Aşk İlişkileri Erkeği tavlama taktikleri nelerdir? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne yaparsak onda gözümüz olduğunu anlar? Seviyesiz yorumlar yapmayın. Erkeği tavlama taktikleri nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Güzellik yeterli 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Her erkeğin farklı zaafları vardır.. Tek bir taktikle olmaz..Rakibe göre de olur bazen.. 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl " Erkegi tavlamak " her sey tersine dondu ve ben bu duzeni hala garipsiyorum ve hicbir zaman da kabullenmeyecegim.🙄 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Seksi giyinip dikkatleri uzerinde çekip birde güleryüzlü görünürsün sana yaklasanlarida cesaretlendirirsen gönlü kayar 1 0 Yorumla
uuuuuuuyüüü Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Umursamamak ol. Deger verme. Bak nasil tavliyorsun onu 1 0 Yorumla
bLackbLoad Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Bilmiyorum😅 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzellik yeterli
Her erkeğin farklı zaafları vardır.. Tek bir taktikle olmaz..
Rakibe göre de olur bazen..
" Erkegi tavlamak " her sey tersine dondu ve ben bu duzeni hala garipsiyorum ve hicbir zaman da kabullenmeyecegim.🙄
Seksi giyinip dikkatleri uzerinde çekip birde güleryüzlü görünürsün sana yaklasanlarida cesaretlendirirsen gönlü kayar
Umursamamak ol. Deger verme. Bak nasil tavliyorsun onu
Gidip söylemezsen anlamaz :D
Bilmiyorum😅