Kızları tavlamak, ağına düşürmek ya da artık siz ne derseniz kandırma taktikleri nelerdir ben bı çok taktik öğrenmiş biri olarak size soruyorum buyrun yorumlara ✨
İlişkide taktik uyguluyan bir erkeği nasıl anlarsınız? Bu taktikler nelerdir?
İlişkide taktik uygulamak, bir kişinin istediği sonuçları elde etmek veya karşı tarafa etki etmek amacıyla stratejiler kullanması anlamına gelir. Ancak, taktiklerin kullanımı insanlar arasındaki ilişkilerde sağlıklı olmayabilir ve karşılıklı güveni zedeleme potansiyeli taşıyabilir. Bir kişi, ilişkinin başında aşırı ilgi gösterebilir, ardından aniden ilgisini kaybedebilir veya uzaklaşabilir. Bu tür dönüşümler, duygusal dalgalanmaları kontrol etmeye yönelik bir taktik olabilir. Manipülatif davranışlar, karşı tarafı istediği şekilde davranmaya veya düşünmeye yönlendirmek amacıyla kullanılabilir. Örneğin, suçlayıcı dil kullanmak, duygusal şantaj yapmak veya suçluluk hissi uyandırmak gibi. İlişkide taktik uygulayan bir kişi, iletişimde isteksiz olabilir veya belirli konulardan kaçınabilir. Bu, kontrolü elinde tutma veya istediği sonuçları elde etme amacıyla yapılabilir. Kişi, karşısındaki kişiyi dengelemek amacıyla bir ilişkide sık sık tahterevalli gibi davranışlar sergileyebilir. Bu, ilişkide dengesizlik yaratmaya çalışmak anlamına gelebilir. İlişkiyi sosyal medya üzerinden kontrol etme veya kıskandırma amacıyla manipülatif paylaşımlar yapmak da bir taktik olabilir. Kişi, zaman zaman iyi davranarak karşı tarafı yakınlaştırabilir, ardından olumsuz davranışlar sergileyerek ilişkide dengesizlik yaratmaya çalışabilir.
Kadınlar çok daha güzel taktik uyguluyorlar. Bir de taktikler çıktı başımıza, insanların duygularıyla taktik yaparak oynayanlara söyleyecek tek sözüm yok...
En can alıcı hamleleri zaafını ve zayıf noktanı hemen keşfetmeye çalışıp yakaladığında, seni ordan aşırı derecede beslemeye başlayıp, sana iyi hissettirip sonra ele geçirdiğinde ordan eksiltmeye başlaması.
Bunu o kadar iyi yaparki doldugu alanı boşaltması ile orayı yeniden besleyip güçlendirecek kişinin o oldugu hissine kapılır ve bu ona karşı seni bagımlı hale getirir.
Seni bağımlı hale getirmek ona büyük zevk verse de, bu seni bagımlı oldugun için suçlamayacagı anlamına gelmez.
Her haltı yerler yerler sonrada masum rolü yaparlar, kendileri yapar yapar sen yapınca sadece seni görürler, ona buna kardeşim derler kendi yaviaklıklarını görmezler...
Ağızları iyi laf yapıyor.. taktik uyguluyor baya baya manipüle ediyorlar.. sanırsin ki dünyanın en masum en dürüst özü sözü bir erkeği.. ama bir bakıyorsun ki y. a. v. s. ag. i. n en önde gideni.. ne dolaplar dönüyormus anlatilinca şok oluyor insan.. aman aman uzak etsin öylesi karakterisizleri.. düşman başına
Bir insanın ağzı çok iyi laf yapıyorsa ve ben böyleyim şöyleyim ben kimseye benzemem vss gibi tabirleri çok kullanıyor ve kendini övüyorsa o adam yalancının önde gidenidir çünkü kaliteli malın reklamı olmaz derler çok süslü laflar herzaman sahtelik barındırır ve göz boyamadır bunu unutmayın
En uygulamıyorum diyeni bile mutlaka uygular zaten. Sadece kimi bunu belli eder, kimi de daha sakince ilerler.. Bir insanı tanımak istiyorsanız sinirlendirin ya da ayrılın..