Sevgilime yasimla ilgili yalan soyedim bir yas buyuk soyledim kendimi cunki aramizda 5yas fark var gercegi ona nasil soyleye bilirim? Yardmci olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynı durum benimde başıma geldi eski sevgilimle aramda 5 yaş varmis bana dediğinde 3 yaş var sanıyordum 1 yılımız dolmuştu tesadüfen kimliğini elime bir aldım anam kız benden 5 yaş küçük ben üni okumaya başladım kız liseye başladı 😁 nese kıza dedim kendimi sübyancı gibi hissettim dedim pişman mısın felan yaptı nese devam kararı aldık 4 yıl sürdü aileler tanıştı sonra annesi ayırdı ikimizi
Ergen tavırları bazen katlanılmaz oluyordu yanlısı doğruyu felan kendi çocuğum gibi öğretiyordum ödevlerine yardımcı ol hasligini ver vs vs hep ustlenmistim
12 Yorumla- +1 yıl
garip amma heyecanli ADFUUJKKBV
- 9 ay
abi benimde Şu an böyle sıkıntı var 1 sene olmus yorumun ama yaşıosan napmam gerek aynı yas sizinle ve bilmio napmam lazım abi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinize yaşınızla ilgili yalan söylediğiniz için üzgün olduğunuzu ve bunu neden yaptığınızı açıklayın. Yalan söylemenin bir hata olduğunu ve güvenini sarstığının farkında olduğunuzu söyleyin. Gerçekleri ne kadar çabuk açıklarsanız, ilişkiniz için o kadar iyi olur. Sevgilinizin tepkisini tahmin etmek zor olsa da, dürüstlüğünüzü takdir etmesini ummalısınız. İşte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları: Doğru zamanı seçin. Sevgiliniz rahat ve dinlenmiş olduğunda konuşmayı başlatın.
Dürüst ve açık olun. Sevgilinize neden yalan söylediğinizi ve bunu neden doğruladığınızı açıklayın. Sevgilinizin duygularını dinleyin. Sevgilinizin yalanınız hakkında nasıl hissettiğini dinleyin. Af dileyin. Sevgilinize yalan söylediğiniz için samimi bir şekilde özür dileyin. İşte örnek bir konuşma: "Sevgilim, seninle konuşmam gereken önemli bir şey var. Sana yaşımla ilgili yalan söyledim. Gerçekten üzgünüm. Bunu yaptığım için kendime kızgınım. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Sanırım biraz utangaçtım ve seninle daha iyi anlaşabileceğimi düşündüm. Ama bu doğru değildi. Biliyorum ki bu güvenini sarstı. Bunun için gerçekten üzgünüm. Sana karşı dürüst olmak istiyorum. Seni seviyorum ve ilişkinizi kurtarmak istiyorum. Lütfen bana bir şans ver." Sevgilinizin tepkisi ne olursa olsun, dürüstlüğünüzü takdir edeceğini ummalısınız. Eğer ilişkiniz ciddiyse, bu zorluğu atlatabilirsiniz.01 Yorumla- +1 yıl
Gercekten cok iyi cok Tesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimde bana tanıştığımız zaman aynı yaştayız demişti sonra bir konu açıldı konuşurken 1999 da doğduğunu öğrendim sordum neden böyle bir yalan söylediğini kendisi de haberi yok ne ara doğduğundan bilmiyorum yaşla ilgili şeylerden dedi 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAttım canım sjsj
E yani 5 yaş sandığımız kadar da fazla değil
11 Yorumla- 9 ay
çok korkuom ama söylemek için
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
36Cevap
1 yaş için, yalan söyledim nasıl itiraf ederim, triplerine girme bence. Lafı çevir. 23ten gün aldım 22nin içindeyim falan duruma göre işte. Hatta gün alma muhabbetinden yürüyüp yaş hesaplaması yapamıyor numarası bile yapabilirsin. Çocuğa da sen 27 değilsin 28sin saçmalama falan tarzında cümleler kur ahahahhaa karşındaki kişinin de 1 yaşa takılacağını asla düşünmüyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Kiz ondan 5 yas büyükmüş. Tanışırken senden 1 yas büyüğüm demiş.
