mi diyor demiş mıdır icinden eşimin tek savunması adamın işi hal olsun diye ilgilendiğini göstermek için samimi bir cümle yazayım demiş kadın görmedi hemen sildim diyor ama kadın görmese bile bana karısına yılda bir kere bile kullanmadığı kelimeyi nasıl oldu da aklına geldi öyle soyledi şu an takıntı haline geldi bana hitap aşkım canım bu gibi şeyler söylemezse ya da o kelimeler olmadan mesaj atarsa kavga çıkıyor kısacası bu şekilde aslında çiçek aldı özür diledi ama iki üç gün sonra Allah hakkı için dedi affettim ama asla yapmaz diye düşündüğüm bişi yaptığı için içimden aklımdan atamıyorum uykusuz kalmalar sürekli rüyalarımda baskalarina hitap kullanıp sevdiğini falan görüyorum abarttıgimi söylemiyorum ama aşırı itici gelmeye başladı bu durum nasıl unutabilirim lütfen boşan i adam dan hayır gelmez gibi olumsuz yorumlar yapmayın kafam dolu bunlarla çünkü nasıl unutabilirim abartıyor muyum fikirlerunizi merak ettim sadece uzun oldu ama okuyan olursa fikirlerinizi duymak isterim

Güncellemeler
+1 yıl
Siz ne yapardınız
Aslında anlatmak istediğim ama anlatmak için bile kendimi yorgun hissettiğim bı andayim?