abi napıcam ben.. hayır yani şimdi söylesem güveni kırılcak ve tek o da değil yani bi arkadaşımız daha var onada öyle söyledim napıcam ben.. yalandan nefret eden birisi ama eğer böyle söylemeseydim küçük olduğumdan beni yargılar diye korktum.. sizce ilerde söylesem güvenleri kırılır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tür konularda doğruyu söylemenin her zaman daha sağlıklı olduğunu söyleyebilirim. İlişkilerde dürüstlük ve güven, temel taşlardır. Eğer partnerinize yaşınızı yanlış söylediğinizi itiraf ederseniz, başlangıçta güvenlerinde hafif bir sarsıntı yaşayabilirler. Ancak, dürüstlük ve samimiyetle bu konuyu açıkladığınızda, yaşadığınız olayın nedenlerini ve düşüncelerinizi paylaşmanız önemlidir.
Karşınızdaki kişiyle güven temellidir ve doğruyu söylemeniz ilişkinizin sağlıklı bir zemine oturması için önemlidir. Her iki tarafın da dürüstlük ve anlayışa odaklanması durumunda, yaşadığınız olayın üzerinden geçmek ve ilişkinizi sağlamlaştırmak mümkün olabilir.
Ancak, her zaman diğer kişinin tepkilerini kontrol edemeyiz ve bazen güvenin kırıldığı durumlar yaşanabilir. Bu noktada, her iki tarafın da duygularını ve düşüncelerini paylaşması ve birbirini anlamaya çalışması gerektiğini hatırlatmak isterim.
Her durumu kendi içinde değerlendirin ve öncelikle kendinize, partnerinize ve ilişkinize karşı dürüst ve açık olmaya gayret edin. Unutmayın ki, sağlıklı ve güvene dayalı bir ilişki ancak dürüstlük ve anlayışla güçlendirilebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim sana sorularım olacak ve dürüst olmanı istiyorum ablacım.
1. Burada işaretlediğin yaş sınırı doğru mu?
2. Konuştuğun kişi kaç yaşında?
3. Bunun dışında konuştuğun kişiye kaderini etkileyecek derecede başka yalan söyledin mi?
4. Bi üstteki soruya evet cevabı verdinse konu neydi? Yalan söyleme gerekçen neydi?
5. Günlük hayatta da sık yalan söylersin?
6. Söylediğin yalanlar senin ve başkalarının kaderini etkileyecektir durumda mı?
*Sorularımdan sonra çok yalan söylediğini düşünüyorsan bunun için bi psikiyatri veya psikologdan yardım almanı tavsiye ederim.
**Bence konuştuğun kişi hissetmiş ya da düşünmüş olmalı ki yalanı sevmediğini vurgulamış sana.
ÖNEMLİ BİR DİPNOT: YAŞ, BOY/POS, KİLO, MESAFELER... SEVİYORSAN HATTA AŞIKSAN HEPSİ TAMAMEN SAYILARDAN İBARET.
#Sorun için tavsiyem en yakın zamanda söyle. "Seninle bir şey konuşmak istiyorum. Ben sana yaşım hakkında yalan söyledim. Aslında sana söylediğim yaştan 2 yaş kadar küçüğüm. (3. Soruya cevabın hayırsa!) Bunun dışında sana hiçbir zaman yalan söylemedim hep dürüst oldum. Doğru yaşımı söylediğimde benimle konuşmak istemeyeciğini düşünmüştüm. Çok özür dilerim."
Eğer gerçekten seviyorsa senin de tek yalanın buysa büyük bir problem olacağını düşünmüyorum. Ha illaki kırılır ya da üzülür.00 Yorumla
+1 yılHerkes sana yapsaydın etseydin demiş canım ama o işler öyle olmuyor yapmışsın bir kere geri dönüşü yok yani bence şöyle söylemelisin eğer bir gün söylemeye karar verirsen ya da ortaya çıkacak diye korkarsan bebekken nüfus kaydımı yaptırırken hata olmuş bu benim doğru yaşım değil dersin ama işler ciddiye binip de evlenmeye kadar gider mi ilişkiniz bilmiyorum eğer oradaya gelirse o zaman da aileni tembihlersin senin dediğin gibi olduğunu söylerler yoksa karşı taraf sana olan güvenini gerçekten kaybeder belki de kaybedersin sevdiğini çözüm ancak bu şekilde
21 Yorumla
+1 yılYalan hiç hoş bir şey değildir
Ortaya çıktığı zaman insan nasıl da rezil oluyor. Ama o şahıs seni seviyorsa
Yalanlarına da doğrularına da aşık olacak
Senin her özelliğini sevecek
Yeter ki o şahıs seni candan sevsin istesin
..