- +1 yıl
Pardon kızın aşağıdaki yorumunu okudum çünkü. Soruyu soran doğru düzgün aydınlatmiyor ki bizi. Kız 5 yas küçükmüş. Bunu sorun ediyor. Ne olacak sanki
- +1 yıl
@bitirim_05 ne oldu anlamadım ama çıtır manita olayı bence daha iyi
- +1 yıl
Yok Erkek yani sevgilim bende 5 yas buyuk ve Ben Ona yasimi 20 soyledim amma 19uzum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHer ne olursa olsun yalan söylemen bence hoş bir durum değil. Yani eninde sonunda ne kadar saklarsan sakla bu durumu bir şekilde öğrenecek. Ya senden duyacak öğrenecek bir şekilde ya da başkasından duyup öğrenecek. O yüzden bence gerçeği söyle her zaman. Ucunda ayrılmak olsa bile gerçeği söylemekten asla vazgeçme derim.
10 Yorumla
+1 yılKiizm yaş konusunda lütfen dürüst olun. Bakın olgun gösterdiğiniz de bilemeyebiliyoruz. Sırf bu yüzden 24 yaşında 16 yaşında biri ile oldum ama kızı 24-25 falan zannediyordum.
Müneccim değiliz bilemeyiz.03 Yorumla- +1 yıl
Aramizda 5yas var onu kaybetmekden korkdum)
- +1 yıl
Sen 4 yaş var dedin dimi.
- 9 ay
abi napmam lazım çok seviyorum ama bilmiyor yaşımı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey itiraf eder gibi söyleme. Laf arasında yaşını söyle sonra da "sen 23 değil miydin" derse "23'ten gün aldığım için öyle dedim ama daha doldurmadım bazen 22 bazen 23 diyorum yaş muhabbetleri kafamı karıştırıyor" de
10 Yorumla Yaşa takılmayın bu kadar, 1 yaş icin seni terkedecek adam , defolsun gitsin zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
Amma cok seviyorum ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşını açıkça söyleseydin de pek bir şey değişmeyecekmiş ki. Sanırım bu sefer de 4 yaş olmuş olacaktı aranızda
07 Yorumla- +1 yıl
Gercek yasim 19 🥲7 yas fark
- +1 yıl
Of
- +1 yıl
Evet ya
- +1 yıl
Çok küçüksün doğruları söyle
- +1 yıl
Cok da kucukk degilim ya 🥲
+1 yılBir yaştan bişey olmaz ama neden yalan soyluyorsunki seni kabul eden her halinle etmeli bu kadar korkma kaybetmekten
01 Yorumla- +1 yıl
🥲
Cok fazla mevzusu geçmediyse yasını soylediği an yasım o değil ki diye salağa yat. Yanlıs hatırlıyosundur falan, anlamaz bile
01 Yorumla- +1 yıl
evet yaa bu cok mantikliiii bakk yas konusu cok gecmiyo amma dogum gunum yaklasiyo 20 olucak dedim 19 oluyo
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilimde benden 3 yaş küçük çıktı. Erkeğin küçük olması kötü ama sevdiğim için çok geçti ayrılamadım.
01 Yorumla- +1 yıl
Yok bizde ben kucugum (kizim)
+1 yılAramızda çok yaş farkı olduğunu bilirsen seni kaybederim diye korktum diye gerçeği açıkça söyle.
01 Yorumla- +1 yıl
evet gercektende yalan soylememin sebebi kaybetmek korkusu
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl17 iken 18 demiş isen sıkıntı,18 iken 19 demiş isen sorun yok. Bu ne yaaa, nedir derdin be arkadaş?
02 Yorumla- +1 yıl
19uzum 20 21 dedim 🥲 ve o 26
- +1 yıl
Bence bu kadar da sorun edilecek ir şey değil bu.17 iken 18 deseydin bu sıkıntı çıkarırdı. Biliyorsunuz ki reşit olmayan karşı cins ile aşki bir ilişki yaşamak, kurmak sıkıntı doğurmakta. reşit olmak ve olmamak yani...
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Yalanla başlayan ilişkilerin yürüdüğünü hiç görmedim hemen soyle bitsin boşa zaman harcama
01 Yorumla- +1 yıl
Korkuyom
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl+18 isen erkekler böyle şeyleri pek umursamaz. Söyle gitsin.
