AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Hiç kortkma rahat ol biraz ben sanalda herkeze güvenemem bilerek yaparımde tam güvendiğim zaman gerçekleri söyleyrceğini ifade et
Kaçtın kaç dedin yalandan nefret ederim eminim doğruyu söylersen artık hiç bir sözüne inanmaz
Kırılır o da sana yalan söylemekten çekinmez ve o sana yalan söylediğinde doğru ya da gerçek olduğunu bilemezsin sonra bağlanınca üzülüsen sen olursun en iyisi doğruyu söyle ama kaptırma bağlanma
Bu nasıl bi ergenlik utanmadan gelip burada anlatiyosun karşındakini resmen parmağında oynatmışsın bi zahmet tepki versin bu nasıl bi yalan ya yazık kafana
Legal bir yaş olup olmadığına göre değişebilir onun için önemli kısım belki odur 18 altı değilsen sorun olmaz bence çok da bir yaş farkı değil seni seviyorsa da çok takmayacaktır bence
Güveni kırılır. Aynı şekilde o sana yalan söyleseydi “böyle basit bir şeyde bile yalan söyleyen ilerde daha ne yalanlar söyler” diye düşünmez miydin
Aynen öyle nefret ediyorum ya yakanla tanışan ilişkiye başlayan insanlardan.
Aynısını bende yaşıyorum şu an ilk tanıştığımızda yaşımı 2 yaş küçük söyledim yakında ilişkimiz 1. Yılına giricek ama söyleyemedim hiç bir zaman söylersem engeli yerim diye korkuyorum
Yani çokta ilişkinizi etkileyeceğini sanmyorum o kdr da büyük bı yalan değil söyle gitsin seni istiyorsa kalır ztn istemiyorsa da böyle bsy için gdyorsa bırak gtsn
Durumu güzel şekilde anlatırsın belki beni yaşımdan dolayı istemezsin falan diye düşünerek dedim falan
deneyeceğim ama korkuyorum yinede teşekkürler
Rica ederim işe yarayacaktır korkmana gerek yok
bence doğruyu söylemelisin kabul ederse öyle de eder zaten ileride öğrenmesi sıkıntı ayrılığa kadar gider
Benm başıma geldi benden büyük dye düşünürken benden küçük olduğunu öğrendim yavaş yavaş uzaklaştım sonuç görüşmeyi bıraktım...
Kesin 16 yaşındasın ve kendine 18 dedin çocuk da 19 ya da 20 yaşında
Bence şöyle işler ilerlemeden daha sonrasında dağa büyük güveni kırılır. Ona neden yalan söylediğini bir bir anlat
Artık evlilikler bile yalan üzerine kurulu nasıl bir zamana denk geldik güven sıfır kıyamet alameti bunlar hep aboo
Ya gercek yaşını soyle de sen kimin yasini hatirliyorsun vb seyler soyle aynısını yaptım inandı jsjsjsjsj
Bence en kısa sürede söyle. Hem çok büyük bi yalan değil ki sadece yaşını büyük söylemişsin. Niye söylediğini açıklarsın bi şey diyeceğini sanmıyorum
Gerçekten bu kadar aynı soruyu sormana şaşırdım abi aynı durumum içindeyim bunlar öyle neden söyledin falanla olacak şeyler değil o an öyle oluyor
Yeterki iş ciddiye bindikten sonra söyleme bu sefer saana kırılganlıklar ve güvensizlikler başlar bence doğruyu söyle bişey kaybetmezsin😊🦋
Tabiki söyle dürüst ol her zaman bunun icin seni bırakıcak degil bence zaten böyle ilk sorunda seni bırak8rsa senin icin dogru olandır
Olay ciddiyse yani kırılır deilse umursamaz ama bence durum ne olursa olsun ne kadar erken gerçeği söylesen o kadar iyi
Şimdi söyle hemen ayrılırsa sevgili olurız korkma ☺️
ya sabır..
Doğruluktan yana ol )) hiçbir şey yalana bahane olamaz )
iyice güvenini sağladıktan sonra söylemelisin. ben öyle yapmıştım.
Once sor bakıyım bi ilişskide yas farkı onrmlimiymiş onun için
Acele etme sevişmeye başlayınca söylersin o zaman sıkıntı olmaz
Çüşşş gavurluga bağladın sende
Zaten yalan söylemişsin yalanı da yalanını destekleme bari o en güzel anda söylersen O da anlayışla karşılamak zorunda kalır daha da yalan söylemez
güveni kırılabilir ama dürüstlük zarar vermez geç olmadan söyle
Evlenmeyeceksen söyleme kalsın ne fark eder iki yaş büyük veya küçük
Yoruma bak shshhs
Yasin kaç ve sen kaç söyledin iliskinin durumu ne bunları da söyler misin
Okadardan bisey olmaz merak etme ceske her dert böyle olsa
Abi kırılır tabiki yaşını niye büyük söylüyosun ki aşırı saçma
Reşit değilsin galiba. O yaşlarda senden yaşça büyük erkelerden uzak dur.
kirilmaz ama soyle yalan soylemenin anlami yok zaten eger yasi onemseyen biriyse olmaz 😪😪
Eğer ilişkiniz ve arkadaşlığınız ilerleyecekse en baştan doğruyu söyle sonra sorun yaşama.
Düzgünce acıklamanı yap askim ne kadar erken o kadar iyi erteleme sakın
İleride söyle umarım sürpriz doğumgünü hazirlamaz sana
Küçücük bir şeyi bile yalan soylediysen büyük ihtimalle güven problemi yaşar.
Sanalmış nede olsa salla söyle gitsin birisi olmazsa birisi olur takma bu kadar kafana 😂
hiç korkma bacım bende sonradan söylemiştim 3 yıllık ilişkimiz olmuştu
seviyorsa takmaz... Eninde sonunda öğrenecek.. kurtul yükünden...
keşke ilk başta yaşını doğru bi şekilde söyleseydin güveni kesinlikle kırılır
Hemen şimdi söyle yarına bırakma
korkuyorum ya ayrılırsa ya güveni sarsılırsa diye
İlişkini yeni dikilen bi binaya benzetelim zaman gectikçe binaya emek veriyorsun ve bina yükseliyo ve 3. Kattayken veya 10. Kattayken bina yıkılıyo veya sen ordan düşüyosun hangisinin sana zararı çok olur onu sen kararlaştır
Kırılır. Geçmiş olsun
ya of
Ben herşeyi yanlış söyledim jsnsmssmxmxm
Soyle gitsin ne olacaksa olsun..
Tanisabilmek için yaptığını söylersen olmaz
Söyle gitsin bir anda
Guveni kırılır iyi halt yedin
Söyle bence Ne kadar süredir konuşuyorsunuz ki
İyicexasik olunca söylersin
Doğruyu söylemek daha iyi.
evet baştan yalan söylemişsin
Reşitsen toparlarsın durumu