Ben şu ana kadar yaşımı soranlara hep olduğu gibi söyledim
Özellikle bayanların yaşımı doğru bilmesi gerekir
Aşırı küçük bayanlar da aşırı büyük bayanlar da bana lazım değil
2 yaş küçük ya da büyük olması önemli değildir
Olgun bayanlarla takılmak için yalanlarla yalakalıklarla her türlü yüzsüzlükle TAVLAYIP yola getirebilirim
Benden küçük olan kızlarida yola getirebilirim bayanları kendime aşık edebilmek gibi bir yeteneğim var ama gerek yok
Milletin duygularıyla hayalleriyle alay etmeyi kendime yakıştıramam
Herkes birisine yar olabilmek için dünyaya geldi.
Onun için başkalarının kadınıyla alakam yok
Dürüstlük uğruna ölecek kadar dürüst değilim ama ben mecbur kalmadıkça
Kellem tatlı canım söz konusu olmadığı sürece hayatta yalan söylemem
Keyfi yalanlarla küçük yalanlarla insan sadece kendini kandırıyor...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
95
Cevap
88Cevap
+1 yılBen sahsen sanal iliskinin kotu oldugunu dusunuyorum. Deli divene asik olmustum duygusal bosluktayken, cocuktada ilgi kirintilari gorunce kandim, galiba gercek aski buldum diye cok sevindim. Fakat cocugun sadece eski sevgilisinin acisini unutup, hayatina devam etmek yani beni yara bandi gibi kullanmak icin konustugunu ogrendim Arkadasi soyledi tabii. Cocuktan hesap sordum ve bana ben seni hatirlamiyorum hafizami kaybettim geciciymis dedi. Tabii ben ertesi gun aglayarak tekmeyi bastim.5 subat 2022de tanismistik. Onca zamanim heba oldu. Ben bu olaylari ogrenince gunlerce hungur hungur agladim, daha cok bunalima girdim,4 gun uyumadim, ondan sonraki gunlerde gunde 12 saat uyudum, sosyal medyayi biraktim falan. Bu surec bitti fakat ben hala cocuktan mesaj beklemeye devam ettim. Bu olayi 2 ay once astim. Sanal iliski uzer. pismanliktir. Ama hala yapacaksan git ve yasini soyle. Daha gec olmadan soyle, Beni yargiyacagindan korkuyordum, senden cok ozur diliyorum diyerek acikla. Eger gercekten seni sevmisse sadece biraz aranizin acilacagini dusunuyorum. Eger daha gec ve baskalarindan ogrenirse daha cok kirilacagini dusunuyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta bunları yaşamak buyuk talihsizlik geçmiş olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBak tatlım erkekler kadınlar kadar iyi ve ayrıntıcı bir akla sahip değiller. O yüzden bunu kullanarak ilerle. Şimdi gidip açık açık ona "yaşım böyleyken böyle dedim" dersen, dediğin gibi yalan konusunda titiz biriyse engeli yersin. Yok ama şu an anlatacağım gibi sohbet arasına sıkıştırıp bunu söylersen hiçbir şey olmaz. Bu şekilde yaşanacak iki türlü senaryo var. Biri yaşını yanlış bildiğini zannedip ve bu konuda bir kadınla tersleşmek istemeyeceğini bildiği için sesini kesip oturacak, ikincisi ise "sen bana yaşın hakkında böyle dememiştin?" diyip seni suçlayarak köşeye sıkıştıracak ama bu bizim sonumuz değil onu manipüle ederek bu savaşı kazanabilirsin. "Sen benim yaşımı nasıl bilmezsin ya? Ben senin çayının kaç şekerli olduğunu bile biliyorum" diyerek nakavt ediceksin onu😏 Bu arada bir yerlerde yazılı kanıt varsa yok et onu bir an önce😵
20 Yorumla
+1 yılaşağıdaki yorumlarada baktım doğru yaşını söylersen engeli yersin gibi yorum yazan KS canlar olmuş
sana net olarak şunu söylüyorum yazı tarzından anladığım kadarıyla daha 15 ya da en fazla 17 yaşındasın ve karşındaki sevgilim dediğin kişide en fazla 18 ya da 19 yaşında gtünden oluk oluk bok akan bir bebedir gece sabaha kadar mastürbasyon yapan bir çocuk yani dolayısıyla sen ona değil yaşını ismini bile yanlış söylesen sana önemli değil hayatım benimkide zaten berkay değil murtaza idi der çünkü onun derdi gelecek planı falan filan değil bikaç sanal sohbet kandırabilirse bikaç kez öpüşme sevişme onuda ineternetden tarife alarak
sonrasında hadi güle güle hepsi bu
böyle boş bir muhabbetin ciddi olacağına kendini inandırarak kimseye yalan söylemene gerek yok doğru söylesende filmin sonu belli yalan söylesende filmin sonu belli yani karşındaki kişide yalancı
sağlık huzur ve sevgi ile kal10 Yorumlasanalda sevgiliye ne söylersen söyle kimse umursamaz çocuklar dışında
yaşın 18den küçükse yasal sorunlar dahil ortaya çıkabileceğiden senin büyük söyleme gerekçeni reşitlik olarak algıladım.
Bu yüzden reşit değilken bu adamla bir şeyler yapsan adam yok kız 18 dese adam haklı. Bu yüzden yaşın 18den küçükse ve yaşı büyük söyleme derdine düşen kızlar sadece 18den küçük olanlar olacağından sen en iyisi bu işlere girme.
Yani ülkede pek çok manyak ve sermaye arayan insan var. Durduk yere sermaye olma
06 Yorumla- +1 yıl
kendimi nasıl el veririm adlı çalışma
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHer ne olursa olsun yalan söylememen gerekirdi. Yani ne gerek vardı böyle bir şey söylemeye. Gerçek yaşın ne ise onu söyle bunda utanacak veya saklayacak bir durum yok ki. Ben şahsen bana bu şekilde yakan söyleyen birinin hiçbir sözüne birdaha ne inanır ne de güvenirim. Sana ilan güvenini sarsmış olursun bence.
33 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle biri de bana yaşını yalan söyleyip öyle ilişkiye başladı bir ay sonra itiraf etti öğrendim ama bir daha asla eskisi gibi olmadı sevmedim güvenmedim.
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor. Bir kere yalanını yakaladığın insana birdaha asla hiçbir şekilde güvenemezsin. Ne bileyim ben ya ben daha ona hiçbir şekilde güvenemem.
- +1 yıl
Aynen öyle herkes için geçerli bu mesela benim annem babam çok yalancı ve hep yalan söylediler bana eskiden beri hala da söylerler ondan asla güvenmem. Ama dostlarım hiç söylemedi ve güvenirim.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha doğru duzgun tanımadığınız bir insana bile doğruyu soyleyemiyorsunuz.
Sonra da erkeğin doğru soylemesini bekliyorsunuz.
Sizce bunda bir gariplik yok mu?
Neden ve sonuç ne olursa olsun doğruyu söylemekten başka seçenek benim için yok.
Tabi ki tercih sizin.
Bir insan karşındakine ne yaparsa , karşındaki insandan onu görür.
Kabul edelim etmeyelim sonuç hep aynı.12 Yorumla
Soran+1 yılŞey erkek değil ama sen bilirsin..
- +1 yıl
Cinsel tercihiniz beni hiç alakadar etmez.
Sizi bağlar.
+1 yılcanım benim muhtemelen daha reşit değilsin ve karşındaki erkekte muhtemelen senden en fazla 5 yaş büyük olsun yine senin bu dediğini umursamaz emin ol buna takılmaz bile zaten seninle ciddi düşünecek hali yok takılmalık çıkıyordur o yüzden dert etme
10 Yorumla
+1 yılŞahsen benim kırılırdı. Çünkü yaş farkı önemli değil olan burada , konuya yalan ile başlamak. Benim için çok önemlidir ve karşımdaki insana özellikle güvendiğim bir insansa durarak yaklaşmadığım için yalan söylemeyi geçtim , yalan beklemem ondan...
