Selamlar. Diyelim ki çok eski zamanlarda var olan bu gelenek şimdi de var ve nikah gecesi görüyorsunuz müstakbel eşinizi.. Bu durumda ne yapardınız? 😅 Keyifli günler.. 🥂✨️
Hayır :D bunun güzellik ile ilgisi yok sevdiğim kadının güzel ya da fiziğinin çekici olması hiç önemli değil ama insan görmediği birini tanıyamaz. buluşur konuşur birliktezaman geçirir öyle güvenir.. bu yüzden evlenmezdim. keyifli günler.. 🤘🏻✨
Hayır tabikide. Hiç görmediğim birini sevemem ben asla. Bunun adı hemde aşk evliliği değil görücü usulü evlilik oluyor. Eskiden bu tarz evlilikleri çok yaparlarmış hiç benlik değil. Ben her zaman aşktan ve aşk evliliğinden yanayım. Yani görmediğin etmediğin hatta aşık olmadığın biri ile evlilik yapmaktansa hiç evlenmem daha iyi niye hayatımı mahvedeyim.
Eskiden insanların nasıl birbirini daha önce görmeden tanımadan evlendiklerini anlamıyorum. Evlilik bana göre çok önemli bir şey sonuçta iki farklı kişi ve hayatlar birleşiyor. Görücü usulü evlilik benlik değil görüp zaman geçirip tanımam gerekiyor
eğer kişiliğini karakterini biliyorsam önemi yok nikah masasında görmemin ama hiç bir şeyini bilmiyorsam ben kabul etmem ya çok kötü bir insansa o zaman ne olacak onu da düşünmek lazım
Eskiden yok derdim şimdi belki böylesi daha iyi olur gibi geliyor ablam. annem Interpol gibi resimlerimi kızlara gösteriyormus yeni haberim oldu bakıyorum belki dış bakış açısı belki daha iyidir birde bunu denemek lazım dedim 😃
Evliliğe karşı birey olarak cevabım ne kadar geçerli olur bilemem ama vereceğim örneğe kimse kızmasın Yahu karpuz alırken bile seçiyoruz bu hayata dair bir karar ben yapmazdım