AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak yalan söyleywn insana kimse güvenmez haberin olsun.
Benim başıma da geldi, beni kendine aşık ettikten sonra gerçek yaşını söyledi. Neden böylesiniz ya, biraz daha şeffaf olun 😭
Yalan söylemeye gerek duyduysan sonucuna da katlanırsın yalanların er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır
tabiki söylemelisin doğruyu. bu çok yanlış..
Yalan söylemen hoş değil belkide doğruyu bilse de sevecekti seni neden ilişkiye yalan kattınki. Her neyse bence uygun bir dille söyle
Ciddi bir ilişkiniz varsa kesinlikle söylemelisin ileride bu büyük bir soruna yol açabilir ki bence sevgilin bunu sorun etmeyecektir çok bı yaş farkına yokmuş bende sevgilimden bir yaş büyüğüm aşkın yaşı mı olur aşkoo :)
Yazışırken 2 yaş ufak söylediysen ilk buluşmada gerçeği söylemelisin. Yoksa inanç güven olmaz. Ben olsam güvenmezdim yani sana 3, 4. Buluşmada falan söylersen mesela. Ciddiyet doğruluk önemli güven için ilerisi için👍
Doğruyu soyle arada cok fark yoksa nedn ole bısınettn karsı taraf yasını öğrenmicek mi ve bana bu yalan solems küvük bıseyi ilerde daha ne yalanlar soler die bimşüpheyle yaklaşır snaa
Söylemelisin kesinlikle, yol yakınken söylemezsen ilerleyen süreçte bu göze gelmeyen küçük yalan büyür büyür, ve çok büyük problemlere yol açabilir çünkü yalanın mavisi grisi yoktur.
Söyle şimdi sıkıntı çıkar sonra hiç güvenmez
Mesela 22 dediysen öyle dediğini unutur belki nasıl unuttun ben 24 yaşındayım de üste çık. Ben öyle yapmıştım
Sizden korkulur
Yalan söyleyerek ilişkinizi en baştan zehirlemişsin. Nasıl bir eziklik bu?
doğruyu söyle bence seven yaşa takar mı özelikle 2 yaş yani kabul etmiceğini düşündüğün için öyle söylediğini söylersin giderse ve 2 yaşa takarsa kurtulmuş olursun zaten
Keşke yalan söylemeseydin, güven sorunu illa ki olur ilerde
Neden böyle bir ihtiyaç duydun? Bu büyük bir yalan
erkekler yaşa önem verirler bence onu aptal yerine koyduğunu düşünmesin diye hemen söyle
Bu kötü olmuş bence bunu bir şekilde kırmadan söylemelisin
Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu var. Bence söyle seni böylede sever
Kaç yaşındasın bu arada
Bence söyle eninde sonunda gerçeği öğrenecek ve gerçekten seni seviyorsa yaşı umursamaz bundan emin ol
Bence kötü bir yalan söylemişsin her durumda açık olmak daha mantıklı yalan ile başlayan bir ilişki yalan ile biter
İki yaştan bir şey olmaz ama yalan söylemem bi güven kaybı olacaktır keşke dürst olsaydın yalanlar bi gün çıkar ortaya
İlişkide yalan söylemek hoş değil, hele ki böyle boş bir mevzu için yalan söylemek çok saçma bence. Bence ne olursa olsun doğruyu söylemelisin.
Yani yanında rahat olamadığın taktik kullandığın bir insanla niye birliktesin ki ilişkide dürüstlük çok önemli neyi ekersen onu biçersin unutma.
Onun güvenini sarsmak tan mi korkuyorsun? Açıkla oda sana diyecektir niye yalan söyledin sende dersin seni kaybetmekten korktum çok seviyorum fln🤣
Bence söyle yani bu normal evet yalan olması kötü ama genelde yapılan bı şey o yüzden benim sana bı şey demem lazım yanlış bı karar alıp bunu yaptım de sonra söyle abartı bı tepki vereceğini sanmıyorum
Evlenince gulerek anlatirsin bizey olmaz seviyorsa seni onunda komigine gider
Bence gerçeği söyle ilerde öğrenirse sıkıntı olabilir sana karşı güveni sarsılmasın.
stres yapma nolucakki 2 yaş gayet doğal
seni gerçekten seven için önemi olmaz
Bence evet. Çünki sen ilişkide ilk yalanı söyledin. Yalanlarla dolu ilişki uzun sürmez.
Gerçek yaşın kaç ona göre ne yapacağını önericem birde boy farkınız var mı ondan uzun musun
Onunda sana ilgisi varsa bunu sorun etmeyecektir söyle bence
Doğruyu söyleyin
Hala senden büyükse problem değil, zaten genç severiz
İlişkide asla yalan olmamalı çok geç olmadan konuyu aç bence 👍
@Derya3334 çok doğru ;)
🤷♀️👍
Dürüst olduğun süre herzaman kazanan sen olursun
Söylemelisin bence aşkın yaşı yoktur. Eğer seviyorsa sorun etmez
Boşverr sev filan boş yanlız yaşa ailenle yaşa boş ver böyle şeyleri
takılma buna. aşk yaşa bakmaz yüreğin genç mi ona bak
Şey söyle kimlik yanlış de iki yaş küçüğüm de zaten görünüşünü kabul ettiyse tamamdır
Başta hata yapmışsın ama bence sadece 2 yaş olunca problem olmaz söyle ona
Vakit kaybetmeden söylemelisin bence güven problemi olusmasin
Evlenmiyeceksen boş ver söyleme nerden öğrenecek zaten😂
Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.
Ona da çıktığı zaman bir bahane bulur herhalde
Erkekler de sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta
Erkeği kızı yok bu işin karakter meselesi ben yalan söyleyince vicdanım rahat etmiyor hemen söylemek istiyorum
Ee o sizmişsiniz komutanım, ben genelleme yaptım 🤷🏻♀️
bişey diyim mi kim olsa affetmez ya da zor hazmeder bu durumu
Bence söylemelisin sırf onla sevgili olmak için yalan söylemen olmamış
Söylemen daha iyi olurdu 2 yaştan ne olacak sevgi varsa ortada bi sorun olmaz
Doğruyu söylemek en iyisidir seviyosa bişey olmaz merak etme 😉
En iyisini yapmışsın lakin hata varsa erkektedır sıkma canını
Gerçeği söyle ve bu konu hakkında kimseye yalan söyleme söylediğin zaman ileride pişman oluyorsun
Sole gitsin kizzz amannn kalırsa senindir
Dünyaya bilezik geliyorsun 😅😅
Bence sorun değil onun da sana söylediği yalan olmuştur
Neden önemli olsun ki, eĝer seni gerçekten seviyorsa
Erkekler kendinden büyük kızla olmayı pek istemezler ilk fırsatta söyle
Söyleseydin iyiydi sorun olacağını sanmıyorum ilerleyen zamanlarda söylemen iyi olur
doğrusunu söyle ciddiyim
ama işte korkuyorum ya
biterse başından biter ama daha da çok ilerlerse dönülmez bir noktaya geliyor o yüzden söylemelisin
haklısın. ben 25 o 23 yaşında
sorun olmaz bence söyle
Neden böyle bir şey yaptın ki?
🙄
Noldu
Burada mısın diye baktım :)
Burdayım
Nasılsın?
İyiyim sen?
İyiyim ben de..
E iyii
Tamam :)