Kız arkadaşıma aşık oldum.
Nasıl oldu farkında bile değilim
Açılmayada korkuyorum tamamen kaybetmek istemiyorum.
Ama onla yaptığım konuşmalar onla gezdiğim yerler yani onun içinde olduğu her şey ayrı zevk veriyor.
Başka kızlarda hiç bunu tatmadım.
Çok kız arkadaşım oldu sevgilim oldu bu çok farklı.
Benim daha önce çok ilişkim oldu onun hiç erkek arkadaşı olmadı cesaretimi toplasam çok da mutlu oluruz biliyorum.
A"m"k böyle hissetmekten nefret ediyorum ama çok başka bir şey ben bunca zaman başkalarını sevdiğimi sanmışim 2 gündür konuşmuyoruz. Nasıl özledim.
Napacagim?
Şaka gibi bu siteyi de bu konuyu araştırirken keşfettim 😂 akıl verin
Nasıl oldu farkında bile değilim
Açılmayada korkuyorum tamamen kaybetmek istemiyorum.
Ama onla yaptığım konuşmalar onla gezdiğim yerler yani onun içinde olduğu her şey ayrı zevk veriyor.
Başka kızlarda hiç bunu tatmadım.
Çok kız arkadaşım oldu sevgilim oldu bu çok farklı.
Benim daha önce çok ilişkim oldu onun hiç erkek arkadaşı olmadı cesaretimi toplasam çok da mutlu oluruz biliyorum.
A"m"k böyle hissetmekten nefret ediyorum ama çok başka bir şey ben bunca zaman başkalarını sevdiğimi sanmışim 2 gündür konuşmuyoruz. Nasıl özledim.
Napacagim?
Şaka gibi bu siteyi de bu konuyu araştırirken keşfettim 😂 akıl verin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle hislerini anlıyorum ve saygı duyuyorum ama en kötü şey bir kızın arkadaş olarak gördüğü bir erkek tarafından farklı duygularla sevilmesi. Eğer dürüst biriysen her şeyi göze al ve durumu açıkla, belki onun da sana hisleri vardır. En fazla hayır cevabı alırsın ama lütfen arkadaş ayağına bu şekilde devam etme, kendine acı çektirirsin daha fazla.
Onu kaybetmek istemiyorum biraz daha bekleyeceğim
Ya gerçek gibi değil ben çok kız tanıdım çok fazla
Bu çok farklı
valla ayni sey basima geldi deneme red etti
Deneyeceğim ama şimdi değil
knk diyomu sana
Yok başta diyorduk ikimizde sonra bıraktık başta bende de yoktu bir şey isim ile hitap ediyoruz
sen çok kaptırmissin kendini sonu iyi degil
Böyle hislerin zamanı olmaz, biz kızlar cesur ve net erkekleri severiz. Bir noktada bir arkadaşım bana duygularını açıklasa anlarım ama arkadaşlık ilerledikten sonra açıklarsa bugüne kadar dostum ayağına benden mi hoşlandın diyip tiksinirim. Aradaki ince çizgi bu, o yüzden ne kadar erken açıklarsan o kadar şansın artar. Ayrıca kızlar bir erkeği arkadaş olarak ne kadar uzun zaman benimserlerse ona ilgilerinin olma ihtimali düşer, o yüzden bugün yap, yarını bekleme. Belki onun da hisleri vardır, yoksa da zaten bir gün kaybedeceksin ama kendini kaybetmeden yap, duyguların yoğunlaşırsa üzülürsün
o yuzden uzaklastirmak istediklerine knk diyolar boyu posu olanlara yuruyolar dimi uzerine alınma sana demiyorum
@Modest1 açıkçası olay şu, kızlar hoşlandığı erkeğe kanka demez, kanka diyorsa da hem seviyor arkadaş dost olarak hem de o kişi farklı duygu beslemesin istiyor, o arkadaşlık bozulmasın diye, bunun tiple alakası olmuyor her zaman. Bu suç değil, sen birine bacı kanka diyorsan o kişinin sana özel duygular beslemesini ister misin, tabi ki hayır, rahatsız olursun. Aslında olay tam da bu
alakasi yok kusura bakma ben o samimiyete ictenlige inanmiyorum
Bro valla bir erkekte olması gerekenden fazlası var öyle söyleyeyim.
kimde
Canlarım başta dedik kız herkese öyle yürüyen çok kıza ama kız kımseyi almıyor hayatına ama uzun süredir birbirimize bunu demiyoruz
Ben de bro
Tip fizik hiçbir şeyde sorun yok
kizlarin yuzde 80 i hepsi degil birine knk diyosa bana yanasmasin diye dogru knk dedikleri kisileri de umursamazlar zaten boyu 1.80 hafifde karaktersiz boyle zibidi kilikli erkeklere bayilirlar bana kimse oyle degil demesin oyle bu arada iyi kizlarda var onlara laf yok sende uzerine alınma sana demiyorum
her uzun boylu erkekde karaktersiz degil oda yanlis anlasilmasin
Ben de bundan korkuyorum kız her şeyimi biliyor kaç kızla olduğuma kadar
açıl gitsin kendi kaybeder şu kizlara tapar gibi deger vermeyin aga kotu davran demiyorum ama fedakarlik yapma
Çok iyi kız
Çok başka ya