Hayatta hiçbir şeyinin olmaması?

Merhaba arkadaşlar öncelikle derdimi anlatacak kimse olmadığı için buraya yazmak istedim hiçbir arkadaşım yok doğru düzgün hergün boş boş çıkıp kendi başıma dolaşıp eve geri giriyorum arayanım soranım yok ben herkesi arıyorum ama insanlar bir kere olsun beni aramıyorlar ve artık iyice bunalmaya başladım 20 yaşındayım hic sevgilimde olmadı ha olmasın zerre umrumda değil çünkü bugün bana aşkım diyen yarın başka erkeğe diyecek veya erkekler icinde baska kızlara diyecek en son hicbir şekilde sıkılmadan utanmadan aynı şeyi kocasına/karısına diyecek o yüzden hicbir kadına karşı güvenim yok zaten paraya bakmıyorlar mı? Bir işimde yok çok aradım ama hiçbir yerde bulamadım zaten köy gibi bir şehirde yaşıyorum eskiden tipe bakıyorlardı şimdi yok kollarında damarlar olsun elleri güzel olsun modası cıktı ben hicbir kadının karakterinden öteye gitmezken karsıma çıkan hicbir kadındada bunu görmedim arkadas meselesine gelince kimle konusmaya calıstıysam aramı iyi tutmaya calıstıysam bana ya ihanet ettiler ya da soğuk davrandılar ilgisiz oldular en son iyice sıkılıp birazda gururumu düsündüm neden herkese sırf benimle arkadaş olsunlar diye sıcak davranıyım ki? Hergün sabah 5 te yatıp ögle 2 3 de kalkıyorum yemek dahi yemiyorum çıkıp iş arıyorum ama nereye sorsam yok askerlik sartı ehliyet sartı birde üstüne tecrübe onu gectim kriterler uysa bile kücülmeye gidiyoruz diyorlar buna inanıyorum çünkü ekonomi gercekten sıkıntıda iyice hayatımdan usandım artık bir annem babam ve kücük kardeşim için yaşıyorum iyice bunaldım ha benimle alakalı bir sıkıntı oldugunuda gercekten sanmıyorum çünkü ben nerede yoksul bir çocuk görsem cebimdeki son paramı dahi veririm 1 liram çıkarsa hatta utanırım bu cocuga yetmez diye kendimde fakirlik görmüs bir aileden geliyorum çünkü böyle vicdanlı bir insanım Bu sorunun kaynağı nedir ve ne yapmam lazım? Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim 🙏🏼
Hayatta hiçbir şeyinin olmaması?