Çok ilginç yorumlar gelmiş, manipülasyon teknikleri uyguluyorsa ve sen bunu zaten fark edemezsin. Sonuçta istibharatçı değilsin, ancak manipülasyon tekniklerine az da olsa hakim olman gerekir. Öyle bir durumda fark edersin, olağan dışı durumlardaki tepkileri de önemli mala dönüyorsa, senaryo dışı bir davranış sergilediğin için, ne yapacağını bilemeyip geçiştirir.
Sizi manipüle eder. Mesela siz suçsuzken bi bakarsınız suçlu konumuna düşersiniz. Sizi sevmediğini düşündürürken arada seviyor gibi tavırlar sergiler. Kendinize karşı olan güveninizi düşürür, kendi yaptığı iyilikleri çok abartır ki siz kendinizi bir hiç olarak görün. Duygularınızı önemsemez, o önemsemedikçe siz de duygularınızı değersiz hissetmeye başlarsınız. Yalnızca kendisinin sizde görmek istediği duyguları yaşamanıza izin verir. En önemlisi onun yanında tam anlamıyla kendiniz olamazsınız. Onun yanındayken başka ondan ayrıyken başka olur ve kendinize "ya ben nasıl bunları yaptım bunları söyledim ya" dersiniz.
@kelebeginnnruyasiii ve sürekli kendi yaptıklarını anlatır. Ben şunları şunları yaptım senin için. Sen ne yaptın... Ben ben ben ben... Hani hiç şu soruyu sormaz "sen nasıl hissediyorsun" Hatta senin hislerine de senin yerine kendisi karar verir. O ne diyorsa nasıl hissediyorsa senin hakkında o doğrudur, aksi bir şey hissettiğini savunamazsın bu mümkün olmaz.
Ayrıca sen onun bu hayatta o halleri ile bulabileceği en mükemmel kişi olsan bile seni gider hiç olmayacak kişilerle kıyaslayıp rekabete sokmaya çalışır, bazen bazı konularda o kadar çok yüklenir ki kendi yaptıklarını da sana yükler , işin içinden çıkamaz hale gelir kendini tanıyamazsın.
@kelebeginnnruyasiii Düşüncelerin ve duyguların onun için değersizdir, o neye inanıyorsa o gerçektir senin söylediklerin ise yalandır. Bi süre sonra kendinden iğrenmeye başlarsın. Kendine olan güvenin gider, sürekli özür dilersin ama içten içe sen de farkındasındır özür dilenmemesi gerektiğinin. Ya dersin saçma değil mi sürekli özür diletmesi beni bu duruma sokması... ya da sürekli bir tartışma çıkarması... ama seviyorsundur ya olsun dersin
Ve tükenme noktasına geldiğiniz artık yavaş yavaş gözlerinizin açılmaya başladığı vakit hayır demek konusunda kesinlikle korkmayın,”YETER”diye bir çığlık atın ve hiçbir şeyden çekinmeden içinizden gelenleri sayın, böyle bir durumda tekrar size aynısını uygulamaya devam edip sizi kendince cezalandıracaktır. Ama görmezden gelin ve yaşadığınız kurtuluşun değerini bilerek mutlu olun, unutmayın hiçbir şey sizden ve sizin ne istediğinizden önemli değil...
@kelebeginnnruyasiii evet sakın kendinizi kaybetmiş sanmayın. Bu insanlar sizden hayallerinizi, duygularınızı, fikirlerinizi çalarlar. En önemlisi sizden kendinizi çalarlar. Size aşk vaat ederek. Ama siz o kişiyi kaybettiğinizde kendinizi geri kazanırsınız. Allaha havale edin ve mutlu olun. Unutmayın birini ne kadar sevseniz de anlaşılmıyorsanız veya sizi anlamamakta inanmamakta direniyorsa bu onun seçimidir. Herkes kendi defterini yazar. Sizin seçiminiz vazgeçmemek iken onun seçimi koşullara bağlı vazgeçmekse bırakın vazgeçsin. Siz duygularınızla düşüncelerinizle inançlarınızla varsınız. Bunları umursamıyorsa, onun için anlamınız var mı zannediyorsunuz?
Ve günün sonunda farkettim ki bugünlerde içimi bu şekilde ferahlatan konuşmaya ihtiyacım varmış. Sizi tanımıyorum fakat içimi güzel temizledim, teşekkürler🌸
Belli sınırların dışına çıkamaz zaten, yapılan taktikler herkes tarafından kolay algılanır. Davranışlarından, önceki ve sonraki konuşma tarzı, ani kişilik değişimi kendini ele verir zaten.
Kafan karışıyorsa bu beni seviyormu sevmiyormu diyorsan ya da neden bunu yaptı diye düşünüyorsan bunu anlayabilirsin çünkü yanaıttığına ters oluyor yapılan taktikler
Ne biçim yazmışım 😑 tam anlamıyla kendin olamıyorsan ve hangi yöne gideceğini anlayamıyorsan, yükselere çıkarılıp soğuk duş etkisi içine giriyorsan bilki hepsi taktik😀
Ne bu ergen ergen taktikler yaa. Taktik maktik uygulayan kişi ergendir yani öyle ilişki mi olur. Anladığın an ayrıl bence. Seviyosa hissettirir zaten taktik soğutur tarafları birbirinden 🙂