Ama kişilikler verilen önemler farklıdır. Bu senin içinde dert oldu ise bir an önce konuyu ona izah etmen ve vicdanını rahatlatman senin adına güzel bir durum olacaktır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde şeffaf olmak elbette en ön planda olması gereken bir durumdur lakin sanal ilişkilerde karşındakiyle o kadar ileri gideceğini düşünmediğin için bazen pembe yalanlar söylüyorsun sonra iş ciddileşince keşke diyorsun ama karşı tarafta güvensizlik oluşturabilecek bir durum düzgün açıklama yapılmazsa...
00 Yorumla Yani aranızda dağlar kadar fark yoksa gerek yokmuş öyle bişeye, ama aynen bu şekilde anlatabilirsin beni yargılamandan korktum diyebilirsin. Zaten ortada bir gerçek var ve seni o şekilde sevmiş ve yadırgamamışsa yaştan dolayı yadırgamaz. Sadece şüpheye düşeceği şey acaba başka yalan söyledi mi? Olur öyle bir şüpheye düşmemesi için elle tutulur makul bir gerekçe sunmak gerek.
00 YorumlaNeden yaşını farklı söyleme ihtiyacı duydun onu anlamadım ancak tabiki güven kırılır yani kendini aynı noktaya koy. Şunu söyleyebilirsin bu ufacık bir bir yalan diye, ancak yalanın büyüğü küçüğü olmaz. Tabi burada asıl durum şu bu sohbetin bağlanacağı bir nokta var mı? Gerçi olmasa bile hangi ortam olursa olsun birine yalan söylemek bana çok anlamsız geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver bence hiç söyleme. Ben burdan biriyle tanışmıştım 2 ay görüştük en sonunda bana evli oldugunu söyledi ve ben bana attığı resimleri fake olduğunu öğrendim yani her şey yalandı ama ben gerçektim benim resimlerim vs. Kullanıcı adida 'kırmızıayıcık' eğer görürse yorumumu o kırmızı ayıcıgin müsait bir yerine giriş yapmasını diliyorum. Şeref yoksunu sahte herif... Başkalarının da canını yakmak umarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende gecmiste ayni seyi yapmistim. Dikkate alinmamaktan cekinip yasimi buyuk soylemistim. O da yalandan nefret ettigini soylemisti basta. Ilk soyledigimde kizdi, mesafe koydu ama ayrilmadik. Karsindaki kisiye gore degisir, ayrilmasi abarti olur ama ayrilacak tiplerde var yok degil. Ama sanirim ne kadar erken soylersen o kadar iyi
10 YorumlaAjitasyon yaparak doğruyu söyle ama söylerken "yaptığım doğru değil biliyorum ama..." Diye başlayarak zemini güzelce hazırla sonra bir kem küm yapar iş tatlıya bağlanabilir.
27 Yorumla- +1 yıl
Bide yalana kılıf buluyorlar hey yarabbim
- +1 yıl
Ne alaka ya komik buldum böyle kizlar oturup düsünüyormu 😅
Soran+1 yılumarım ama korkuyorumişte yinede saoll
- +1 yıl
Küçüklükten itibaren zorunda bırakılınca düşünmeye bile gerek kalmıyor artık bir yaşa gelince mekanizma buna ayarlı kalıyor. Bkn. https://youtu.be/81zxTuF3e7c?si=bG3-AqWdSI50-lMJ
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence yol yakınken doğruyu söylemelisin ne olursa olsun. çocuk yalandan nefret etmekte haklı kim olsa dürüstlük ister zaten başta kendine göre nedenlerden yalan söylemiş olabilirsin ama bu yalanı sürdürmenin ne sana ne ona faydası olacak. açık açık gerçeği söyle ve neden yaptığını da açıkla belki anlayış gösterir ve itiraf edip özür dilersen affeder çünkü bu bir erdemliktir.
00 YorumlaSebepsiz Friends ten bir sahneyi hatırladım bu soru ile. Genç arkadaşım pembe yalanlar bunlar. Söyle gitsin 😉
10 Yorumla
+1 yılBana da biri böyle yapmıştı bir ay sonra öğrendim yıkılmıştım yakan söylediği için. Ağladı yalvardı affetmeye çalmıştım ama asla güvenmedim ve boş daha eskisi gibi olmadık. Yalanla başlama yani ilişkiye.
00 Yorumla
+1 yılBiran önce açıklamaya bak bence yalanlar günden güne daha da büyür yalan yalanı doğurur işin içiden çıkamazsın ortaya çıkınca hiç açıklayamazsın kötü sonuçları olur nedeni ile düzgünce anlat pişman ve üzgün olduğunu belli et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılİlerleyen zamanlarda daha sıkıntı olur hem daha bağlanmiş olursunuz daha kötü olur bozuk temel uzerine bina inşa edilmez ne kadar erken söylersen o kadar iyi kesinlikle söyle
10 Yorumla konu kırılıp kırılmaması değil
konu yalanlar üzerine bir ilişki kurman
hemen doğruyu söyle
söylemek ZORUNDASIN
yoksa ileride daha kötü olur10 Yorumla
+1 yılDerdin neydi arkadaş. Gerek var mıydı ama seviyosa ve mantıklı bir açıklaman varsa büyütmez, büyütmemeli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yok ya 2 yıl aynı yaşı kutlarsın mevzuyu 3. Yıla kalırsa anlar.
Sorarsa ya nasıl unutursun diye iki Trip nir kapris suçlu ederek işin içinden çıkarsın.10 Yorumla
+1 yılKaç yaş büyük söyledin önemli olan o bence. Şahsen 3-4 yaşa kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tutup da 8-9-10 yaş büyük dediysen bence pek affedilir yanı yok.
00 Yorumla
+1 yılDuzeltmeni tavsiye ederim yalancinin mumu yatsıya kadar yanar nedenli yalan asla kimsenin söylemesini istemem bence uygun bir dille doru yaşını solemeni dilerim ileriki gunlerde sıkıntı cikcana baştan çıksın kabul edermiydin etmezmiydin diye soledim dersin biraz kırılır geçer ama soruyu bilir
00 Yorumla
+1 yılBence doğru söylemelisin belki ilk başta biraz kizabilir hakkı hatta normal ama şöyle bi şekilde söyleyebilirsin işte ben insanlara çok güvenmediğim için bu yalanı soyledim hatta senin de bana yalan söylediğini düşündüm ama oyle değilmiş tarzında bi konuşma yapabilirsin ama nolursa olsun soylemelisin
00 YorumlaTabikide güveni kırılır düşünsene çocuk sana 18 yaşındayım diyor senden küçük 16 yaşında çıkıyor. Tam bir hayal kırıklığı ve güvensizlik. Yerinde olsam bahane bulup ayrılırdım. Ama eğer beni çok seviyor üzülebilir ama sonrasında aramız düzelir diyorsan bir an önce söyle.
00 YorumlaGerçekten muhabbetiniz iyiyse hiç sıkıntı çıkmaz. Ama gecikme söyle.
İnsanız en nihayetinde olur böyle şeyler.02 Yorumla
Soran+1 yılyani muhabbetimiz iyi birbirimizide çok seviyoruz ama güveninide sarsmak istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende sıkıntı yok nüfustaki memur yanlış yazmış de kalslxalşaş
30 Yorumla
+1 yılBence başta söylemelisin eğer kabul ediyorsa devam etsin kabul etmezse de başta biter çok emek vermis olmazsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüveninin kırılması muhtemeldir. İstersen daha da geç olmadan uygun bir dille anlat. Çok pişmanım ilk zamanlar böyle dedim vs
00 Yorumla Hayır. Sevdiğin , güvendiğinbirlikte olmayı düşündüğün birine asla yalan söyleme. Uygun bı zemin bulduğun zaman izzah et doğruyu söyle...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kırılır tabikide kendini sevgilinin yerine koysan iyi olur kendiliğinden ortaya çıksa rezil olsan daha iyi o zaman
00 Yorumladirekt doğruyu söyle seni başta tanımıyordum o yüzden pek güvenemedim ama şimdi kaygılarımın lüzğmsuz oldupunu anladım vs. dök içini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yıleğer doğrutu bugün söylersen her şey yoluna girer zaman sonra söylersen ikinizde fen ahalde dağılırsınız. tecrübeyle sabit
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanalda olabilecek konulardan biri tanımadığın güvenmediğin birine yaşınızı isminizi yanlış söylemek normal sayılabilir sadece sanalda geçerlidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. En başta dürüst olmalıydın sana yapılsa ne düşünürdün?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yıl16 iken 18 dediysen sıkıntı.
