Sevgilime yasimla ilgili yalan soyedim bir yas buyuk soyledim kendimi cunki aramizda 5yas fark var gercegi ona nasil soyleye bilirim? Yardmci olur musunuz?
2 ay
Sevgilime yaşımla ilgili yalan söyledim, gerçeği nasıl açıklarım?

Sevgilime yasimla ilgili yalan soyedim bir yas buyuk soyledim kendimi cunki aramizda 5yas fark var gercegi ona nasil soyleye bilirim? Yardmci olur musunuz?
Aynı durum benimde başıma geldi eski sevgilimle aramda 5 yaş varmis bana dediğinde 3 yaş var sanıyordum 1 yılımız dolmuştu tesadüfen kimliğini elime bir aldım anam kız benden 5 yaş küçük ben üni okumaya başladım kız liseye başladı 😁 nese kıza dedim kendimi sübyancı gibi hissettim dedim pişman mısın felan yaptı nese devam kararı aldık 4 yıl sürdü aileler tanıştı sonra annesi ayırdı ikimizi
Ergen tavırları bazen katlanılmaz oluyordu yanlısı doğruyu felan kendi çocuğum gibi öğretiyordum ödevlerine yardımcı ol hasligini ver vs vs hep ustlenmistim
garip amma heyecanli ADFUUJKKBV
Sevgilinize yaşınızla ilgili yalan söylediğiniz için üzgün olduğunuzu ve bunu neden yaptığınızı açıklayın. Yalan söylemenin bir hata olduğunu ve güvenini sarstığının farkında olduğunuzu söyleyin. Gerçekleri ne kadar çabuk açıklarsanız, ilişkiniz için o kadar iyi olur. Sevgilinizin tepkisini tahmin etmek zor olsa da, dürüstlüğünüzü takdir etmesini ummalısınız. İşte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları: Doğru zamanı seçin. Sevgiliniz rahat ve dinlenmiş olduğunda konuşmayı başlatın.
Dürüst ve açık olun. Sevgilinize neden yalan söylediğinizi ve bunu neden doğruladığınızı açıklayın. Sevgilinizin duygularını dinleyin. Sevgilinizin yalanınız hakkında nasıl hissettiğini dinleyin. Af dileyin. Sevgilinize yalan söylediğiniz için samimi bir şekilde özür dileyin. İşte örnek bir konuşma: "Sevgilim, seninle konuşmam gereken önemli bir şey var. Sana yaşımla ilgili yalan söyledim. Gerçekten üzgünüm. Bunu yaptığım için kendime kızgınım. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Sanırım biraz utangaçtım ve seninle daha iyi anlaşabileceğimi düşündüm. Ama bu doğru değildi. Biliyorum ki bu güvenini sarstı. Bunun için gerçekten üzgünüm. Sana karşı dürüst olmak istiyorum. Seni seviyorum ve ilişkinizi kurtarmak istiyorum. Lütfen bana bir şans ver." Sevgilinizin tepkisi ne olursa olsun, dürüstlüğünüzü takdir edeceğini ummalısınız. Eğer ilişkiniz ciddiyse, bu zorluğu atlatabilirsiniz.
Gercekten cok iyi cok Tesekkurler
Benim sevgilimde bana tanıştığımız zaman aynı yaştayız demişti sonra bir konu açıldı konuşurken 1999 da doğduğunu öğrendim sordum neden böyle bir yalan söylediğini kendisi de haberi yok ne ara doğduğundan bilmiyorum yaşla ilgili şeylerden dedi 😂
Attım canım sjsj
E yani 5 yaş sandığımız kadar da fazla değil
Cevap
36Cevap
1 yaş için, yalan söyledim nasıl itiraf ederim, triplerine girme bence. Lafı çevir. 23ten gün aldım 22nin içindeyim falan duruma göre işte. Hatta gün alma muhabbetinden yürüyüp yaş hesaplaması yapamıyor numarası bile yapabilirsin. Çocuğa da sen 27 değilsin 28sin saçmalama falan tarzında cümleler kur ahahahhaa karşındaki kişinin de 1 yaşa takılacağını asla düşünmüyorum.
Kiz ondan 5 yas büyükmüş. Tanışırken senden 1 yas büyüğüm demiş.