02 Yorumla- +1 yıl
🥲
- +1 yıl
👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn son kutladığım doğum günüm aklımdan çıkmış, bir an ağzımdan öyle çıkıverdi dersin olur biter.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke yaşını söyleseydin her türlü öğrenecekti bide yaş aralığında bir şey yok
03 Yorumla- +1 yıl
Ben 19 o 26
- +1 yıl
E. nolacak ki yeterki mutlu olun bsiy yok sıkıntı etme
- +1 yıl
Tesekkurler askim
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılAynısı başıma geldi, ikiniz de reşit iseniz sorun yok 1 yaştan bir şey olmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben 19 o 26 🥲
- +1 yıl
Sorun yok reşitsin, 17 olup 18 deseydin sıkıntı olurdu
- +1 yıl
Evetttt
Bir yaştan ne olacak ya, yanlış hesaplamisim dersin olur biter
03 Yorumla- +1 yıl
canım misin nasil yanlis hesapladin Demez mi?
- +1 yıl
Tamam o zamann
Ha 5 ha 6 pek Bi farkı yok keşke yalan söylemeseydin
00 YorumlaBir şey olmaz daha iyi seneye yaslanmamis olursun onun gözünde 😄
00 Yorumla
+1 yılGörende 3 çocuğun varda saklıyon zannedecek :D söyleme boş ver :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yıl5 yaş farkı çok büyük değil. Gerçeği söylemeni tavsiye ederim.
00 Yorumla Otur konuş özür dile neden yalnış söylediğini açıkla
00 Yorumla100%100 eminim ki onun da sana söylediği benzer yalan vardır ne var ki bunda yaşından dolayı endişe edip yalan söyledin ola bilir önce nedenini sonra yalanı söyle bence.
03 Yorumla- +1 yıl
amma Ben 19 o 26 🥲
- +1 yıl
Ah be
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakma kafana … erkekler basit masum basit şeylere çok takmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Gercektenmi
Cevap sahibi+1 yılGerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yıllisede misin hala neden öyle bi yalan uydurdun
03 Yorumla- +1 yıl
Lise ne Alaka? 22 yasindayim Hakimim sadece bende 5yas buyuk kaybetmekden korkdum
Cevap sahibi+1 yılben 29 yaşındayım 20 yaşında kızla sevgili olurum mesela. 20 yaş ve üzeri uyar bana. Birçok erkek de kendinden genç kız ister zaten
- +1 yıl
Amma birde ben Tarafdan bak olaya Sevgilim yas farkina onem vere bilir senin gibi dusunmeye bilir
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yaş sorun olmaz ki ben 10 yaş büyük birine bile gerçek yaşımı söylüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Kanka Sen cesaretlisin Ben yapamam ki kaybetmekden korkuyom
Cevap sahibi+1 yılErkekler tam tersi genç seviyor hangi kafadasin 😂 ne kadar yaş farkı o kadar iyi
- +1 yıl
Ya Ne bilim 😂😂
+1 yılYaşlarınızıda söyleseydin.
İkinizde reşitseniz sorun yok.01 Yorumla- +1 yıl
Ben 19uzum 21 diye yalan soyledim oda 26
+1 yılSana bir soru sorucam ben 5 yaş küçük olsaydım mesela, benle yine de çıkar mıydın de sonra tepkisine göre nüfus cüzdanını çıkar ve sus gülümse
05 Yorumla- +1 yıl
Knk buna cesaret lazim bendede asla Yok amma cok iyii fikir
- +1 yıl
Eğer lu
şu an bunu yapacak cesaretin yoksa, ilerde bu kız benden yaşını bile gizledi diye yalancı damgası vurulduğunda ve güvenilmez insan olduğunda da üzülmeyeceksin - +1 yıl
🥲🥲
- +1 yıl
Bu arada ben sorıyu yanlış okumuşum 5 yaş fark var sandım onu ya ben aslında 19 muşum kendimi 20 sanıyodum diye düzelt doğum gününde 19 çok küçük değil mi ya yap ya da şöyle bişey yap ya de işte arkadaşım 19 yalıma girdiğimi söylüyor hesapladık 20 değilmişim yanlış hesaplıyormuşum hrp dersin ama bence farketmez bile 1 yaş sonuçta çok da problem yapıyosan beni çömez sanma diye ilk başta öyle drdim düzeltemedim de ama seden bişey saklamak istemiyorum hayatım de hem güven kazanırsın
- +1 yıl
Deniyicem
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiran önce söyle. Zaman ilerledikçe daha kötü tepki verir
