Soru değil ama çok yorgun hissediyorum içimi dökmek istedim?

18 yaşındayım ve gerçekten hiçbir şeye artık gücüm kalmadı gibi. kendime hayatı zehir edip aileme de işkence etmekten başka bir işe yaramıyorum. niye yaşıyorum onu bile bilmiyorum. üni sınavında istediğimi yapamadım. tekrar çalışıcam gibi duruyor. ama gerçekten çok yorgunum. nasıl toparlanıcam bilmiyorum. çevremde bir sürü insan güzel şeyler yapıp ilerliyor gelişiyor ama ben ailemi üzüyorum sürekli istemediğim biri oluveriyorum. onları gerçekten seviyorum. vasıfsız ne idüğü belirsiz biriyim. basit biriyim. daha fazlası olmak istiyorum ama dayanmıyorum çok yorgunum gerçekten çok kötü hissediyorum. psikolojim falan iyi değil en ufak bir şeyde ağlıyorum son 1 yıldır böyleyim. ders çalışıyordum çok güzel son aylarda bıkkınlık geldi. kendi emeklerimi de aileminkini de çöpe attım aptal gibi. ne yaşama hevesi ne başka bir şey kaldı. 3-5 arkadaşım var onlarla da çok görüşemiyorum. bir sürü şey yapmak istiyorum fakat nereden başlayacğımı bilmiyorum. kendi küçük dünyamdan çıkmam lazım ama yapamıyorum. böyle bomboş biri olacağıma öleyim diyorum ama ondan da korkuyorum allah beni kahretsin ya. ne zaman geçecek bıktım ben

Güncellemeler
+1 yıl
ciddiye alıp yorum yaparsanız sevinirim
Soru değil ama çok yorgun hissediyorum içimi dökmek istedim?