Pardon kızın aşağıdaki yorumunu okudum çünkü. Soruyu soran doğru düzgün aydınlatmiyor ki bizi. Kız 5 yas küçükmüş. Bunu sorun ediyor. Ne olacak sanki
@bitirim_05 ne oldu anlamadım ama çıtır manita olayı bence daha iyi
Yok Erkek yani sevgilim bende 5 yas buyuk ve Ben Ona yasimi 20 soyledim amma 19uzum
Her ne olursa olsun yalan söylemen bence hoş bir durum değil. Yani eninde sonunda ne kadar saklarsan sakla bu durumu bir şekilde öğrenecek. Ya senden duyacak öğrenecek bir şekilde ya da başkasından duyup öğrenecek. O yüzden bence gerçeği söyle her zaman. Ucunda ayrılmak olsa bile gerçeği söylemekten asla vazgeçme derim.
Kiizm yaş konusunda lütfen dürüst olun. Bakın olgun gösterdiğiniz de bilemeyebiliyoruz. Sırf bu yüzden 24 yaşında 16 yaşında biri ile oldum ama kızı 24-25 falan zannediyordum.
Müneccim değiliz bilemeyiz.
Aramizda 5yas var onu kaybetmekden korkdum)
Sen 4 yaş var dedin dimi.
Bir şey itiraf eder gibi söyleme. Laf arasında yaşını söyle sonra da "sen 23 değil miydin" derse "23'ten gün aldığım için öyle dedim ama daha doldurmadım bazen 22 bazen 23 diyorum yaş muhabbetleri kafamı karıştırıyor" de
Yaşa takılmayın bu kadar, 1 yaş icin seni terkedecek adam , defolsun gitsin zaten.
Amma cok seviyorum ya
Yaşını açıkça söyleseydin de pek bir şey değişmeyecekmiş ki. Sanırım bu sefer de 4 yaş olmuş olacaktı aranızda
Gercek yasim 19 🥲7 yas fark
Of
Evet ya
Çok küçüksün doğruları söyle
Cok da kucukk degilim ya 🥲
Bir yaştan bişey olmaz ama neden yalan soyluyorsunki seni kabul eden her halinle etmeli bu kadar korkma kaybetmekten
🥲
Cok fazla mevzusu geçmediyse yasını soylediği an yasım o değil ki diye salağa yat. Yanlıs hatırlıyosundur falan, anlamaz bile
evet yaa bu cok mantikliiii bakk yas konusu cok gecmiyo amma dogum gunum yaklasiyo 20 olucak dedim 19 oluyo
Benim sevgilimde benden 3 yaş küçük çıktı. Erkeğin küçük olması kötü ama sevdiğim için çok geçti ayrılamadım.
Yok bizde ben kucugum (kizim)
Aramızda çok yaş farkı olduğunu bilirsen seni kaybederim diye korktum diye gerçeği açıkça söyle.
evet gercektende yalan soylememin sebebi kaybetmek korkusu
Takma kafana … erkekler basit masum basit şeylere çok takmaz
Gercektenmi
Gerçekten
17 iken 18 demiş isen sıkıntı,18 iken 19 demiş isen sorun yok. Bu ne yaaa, nedir derdin be arkadaş?
19uzum 20 21 dedim 🥲 ve o 26
Bence bu kadar da sorun edilecek ir şey değil bu.17 iken 18 deseydin bu sıkıntı çıkarırdı. Biliyorsunuz ki reşit olmayan karşı cins ile aşki bir ilişki yaşamak, kurmak sıkıntı doğurmakta. reşit olmak ve olmamak yani...
Yalanla başlayan ilişkilerin yürüdüğünü hiç görmedim hemen soyle bitsin boşa zaman harcama
Korkuyom
+18 isen erkekler böyle şeyleri pek umursamaz. Söyle gitsin.
🥲
👍
En son kutladığım doğum günüm aklımdan çıkmış, bir an ağzımdan öyle çıkıverdi dersin olur biter.
Keşke yaşını söyleseydin her türlü öğrenecekti bide yaş aralığında bir şey yok
Ben 19 o 26
E. nolacak ki yeterki mutlu olun bsiy yok sıkıntı etme
Tesekkurler askim
Aynısı başıma geldi, ikiniz de reşit iseniz sorun yok 1 yaştan bir şey olmaz.
Ben 19 o 26 🥲
Sorun yok reşitsin, 17 olup 18 deseydin sıkıntı olurdu
Evetttt
Bir yaştan ne olacak ya, yanlış hesaplamisim dersin olur biter
canım misin nasil yanlis hesapladin Demez mi?
Tamam o zamann
Ha 5 ha 6 pek Bi farkı yok keşke yalan söylemeseydin
Bir şey olmaz daha iyi seneye yaslanmamis olursun onun gözünde 😄
En İyi Cevap