00 Yorumla canım yasın kaç de sonra benimki kaç de o onu unutmuşdur deki sen beni unutun benim yaşım şu şu 😉 çakdınmı köfteyi
00 YorumlaCok bi fark yok ve sonuc olarak uyusuyosa kafa yapiniz ne zarari olucak sayidan ibaret :)
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi
Yapman gereken Tek Şey Arayacaksın Sohbet Arasında Güzel Tatlı Bir dille soyliceksin bu kadar basit
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe dertler varmış şu dünyada
112 Yorumla- +1 yıl
Kanka demeye ya oyle makxkakzkakxm
- +1 yıl
Zor Allah yardımcın olsun saç beyazlatır 😀
- +1 yıl
Deme ya
- +1 yıl
Söyle gitsin bir şey olmaz olursa benim yüzündendir 😂
- +1 yıl
Yemiyom soylemeye
- +1 yıl
Sorumluluk bana ait hiçbir şey olmaz 😀
- +1 yıl
Allah Allah cocuk Senden ayrilmayacak benden ayrilicak 🥲
- +1 yıl
Sevinir akıllım bir yaş daha genç sevgilisi olacak şükür etsin 😀
- +1 yıl
dimiii (ismin Ne bu arada )
- +1 yıl
Yaniiii bence öyle
- +1 yıl
iyi o zaman
- +1 yıl
Yazdım adımı
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılReşit değilsin di mi 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Yo 19 yasindayim Amma Ona 20 soyledim bende 7 yas buyuk
- +1 yıl
Hani 5'ti 😅 bence vazgeç ya o çok büyük senden
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kaçsın kaç dedin? O kaç yaşında
01 Yorumla- +1 yıl
19uzum 21 dedim o da 26 yasinda
+1 yılBu bir sorun mu
03 Yorumla- +1 yıl
Degil mi?
- +1 yıl
Asla
- +1 yıl
Tamam o zaman
Direk söyle ne kaybedersin ki.
00 Yorumla
+1 yıl1 yaş yüzünden kafaya mı takılır ya sjsh
00 Yorumla
+1 yılGerçeği söyle direk bir şey olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum yılını söyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey olmaz çok abartılacak bir yalan değil
00 Yorumla
+1 yılDoğruyu söylemek istiyorum diyerek başla konuş..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun ilk dakikadan patlamışsın
00 Yorumla
+1 yılNe fark eder ki ha 1 yaş küçük ya 1 yaş büyük
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılGit yaşını küçült her şey yoluna varır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylemesen ne olur ki
06 Yorumla- +1 yıl
Nisanlaniyoruz..
Cevap sahibi+1 yıleeee?
- +1 yıl
Eninde sonunda ogrenicek
Cevap sahibi+1 yılyooo farketmeyecekl bile
- +1 yıl
O nasil olucak kimligimi falan gorecek
Cevap sahibi+1 yılgörsün erkek +/- 1 i yakalayamaz. yaş söyledin sen dogum tarihi değil.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖğrenince soğuyacak senden bittin sen
04 Yorumla- +1 yıl
Sagol kanka ya cok rahatlatdin
Cevap sahibi+1 yılBaşta bunun yalanını söylerken sonrasını düşünmedin mi
- +1 yıl
7 yas fark var Kaybetmekden korkdum
Cevap sahibi+1 yılE şimdi sonuç farklı mı olacak yine kaybedeceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoyle onun icin pek sorun olacağını sanmıyorum. d
02 Yorumla- +1 yıl
Korkuyorum kanka 🥲
Cevap sahibi+1 yılya korkma sence bu erkekler yasa takilir mi bu tatli beyaz bir yalan hahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzatmadan söyle işte sorun olmaz
00 YorumlaBen boyle bi tamam diye baslayabilirsin sozlere
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
01 Yorumla- +1 yıl
Yin artik
Niye yalan söyledin yslsn soyleme
03 Yorumla- +1 yıl
5yas buyuk benden Kaybetmekden kordum
- +1 yıl
Ya kaybedersem?
+1 yılAçıkla kanka yapıcak bişe yok
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyckseniz doğruyu bilmesine gerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz
00 YorumlaGerçeği söyle
00 Yorumla
+1 yılAçıklama
00 Yorumlaaranizda kac yas var ki?
00 Yorumla
+1 yıldürüstlük zarar vermez
00 Yorumla
+1 yılAçıkça konuş söyle anlar
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime yaşımla ilgili yalan söyledim, gerçeği nasıl açıklarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler