Evet, herkes yapamaz yetenektir.
Hayır, yetenek falan değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, empati yapmak bir yetenektir. Empati, başkalarının duygusal durumlarını anlama, onları anlama ve içselleştirme yeteneğidir. Empati, başkalarının hislerini ve perspektiflerini anlamak için duygusal bir bağ kurma yeteneğidir. Bu, başkalarının duygularını algılama, onları doğru bir şekilde yorumlama ve empati gösterme becerisi gerektirir.
Empati, doğal olarak bazı insanlarda daha güçlü bir şekilde gelişebilir, ancak herkes empati yeteneğini geliştirebilir. Empatiyi geliştirmek için başkalarının perspektiflerini anlamaya çalışmak, aktif dinleme yapmak, açık fikirli olmak ve empati egzersizleri yapmak gibi yöntemler kullanılabilir. Empati, insan ilişkilerini geliştirmek, anlayışlı olmak ve başkalarına destek olmak için önemli bir beceridir.
Evet bence empati yapmak bir yetenektir kişi empati yaptığı zaman karşısında ki kişiyi daha iyi anlıyor sonuç olarak da bu yetenek sayılır benim için çünkü bir kişi maalesef dinleme ayda iletişim becerileri yoksa kendini geliştirmediyse zaten o insan empati yapamaz yapmaz ya da . bu yüzden de karşısında ki insanı dinlemeden yargılar ya da kendini onun yerine koymaz. ben her zaman için hayatımda empati yapıyorum empati yapmak benim için önemlidir çünkü.
Öncelikle fenomen olmuşsun tebrik ederim :) dediklerine katılıyorum güzel açıklamışsın :)
Teşekkür ederim kutladığın için. 🤗
Rica ederim 😇
Bazı konularda yetenek olabilir çünkü hiç yaşamadığı bir durumu karşı tarafın yerine kendini koyamayabilir ama anlayış gösterir orası ayrı ama genel anlamda yetenek değil diğerlerin de dediği gibi insan olana yetenek değil
Kesinlikle ama insan olmak da kolay değil bence bu devirde
☺
Çok yetenekli kişiler var lakin sadece empati yapmıyorlar, bence en büyük eksiklik empati yapamamaktır, o kişi ne kadar donanımlı olursa olsun empati yapmıyorsa eksiktir benim gözümde, vicdanı olan kişi empati yapabilir ancak. Şunu da görüyorum ki narsist kişiler empati yapamıyor, işlerine gelmiyor çünkü, keşke herkes empati yapabilse, empati hususunda aşırıya kaçmak da yanlış , çünkü insan kendi hayatını ıskalar öyle yaparsa, kendinden çalar lakin hiç empati yapmamak da olmaz, herkes yapamadığına göre yetenektir bence
Cevap
16Cevap
Evet yetenek işidir. Herkesin başarılı olamayacağı
Ben bunu sanki biraz önce yaşadım 😂 empati kurmak yetenektir. Kurmak da gerek 😊
Aslında oradan geldi aklıma 😂😂
🤣🤣
Empati yapmak insanı diğer canlılardan öne çıkaran özellik.. Fakat hayvan kadar değerleri olmayan insanlarla kıyaslarsak evet, bu bir yetenek olabilir..
Yetenek olup olmaması konusunda net bir şey diyemesemde kişilikle alakalı bir durum. Duyarlı oluşu, düsünce yapısı bir bütün olarak gelişiyor ve herkese nasip olmuyor.
Bence empati, bireyin gelişim aşamasında kazandığı bir şey. Yetişkin olmadan bunu edinemediyse düzgün empati yapabileceğini sanmıyorum.
Yetenek diye isimlendireceğimi sanmıyorum ama evet herkes yapamaz 🖤
Empatiyi Herkişi Yapamaz Bu Bir Yetenektir 💯
Evet, herkesin sahip olduğu bir özellik değil.
Hayır yetenek değil de psikoloji ile ilgili bir durumdur aslında her insan empati yapabilir ama çoğu insanın işine gelmiyor
Empati yapmak yetenek değil herkes yapa bilir ama kimse yapmaz işine gelmez cunki
Kesinlikle yetenek
Yetenektir ancak sonradan da geliştirilebilir
İnsan olmayı başarbiliyirsan yetenektir
Hayır.
Gram insanlığı olan herkes yapabilir.
Evet, siz kadınlarda olmayan bir yetenektir!
Genelleme yapmasaydın iyiydi
Genelleme yapmasaydın dememin sebebi ben empati yapabilen birisiyim
Ama taklitçiler istisna
Kesinlikle yetenek
evet
Kibarlıktır.
değildir
Evet herkes düşünemez
Ewet
Evet yetek dir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?