+1 yılKanka valla benimde önceden 1 buçuk yıllık ilişkim vardı çocuğa ondan 1 yaş büyük olduğumu söylemedim aslında ilk başlarda çocuğa karşı bişey hissetmiyordum sonralardan hissetmeye başladım ilişkimizin sanırım 9. ayinda ondan 1 yaş büyük olduğumu söyledim baya tepki gösterdi ben önceden soylemedigim için pişman oldum ama söyleseydim çocuk benimle olmazdı neyse uzun lafın kısası bence git çocuğa gerçek yaşını söyle aranızda daha güven problemi olmasın en fazla 1 ay sorgular sonra unutulur gider konu merak etme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence söyle belki adam seni öyle seviyo sonradan öğrenince bozulur bence şey yap 'ay pardon ben sana 21 mi dedim kusura bakma yaa yanlış söylemişim ben 25 yaşındaydım sena yanlışlıkla öyle demişim çok üzgünüm ' ne diyecek ki en fazla
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBir şey olmaz ya.. o an öyle söyledim sonrada sana diyemedim.. şimdi aşırı rahatsiz hissediyorum aslında iki yaş büyüğüm senden gibi bir cümle fena olmaz
00 Yorumla
Hata yapmak insancıldır, hiç kafaya takma. Seni zaten sevmiş, o duygular gelişmiş. Hatta komik ve esprili bir şekilde onunla bu durumu paylaşabilirsin, biraz üzgün bir emoji koyarsın nazlanırsın. O sana o zaman kıyamaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılgerçeği söyle evet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence şöyle sorun etseydi devam etmezdiniz demek ki yaşını göstermiyorsun dış görünüş olarak beğenmiş yakistir. is seni söylesen problem olmaz bence benimde sevdiğim vardı bircok yalan söyledi bana ama masumca kabul ettim yine yalan söyleyerek aldatmak o ayri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yalanla olmaz ama görünüş olarak kabul ettiyse problem yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yaş olmaz ama bunu senin söylemenden önce öğrenirse acaba benden daha saklıyor diye şüpheye düşer.
Güven problemi başlar.
Sorun olmaya başlar.
Siz güvenmediginiz kişiyle bir şey yaşamak ister msnz?
Böyle düşünün.10 Yorumla sonradan öğrenirse sıknto yaşını problem yaparsada defolsun gitsin zaten hangi devirdeyiz bazı insanların eşleri şu an doğmadı kendine gel canım
20 Yorumlabir şey olmaz bende kızdan 4 yaş büyüğüm yani erkek büyük olunca sorun olmuyor da kız büyük olunca neden sorun olsun? Ayrıca 2 yaştan bir şey olmaz.
25 Yorumla
Soran+1 yılben 25 o 23 yaşında normal mi sence :D
Soran+1 yılne bilim tuhaf geliyor. hayatımda ilk defa kendimden küçük biriyleyim
+1 yılBu elbet bi yerde patlak verecektir. Tatlı dille ona gerçeği söylemelisin. Hatta mümkünse yüz yüzeyken bunu söyle (telefondan söylersen engelleme ihtimali var) söylerken de pişmanlığını mutlaka hissettir
00 YorumlaSevdiğin çocuk 2 yaş farkına takılmayacak neden yalana başvurduğunu ve yalan söyleme potansiyelinin yüksek olduğuna bununla güven sorunu yaratacağına odaklanır. Sen ilişkinin başında tezeği avuçlamışsın geri dönüşü yok yola devam.
00 YorumlaAA ciddimisin bayansın dimi kıyamam yaa bnde sevgilimden 2 yıl 9 ay büyüğüm naalaesef ama o bni kandırdı yaşını büyük söyledi bnde kandım gerçeği sözlediğinde bu yüzden ayrılamadım ondan artık çünkü artık çok geçti aşık olmuştum bence gerçeği söyle sana aşık olduysa ayrılmaz bizimde 2 3 aylıkken gerçeği söyledi bnce sende söyle
10 Yorumla
+1 yılZamanında böyle bişey bende yaşadım benden küçükmüş bana yaşını farklı söyledi bu çok kötü bişey öğrenince neye uğradığımı şaşırdım şok oldum bence ikili ilişkilerde yalan söylenmemli olan neyse o söylenmeli en başında yapılmalı bu durum sonradan canım yerine konulmuş gibi bir his oluyorda
114 Yorumla- +1 yıl
Ama sonuç olarak siz evlenmişsiniz bu yaş konusunda yalan söyleyip sevgilisine sonra sevgilisi öğrenince ayrılan insanlar var artık yaş konusuna önem veriliyor
- +1 yıl
Eşin 32 çok olgun sen ise 26 olgunluk olarak onla aynı mı olur bilemem genelde erkekler olgun olur ama yinede kadınlar 30 dan sonra daha olgun olurlar tartışma her evlilikte olur önemli olan kırmadan dökmeden tartışmak sonunda yine barışmak
- +1 yıl
Erkekleri anlamakda zor sen zaten orada zoruna gidinse bişey kadının yok sen 32 yaşındasın olgunsun nasıl ağlıyorsun diyerek zaten kadının kalbini kiriyorsun ağlamak alınmak küsmek darilmak vs bunların yaşı mı var hayır yani bunu yaş ile kıyaslaman bile saçma gerçekten bazen siz erkekleri anlamak ölene kadar zor kadınların her zaman duygusal her zaman alıngan olduklarını bilmiyorsanız artık bişey diyemiyorum erkekleri anlamak zor asıl konu
- +1 yıl
Ne anlamak zor erkekler içten ağlar siz disar vuruyorsunuz buda soğutuyor insanı Bosan sanki çok mu istiyoruz nafaka Uras onla Uras dert çekmeye geldik ne arkadaş sizin tribiniz çabası sende 30 sun hala bekar sin ne değişti ağlayacaksin sizi anlamak daha zor çözemedim ya çözemedim
- +1 yıl
Sen karını anlayamamissin kadınları anlamani zaten beklemiyorum senden umarım psikiyatris iyi gelir
- +1 yıl
Terbiyeni bozma tamam karısına sinirlenip gelip burada başka kadına laf atamazsın terbiyesiz
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke yalan demeseydin. Normalde sorun olmazdı belki ama sırf yalan dediğin için sorun olabilir mesela ben yalana karşı biriyim Belkide o yalan bana söylense sırf o yalan için bitirirdim
10 Yorumla Söyle, bir insan neden yaşı hakkında yalan söyler mantıksız işler.
10 Yorumla
+1 yılYalanın sonu yoktur elbet birgün gün yüzüne çıkar ama yalanın da okadar büyük bir boyutu yok yani doğruyu ona açıklasan sorun çıkacak kadar büyük bir yalan değil demek istediğim
00 Yorumla
+1 yılErkekler fazla yaşa takışmazlar arkadaşım sevgilis aralarında 10 yaş vardı sonra evlendiler sevgide aşkta yaş fazla önemli deyil ama sonra belki birgün söylersin
00 Yorumlaen başta küçük söylemen normal çünkü belki o önyargılı davranıp ilişkiyi bu kadar yürütmeyecekti bence söyle artık ve bunu neden yaptığını güzelce açıkla zaten 3 yaş çok çok azz
01 Yorumla
+1 yılYalan üzerine ilişki kurulmaz dürüst davranıp gerçeği söylemek var iken neden yalan söyler ki bir insan 🤔
10 YorumlaDolandiriciliktir bu. Dogruyu soylemelisin zaten imamin yalani yatsiya kadardir
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru yalan var ortada haklısınız
+1 yılBenim zerre umrumda olmazdı. Askine sevinebilirdim.
Ne komik olurdu sen ona gerçeği söyleyince sana abla teyze demesi.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye böyle abuk subuk şeyler yaparsınız ki ben çocuğun yerinde olsam terk ederim küçük bir konuda dahi yalan söylüyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoğruları söylemekten çekinmeyiniz kaldı ki sevdiğim diyorsunuz insan sevdiğine yalan söylememeli neyse düzeltirsiniz
00 Yorumla Reis eşimle aramda 6 yıl var ben 26 şu an 32 olabilir bende yalan söyledim 26 Ken 20 dim kendimi 24 falan gosterdim
00 YorumlaNe olursa olsun dürüst olmalısın. Onun için belki Yaş önemli değildir ama dürüst olman önemlidir bu yüzden kaybedebilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Bişey olmaz nolcak 2 yaş büyük olman daha iyi işte ben 24 yaşındayım 4 senelik ex im benden 2 yaş büyüktü bişey olmuyodu yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Amaaan bnde bise sandim 2 yas onemli değil ama yinede pembe yalanda olsa soylemesen iyiydi bea neden boyle bise yaptinki
00 Yorumla
+1 yılBence soylemelisin sonrasinda senden degilde baska birinden ya da farkli sekilde ogrenirse sorun yasayabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle bence ilki örenecek sen Söyle r sen belki yımışar ayrıca 2 yaş çok bük değil seviyorsa kabulenir zaten
00 Yorumla Gerçeği söyle alt tarafı 2 yaş 4 yaşa kadar bir sorun olduğunu düşünmüyorum. sevgi, uyum olduktan sonra ne önemi var ki?
