Arkadaşlar merhaba, evet 6senedir bir ilişkim var fakat bu çocuk artık eskiden olduğundan daha rahatsız edici olmaya başladı onu çok seviyorum ama hem ailesine karşı benim açık giyinmemi savunamam onlar öyle sen biraz daha kapalı giy diyip kaçıyor ama beni böyle bilerek sevgili oldu hem de bundan tartışıyoruz neyse hadi bunu çözümleriz diyorum ama başka sorunlar var çok ilgisiz hep öyleydi zaten ama diyelim ki ben arkadaşımla bi eğlence mekanına gideceğim kız kıza orası alkollü mekan diye istemiyor ama ben gidiyorum ve hiçbir güvensizlikte yok aramızda ortamı kötü diye istemiyor sonra haftalarca sırf bundan rahatsız oldu diye benimle konuşmuyor aksine bana huzursuzluk verdiği için ben soguk davranmam gerekırken onun savunması benım rahatsız oldugum sryler onu ılgılendırmıyor demek kı boyle davranmalıyım tarzı oluyor. şimdi o eğlenceye gidicem haberin olsun diye bir hafta önceden haber vermıstım o zamandan beri ve gittim iki hafta oldu toplamda üç haftadır hiç konusmuyoruz gibi bir şeyiz. mesela bir paylaşım yapıyorum bizimle ilgili cevap bile vermiyor emoji atıyor sadece gülme ya da güzel çıktığım bir video atıyorum ona hiç gülmediği kadar randomlar atıyor aşırı rahatsız edici olmaya başladı. beni sevdiğini biliyorum ama böyle yaparak beni kaybetmekten korkmadıgına emın oldum. ben ayrılmak istiyorum hazirandan beri çok az görüştük yazları az görüşüyoruz eylül sonu gibi görüşebiliriz ancak sizce ne yapmalıyım nasıl ayrılmalıyım? çalıştığı için konuşamıyoruz pazartesi ben de işe başlıyorum yani beni oyalıyor gibi hissediyorum artık. çok doluyum arkadaşlar. 6yılın hakkı nedir?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence ilişkiniz biteli çok olmuşta, alışkanlıktan devam ediyor gibi.
bunu bir senedir hissediyorum. kendisi benim uzun süredir hayatımda olduğu için her şeyim oldu bu yüzden ayrıldığımız zaman ne yapacağımı bilemediğim için tekrar barışıyoruz. sadece bir alışkanlık. kendimi nasıl hazırlayabilirim ki
Dolu dizgin bir ilişkinin bitmesi çok zor gelebilir, fakat peynir gibi sünmüş bir ilişkinin bitişi belkide büyük bir rahatlama yaratacaktır. Sandığından çok daha kolay olabilir.
peki nasıl ayrılabilirim? yüz yüze, mesaj, aramak? sonuçta 6senede beraber büyüdük
Mesajla biraz ayıp olur 6 yılına. En güzeli yüz yüze konuşarak anlatarak. Belkide çocukta bunu istiyor ve söyleyemiyor 6 yılın hatrına. Belkide çoktan başka biri var hayatında…
umarım hayatında ben varken birisi olmaz çok travmatik olur benim için üstelik evlilik kurduğım birisiydi.. kendimi uzun süre toparlayanayabilirim.. ya istiyorsa neden konuşmuyor?
Ben mesela sevdiğim birini bırakmakta zorlanırdım. Vicdan yapıyor insan, kız çok üzülür, onca yılın hatrı var duygusu insanı durduruyor.
sevdiğin biriyse çözüm ararsın ve o üzüldüğünü hissettiğin durumlarda ona destek olursun ama bu aksine benden uzaklaşıyor ilgisi hiç yok. sıradan bir erkek arkadaşım bile daha yüksek enerjide konuşuyor benimle (yani yanlış anlaşılmak istemem ama böyle bir örnek vermek durumunda kaldım onu anla diye)
Sevdiğim biri derken, artık sadece normal görerek sevdiği. Yani minnettar olduğu, saygı duyduğu anlamında. Yani aşk duygu bitmiş ama sende iyi kızsın, senden bir yanlış görmemiş. Gitmek istesede kırıp dökerim diye söyleyemiyor. Ben böyle düşünüyorum çünki bence seven erkek kesin görüşür, konuşur, mesajlaşır.
çok iyi anladım teşekkür ederim 🥲✨
Rica ederim. Üzme kendini. Bu olması gereken bir şey kabullen. Böyle kalmasından çok daha iyi olur inan bana. Hayatta bazen zor zamanlar oluyor ve yaşamak zorundayız bu durumlarıda.
umarım dediğin gibi olur. ben ve o umarım hayırlısını yaşarız bitiyorsa da çok acı çekmekten korkuyorum🥲 teşekkür ederimm her şey için
Rica ederim, gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.
tabii ederimm
Tamamdır iyi geceler, bol şans
ayrılmak değil de konusmak ve yön vermek daha güzel bence
sağlıklı bir iletişim göremiyorum aramızda. sürekli çalıştığı için kaçamak kullanıyor bunu bana vakit ayırmıyor bile günde max yarım saat konuşuyoruz
isteyen zaman ve fırsat yaratabilir eğer bu olmuyor da yerine oturmayan taşlar vardır demektir
bunun farkındayım erkekler istediği zaman iki eli kanda olsun yazıyor.. istenmiyorum
peki hiç ona sen beni istemiyor musun diye sordun mi
şimdi soruyorum ahshhs
öyle pat diye sorarsan hata yaparsın bunu açık ve aynı soru içerisinde 4 5 cevabı olan soru şeklinde sorman gerek bence
zaten en son sabah konuştuk ve gün içerisinde reelsleştik daha bana eve geldiğini bile yazmamış
nasıl sormalıyım örnek gelir mi be ahhshs
reelsleştik ne demek?🤔
yani birbirimize instagramdan video attık
tabikide örnek veririm
günün nasıl geçti neler yaptın diye sorarsin sonra da ona ailen beni istemese veya bizim ailemize yöresine uyum sağlayamaz diye sana söyleseler sen bu durumda nasıl bir yol izlersin direk kestirip atar mısın yoksa beni ailene mi sevdirirsin bana sahip mi çıkarsin eğer ailen diretir ve ayrılırsak bunu bana nasıl söylersin ima edersin
bunu konuştuk yüz yüze ve ben ağlayarak döndüm eve:)
madem öyle o zaman şu şekilde bir soru sormayı dene o zaman sen benim için neleri göze alırsın ben senin hayatında hangi yetkiye sahibim
tamam
teşekkür ediyorum
sosyal medya kullanmadığım için reelslestik cümlesine cahil kaldım kusura bakma 😊😊
estağfurullah ben çok açıklayıcı olamadım kusura bakma
rica ederim ne demek eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊
sen şimdi git ister onunla konuş istersen kafanı dinle ama yarın akşam bana yazabilir misin acaba rica etsem..
tabii yazarım ne için
orası supriz olsun mu acaba 😊😊
sürpriz derken
sana kahve falı bakacaktim suprizden kastım buydu
Net ve hızlı bir şekilde ayrılık mesajı yazıp hızlıca iltibat keserek en kolay bu
o zaman rahatlamam ki
Diğer türlü uzersin uzdukcede daha zorlaşır
üzülen benim bence..
Amaç iki tarafı da kırmamak olmalı saygılı sevgili bir şekilde
mesaj mantıklı değil ki o zaman
Sen bilirsin sadece zorlastirma ikinizde kirilmayin
Ben hamileyim de o zaten gider
hahshahshs reglim takip altında
sen ona asıkmısın?