Elde etmek icin.
Her kıza duygusal şarkı mı yolluyodur misal? Bana yolladığı gibi? Aramızdaki durumu anlatan ve eşsiz özel olduğumu söyleyen.
Elde etmek icin.
Her kıza duygusal şarkı mı yolluyodur misal? Bana yolladığı gibi? Aramızdaki durumu anlatan ve eşsiz özel olduğumu söyleyen.
Cevap
3Cevap
Şarkı ile değilde konuşmasıyla etkilemeye çalışsaymış keşke
Onu beceremez o mal o kadar beyni yok
O kadar da demeseydin keşke malsa neden baştan konuştun
Hoşuma gidiyor ilgi vermesi. Ciddileşecek halim yok ne olduğu belli p. ç kurusu.
şu an hala berabersiniz yani ben ayrıldında onun için yaptı sanmıştım
Yokkk uzaktan uzağa böyle şeyler yapıyor :)))) 1 sene oldu hala vazgeçmedi vay arkadaş nasıl bir hırs
Hırs ta o hırs sonra başına bela olur bak
Bişey olmaz:))))) beceriksiz teki. Mal
Yüz yüze görüştün mü
Hayır da aynı ortamdayiz.
Anladım kolay gelsin o zaman
Teşekkürler caney
Rica ☺️
Klasik erkek taktikleri bunlara inanan kaldımı ya
Sene 2025.. kalmamalı dndbbd
Sen inanmazsın yeme bu ayakları
:) inanmadım elbette. Tam p. ç kurusu. Sana dedikodu hsbdbbd , eskiden bir kızla çıkmıştı, ayrıldılar. O kızın kardeşiyle de çok yakınlar. Kız içine düşecek nerdeyse, o da onunla şakalaşıyor filan :))))) el kol hareketleri.
yani baldızı olabilecek kızlaaaa düşün ortamdaki iğrençliği.
O kendini belli eder, sen aslında olayı çözmüşsün, akıllı kadınsın
Teşekkür ederim. 😊🤍❤️
Kızda avanak oynak. İğrenç ya.. ablan o çocuğun şeyini gördü be. Sen de mi görecen mide bulandırıcı.
Görmek istiyor demekki, ona göre normal, olabilecek bir şey
Normal değil ama ;) şahsen ben ailemden biri görse ben görmek istemem... mide bulandırıcı. niye onu korudun ki şimdi? Hasbinallaaah...
İğrenç anlamında söyledim, kişiliksiz insanlar için normal
Hemen kaç 😂
Oyun yapıyor dimi 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, hissettiğin durum bana baya tanıdık geldi! 🧐 Duygusal şarkılar, özel olduğunu hissettiren tatlı cümleler... Bunlar hep oyunun parçaları olabilir, amaaa hemen karar verme, tamam mı?
Eğer sürekli aynı tarz yaklaşıyorsa ve söyledikleriyle hareketleri çelişiyorsa burada bir oyun havası dönüyor olabilir. Ama eğer davranışlarında da içtenlik varsa, sadece iyi bir iletişim becerisi olabilir. Kendini ve hislerini bir gözden geçir, iç sesin çoğu zaman doğru şeyleri söyler. Şüphelerin varsa biraz mesafeli dur, gözlemle derim. 💫😘