Onun dışında kafaya takılacak bi sorun değil bence.11 Yorumla- +1 yıl
Haha evet
Sanaldan tanıştığınız hiç kimseye güvenme hele hele erkekse
10 YorumlaYalanla ilişki yürümez eğer yalanla devam etmek istiyorsan kimliğe yanlış yazılmış de
10 Yorumla
+1 yılgüveni kırılmaz da ileride senin kırılacagın manidar.
00 YorumlaEvet güveni kırılır ama yine de yalanını devam ettirme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu söyle en kötü sonucada kendini hazırla ve duruma göre yoluna devam et.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 2 yaştan bişey olmaz o kadar da kafana takma
00 Yorumla
+1 yılBenimki ile aramda 7 8 yaş var ama inanın bana çok güzel bir şey.
00 YorumlaOnun da sana pek çok şeyi yalan söylediği konusunda yemin edebilirim ispat edemem :)
00 Yorumla
+1 yılYaşın 20 üstüyse yaş hakkında fazla konuşmadiysaniz yanlışlıkla öyle yazdım dersin
00 Yorumla
+1 yılYani bence daha da uzun zaman olmadan söyle zaman uzadıkça öfkesi artabilir.
00 Yorumla
+1 yılKırılır çünkü yalan soylemissin ayrıca ne gerek vardı 2 yas büyütmeye
00 Yorumla
+1 yılBiz kaç senedir bulamadık sanaldan nasıl buldun be kızım söylede bizde bulalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun yıkılır bence nırak bir yalan diğerini doğurur
00 Yorumla Doğruluk dan zarar gelmez canım benim şöyle ne olursa olsun gerisini boş ver
00 Yorumlaiki yaş neden böyle söyleme ihtiyacı hissettinki bu kadar yaşı önemseyen birimiydi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 yaştan ne olacak yahu nufusa geç yazılmış filan dersin en kötü
00 Yorumla
+1 yılDoğruya alerjiniz var sanki. En başta doğruyu söylerseniz ölürsünüz sanki
00 YorumlaBenden 5 yaş küçük kızla 2 senedir beraberdim. Çoj güzel bir ilişkim vardı ama çok ayrı dünyaların insanlarıydık ve arkadaş kalmaya karar verdik. Yaşın küçük olsa da çok güzel bir ilişkin olabilir bence hemen doğruyu söyle çok geçmeden.
10 Yorumla
+1 yılTabiki dürüst davran, doğrusunu söyle, ve lütfen başkaları ne der diye baskı altında hissedip yani yalanlar söyleme cancağzım. Yalanlar kimsenin umrunda olmaz, ama sen hep hatırlarsın, o yalanlarla vicdanen yaşamak kolay değil..
10 YorumlaDoğruyu söyle çünkü er ya da geç doğruyu öğrenecek sonradan öğrenmesi onu daha çok kırar
00 YorumlaKimbilir daha ne yalanlar söyledin dürüst ol korkun ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın reşit değil misin? Çokta büyük söylememişsin ama saçmalamışsın keşke öyle demeseydin.
00 Yorumla
+1 yılBazıları kırılır falan yazmış. Ne kırılması ya emin ol kim bilir sana ne yalanlar söylemiştir. Sanalı hiç Bi zman ciddiye alma. Herkes takılmak kafa dağıtmak için kullanıyor. Senle evlenicek değil ya😂
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Devamını Gör(168)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanaldan tanıştığım sevgilime yaşımı 2 yaş büyük söyledim. Doğruyu söylesem güveni kırılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler