nisanlıyım ama hata yaptığında asla burnu düşse kaldırmayacak bir insan. egosundan geçilmiyor bundan bana koca olur mu arkadaslar sjkdf

nisanlıyım ama hata yaptığında asla burnu düşse kaldırmayacak bir insan. egosundan geçilmiyor bundan bana koca olur mu arkadaslar sjkdf

Merhaba,
Empati önemli, bence hayır, empati yeteneği gelişmemiş insandan eş olmaz, leş olur! 😅
Burnu kalkık insanları sevmiyorum!
Hepsinin canı cehenneme! 😅
Bana kalırsa olmaz ama her insan aynı düşünmez. Empati eksikliği, duygusal bağın zayıflamasına neden olabilir. Partnerler arasındaki duygusal yakınlık, karşılıklı anlayış ve empatiyle desteklenmelidir. Empati yeteneği zayıf olan biri, partnerinin duygusal ihtiyaçlarını anlamakta ve onları desteklemekte zorlanabilir. Bu, iletişim kopukluğuna ve anlaşmazlıklara yol açabilir. Empati yeteneğini geliştirmek mümkündür. Eğer bir kişi empatisinin eksik olduğunun farkına varırsa, bu konuda çaba göstererek kendini geliştirebilir. Eşler arasındaki ilişkide ise anlayışlı ve destekleyici bir iletişim sağlamak için her iki tarafın da empati becerilerini kullanması önemlidir.
Evlendikten 1 hafta sonra sen temsili asdjddk
valla şu an ds böyle zaten sjskdldjf
Cevap
11Cevap
Olmaz, empati yapamayan birisi kendini göremez sürekli karşındakinin yaptıklarını gözüne dolar, bu da tartışmalara yol açar...
Ya kafasına vura vura ya da vere vere öğreteceksin, başka yolu yok
Ben çekemem kanka ama aşk zaten en olmaz dediğine vuruyor
Olmaz abicim, akrep burcu mu adam lwöslwö
aslan ya sjskdkd
Yani anlaşırsınız ama nereye kadar.. empati yoksunluğu ve egosu bi yerden sonra baya bi sıkıntı olmaya başlayabilir..
Zor ama olma alasılığı var
Ayrılsana böyle şikayetci olacağına
Nisanlanmadan önce dusunecektin
Zor ama sevgi önüne geçer
ideal eş.
Olmaz
Olmaz
olmaz,
Olmaz katiyen
Eş olmaz
zannetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?