Son zamanlarda çok çok sevdiğim ve sözüyle müziği ile beni etkileyen bir parça var. Deeprise ve Jabbar ortaklığı ile HER ŞEYİ DEĞİL parçasını mutlaka dinleyin. Şimdi soruya gelirsek, çok klişe olan "sen benim her şeyimsin" sözü size ne kadar samimi geliyor? Ve biri senin her şeyin olabilir mi?
Merhaba, Biri benim her şeyim olamaz. Hatta hiç kimse benim her şeyim olamaz ama aşkım, sevdiğim zaten her türlü her şeyim olur. Hayatım, hayatımın anlamı, merkezi, dünyam! 😅
Dünyalar bir yana sevdiğim bir yana! 😅
Alayının canı cehenneme! 😅
Her şeyin canı cehenneme!
Aşkım yeter bana, her türlü! 😅
Bana, deseler inanmam. Çünkü çok duydum, önemsiz samimi gelmiyor, samimi söyleyene denk gelemedim. Lafta sözde herkes söylüyor ama icraat sıfır! 😅
Her şeyin olabilir ama her gelene de denmez. Belki dememek daha mantıklı olandır. Malum bugün böyle olan yarın bambaşka biri olup kalbinin içine ediyor. Bu yüzden kararsız kaldım aklım karışık 😂
Neden olmasın? Ben olurum, oldum da.. çok sevince oluyorsun.. gözün görmüyor, kulağın duymuyor, kim ne derse desin. Tamam ya diyorsun buldum işte, bu o diyorsun. Her seyim oluyor, içtiğin su bile bir tatlı geliyor, her gün yürüdüğün o yol farklı geliyor gözüne. Ben mi çok abartıyorum bu sevme işini bilmiyorum ama böyle sevin, böyle sahip çıkın, koruyun, kollayın. Çok sevmekten kime zarar gelir.. kimseye zarar gelmez.. ben onun her şeyi olurum.
Hayır tabiki herşeyin olması sıkıntı kendime o kadar bağlamam bende özgür bir insanım birini severim elbette ama onu vaz geçilmez veyahut herşeyim yapmam o döngü tehlikeli