00 YorumlaSıkıntı olmaz dewamke zamanla söylersin dert etme seviyorsa yaş sıkıntı degil
02 Yorumla
Soran+1 yılben 25 o 23 yaşında
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım kimliğe büyük yazdırmışlar dersin assbnd
01 Yorumla
Soran+1 yılahhahahahahahh
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek ilişkilerinde kesinlikle erkek olgun büyük taraf olmalı 👍
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaşa takılmam ama o yalandan sonra bir daha asla güvenemem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Eninde sonunda öğrenir laf arasında söyle büyütmesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yaşın önemi yok. Ama yalan söylemiş olman sorun. Bence bir an önce söyle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet sonradan yalanın ortaya çıkar sana olan güveni kırılır
10 YorumlaDoğruyu söyle çünkü eski sevgilim de yalan söylemişti çok kötüydü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Jdjdd benım hatunda benden 7 yaş büyük gayet güzel ilişkimiz var rakamlara takılma
10 Yorumla
+1 yılİlerde daha zor olur baştan söyle kötü niyetle olmadığını sevdiğini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz sevgi varsa işin içinde tamamdir konu kapanır
00 Yorumla
+1 yılDoğruyu söyleseniz çok tepki göstereceĝini sanmıyorum. Söyleyin gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlenince yoo ben iki yaş büyüğüm demiştim dersin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların yaşlarını küçük söylemesi bilinen bir durum. Ama doğruyu söylememiz gerek.
00 Yorumla Aslında sadece 2 yaş değil, 4 yaş farklı söylemiş olmuşsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eninde sonunda öğrencicek ve öğrendiğinde güven kaybı yaşicak, yol yakınken söylenemek en iyisi.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. doğruyu söyle zaten görünüşünden etkilenmiş yaşından değil
00 Yorumla
+1 yılBence çok yas farki yok boşuna söylemişsin simdi çık çıkabilirsen işin icinden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 2 yaş büyütülcek konu değil hemen söyle. Buna takan defolsun hayatından zaten...
00 YorumlaPeki neden küçük gösterdin hoslandigin için mi yaşını büyük görürse ilişkiyi sürdüremez diyemi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük olman onun için avantaj canım çocukmuş
00 Yorumla
+1 yılGünahkarsın çok büyük günah ve gaflet içindesin bilesinnnn😃
00 YorumlaÖzür dile ve doğruyu söyle. Gerekcenide anlat. Umarım seni anlar...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başta yalan var ve sen ondan büyüksün.
Kadının büyük olduğu ilişkilerin%99.8 i bitmeye mahkumdur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence o sorun etmez sen kendinden küçük erkekle olmayı yediremedigin için kendine ondan yalan söylemişsin yoksa erkek için kendisinden büyük olması olgun olması birçok kişi için daha iyidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz ama yinede dürüst olmanız gerekirdi
021 Yorumla- +1 yıl
Sen çokmu dürüstsün fındık
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx evet 👍
- +1 yıl
Niye bu kadar tatlısın sennnn😁
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx teşekkür ederim
O sizin tatlılığınız 🤗 - +1 yıl
Yok ben sanmam tatlı olduğumu fındık dediğim için üzülmediniz dimi kusura bakmayın 🙏
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx hayır estağfurullah ben fındığı çok severim tatliş bir hitaptı teşekkür ederim
- +1 yıl
🙏😄
- +1 yıl
Sözleriniz tatlıydı
- +1 yıl
Sizin kadar değil hanfendi 🌹
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx çok teşekkür ederim beyefendi
Sizin sözleriniz daha tatlı gül içinde teşekkürler 🥰 - +1 yıl
Takipedebilirmisin
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx takip işlerine önem vermiyorum ama peki sizi kırmayayım
- +1 yıl
Sohbet etmek istemiştim ama xper yeterli değil hesabım kapandığı için bu yeni hesabım rahatsız ettiysem tekrardan kusura bakmayın iyi akşamlar 🙏
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx estağfurullah rahatsız etmediniz ama ben siteye sohbet amacıyla gelmedim kusura bakmayın
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx
Size de iyi akşamlar teşekkür ederim - +1 yıl
Hayır önemli değil siz isterseniz demek istemiştim eklemeyi unuttum sadece kusura bakmayın 🙏
- +1 yıl
İyimi gecelerrr hiç iyi değil bee🥲
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx anlayışınız için teşekkür ederim
Umarım iyi olurlar - +1 yıl
😄 çok tatlısın be yerim seni bak
- +1 yıl
Neyse iyi geceler hanfendi şaka bi yana tabim...
- +1 yıl
@bilinmezzzzzx teşekkür ederim dizede tekrardan iyi geceler diliyorum 🤗🌜
+1 yılYalan söylemişsin baştan kaybetmişsin. Yalan üstüne ilişki devam etmez, etmemeli...
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış yapmışsın bu büyük bir yalan bana söylense affetmem 👍🏻
01 Yorumla- +1 yıl
Belki adam kendinden büyük biriyle evlenmek istemez nasıl bir yalan lan bu başka yalan mı kalmadı
Sorun olmaz ya ama gerçeği söylemelisin. İlişkiler yalan üzerine kurulu olmamalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığım kız benden iki yaş büyük ama o kadar tatlı ki umursamıyorum yaşını
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılBence söyle yalanla ilişki yürümez kandırmış oluyorsun böyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Yalan söylemeyi pek sevmem özelikle yaş konusunda 25 yaşındayım askerlik yaptığıma bile inanmıyorlar
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar demişler. O anlamadan sen söyle ona gerçeği.
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat