Dostlar 2 yıllık sevgilim var her şey mükemmel gidiyor fakat sevgilim her iki günde bir mutlaka kavga çıkarıyor o kadar boş nedenlerden ki şimdi yazıp kafa patlatmıcam açıkça söyleyerek ayrılmak istiyorum fakat kızın ilişkide ilkiyim ve bana aşırı derecede bağlı bende seviyorum zaten ama işi ilerletip ilerde evlenmek istiyor ben istemiyorum bu zamanlarda bit kemiği kadar şeylerden olay çıkartan kız evlenince neler yapmaz.. beni bırakamıyor ama aynı zamanda çok üzüyor ben sorun istemiyorum artık belli ki karakterler uyumlu değil boşa kürek ama nasıl ayrılıcam ondan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne garip yorumlar yazılmış okuduğuma mi üzüleyim, beynime girdiğine mi? neyse
Öncelikle ayrılmayı zaten kafanıza koyduğunuz belli. Bunun birçok sebebi olabilir. Burada belirtmediğiniz sebepleri de olabilir. Zaten belirtmek zorunda değilsiniz her sebebi burada. Ayrılmak istiyorsanız ve bunun doğru olacağına inanıyorsanız zaten çoktan o ilişkiyi güzelce bitirmeniz gerekir. Uzadikça karşı tarafa da kendinize de zarar verirsiniz. Buna gerek var mı? iyilik etcem karşı tarafı üzmeyeceğim diye ondan zamanla ayrılmadan, uzaklaşarak hem kendi zamanınıza hemde ona zarar vermiş olursunuz. Bu aslında bilinçsizce bir kötülük. Tabii ki siz kötüsünüz demiyorum. Sadece zor bir dönem.2 sene beraber olduğunuz bir insanla aranızdaki kavgalar çözülemeyecek seviyede ise beraber olmanın mutluluk değil huzursuzluk olduğunu en başta siz hissedersiniz sizin uzaklaşma halleriniz de sevgilinizde takıntı, bağımlılık hallerine dönebilir. Sürekli tartışmak, kavga etmek normal değil. Ya çözümleri adam akıllı çözeceksiniz. Buna iki tarafın da içten bir yerde gönüllü olması gerekir. Ya da o ilişkiyi sündürmeyeceksiniz sakız gibi. İlişki neden güzeldir? Karşılıklı alıp verme dengesi ruhsal bi huzur... vs.
Yani kısaca birbirinize genelde bir şeyler katabildiğiniz. Siz birbirinize bir şeyler katmaktan çok birbirinizden bir şeyler alıyorsanız o ilişki sağlıklı halde değildir. Zarar görmek için ilişki yapmayız, zarar görürken de o ilişki içinde olmamalıyız. Sadece sevmek yetmez.04 Yorumla
Soran+1 yılUzun ve güzel yorumunuz için bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim öncelikle 😊 sevgilimle ilk aylar hiç sıkıntı çekmeden geçiniyorduk birinci seneye yakın zamanlarda kavgalar başladı benim hatalı olduğum çok az sayıda tartışma var hepsinde güzelce gönlünü aldım.. fakat tartışmalar bir yıl sonrasında çok fazla sayıda artmaya başladı günlük hayatında yaşadığı stresi bana bağırarak tartışma çıkararak yapıyordu ben neden yapıyorsun dediğimde stresimi kimden çıkarıcam diyordu.. ben senin stres çarkın değilim dediğimde sen benim herşeyimsin her şeyi yaparım sana diyor.. maalesef.. sıkıntı şu üniversitesini bırakarak tekrar sınava girdi ve benim okuduğum okula geldi ev tuttu düzen kurdu benim için.. bende bunları yaptı diye kıyamıyorum üniversite hayatı bitsin istemiyorum.. kendisi bir iyi bir kötü hiç bir zaman ayarı yok kendi istediği olmadığı zaman günlerce trip atıyor ve ben gönlünü almak zorunda kalıyorum kısaca bu şekilde
- +1 yıl
Bence sizin psikolojiniz de alt üst olmuş ve içten içe kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. İyi niyetli düşündüğünüzün farkındayım. Siz o kadar zaman iyi niyetle yaklaşmışsınız ama ilişki de ki stres seviyesi ve inişli çıkışlar daha çok artmış. Ben sana her şeyi yaparım "her şeyimsin" ne demek ya? Size bunu diyen birisi açık açık size, ben sana zarar da veririm istediğimde iyi de davranırım. Zevkime göre hareket ederim. Oyuncakla oynamak gibi bir şey bu. Siz bir oyuncak misiniz? Siz bunları hakediyor musunuz? Kendinizi değersiz hissetmeye başladığınız da kendinize olan saygınız azalır. Daha da çok tepenize biter. Stres çarkı misiniz? Kimsenin stresini atmak için yaşamıyoruz. Aynı şehre gelsin, düzeni olsun bunlar onun seçimleri. Siz mi sürüklediniz bu üniversiteye git ben sana her şeyi yaparım "her şeyim" diye. O kendi gelmiş. Kendi verdiği kararların sonucunu insan kendisi çeker. Bir başkası ne kadar dayanabilir buna? Her gün az az zehir içmek sizi bir anda öldürmez belki ama zamanla çürürsünüz. İleride daha da çok pişman olursunuz. İşte ileride işler daha da sizi yerden yere vuruncaya kadar beklemek mantıksız. Siz istediğiniz kadar sevin o bu kadar inişli çıkışlı olup size her şeyi yapabileceğini düşündüğü sürece sadece birbirinizin zamanını boşa harcamış olursunuz. O sizin iyiliğinizden de sevginizden de anlamıyor demek ki. Sevginin kıymetini bilmeyen birisine sevgiyle giderek ders verilmezmiş. Bunu da öğrenmiş oldunuz.
Soran+1 yılSizce ne yapmam gerekiyor
- +1 yıl
Siz aslında ne yapmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz. Peki ya neden bu kadar kafam karışık diyorsanız
Sevmeye devam ettiğiniz size sürekli inişli çıkışlar yaşatan 2 yıllık bir ilişkiyi bitirmeye korkuşunuz. Evet, gerçekten de severken ayrılmak oldukça zor. Gerçekten de size sürekli inişli çıkışlı duygu yaşatan, sizin ayarlarınız ile oynanmış bir ilişkiyi 2 yıl sonrasında bitti diye bitirmek zor. Halbuki siz diyorsunuz ki ilk haftalarda farketmiştim. O zaman neden sürdürdünüz? Tercihiniz sonucu bakın 2 yılınız nasıl geçti. Anılar çoğaldıkça ayrılmak zor geldi size. Bu yüzden her geçen gün bekledikçe daha zor bir hal alacak. zehiri tedavi etmezseniz vücudunuza yayılır. İlişkinin zehri de hayatınıza yayılır. Karar ve düşüncelerinize. Aldığınız sevgiden daha çok zarar gördüğünüz bir ilişki içindesiniz. Zehirli bir ilişkiden ayrılmak sağlıklı bir ilişkiden ayrılmaktan daha zordur. Dünyanın sonu olduğunu düşünmeyin. İlişki dediğimiz şey karşı tarafa acı çektirdiğimiz veya karşılıklı acı çektirdiğimiz şeyler değil.
Mesele adını koyabilmekte.
Ayrılık konuşmasında karşı tarafın sizi kısıtladığını ve sistematik olarak yıprattığını, hobilerinizden ve arkadaşlarınızdan uzaklaştırdığını vurgulayabilirsiniz.
Benliğinizden uzaklaştığınız bir ilişkide kalmanızı tavsiye etmem.
Ayrıca karşınızdaki kişi ayrılık konuşması esnasında sizi suçlayabilir, sinirlenebilir veya sizi kapana kapanmış gibi hissettirebilir bunlara hazırlıklı olun.
baştan zehirli olduğunu farkettiğiniz kişiyle bir ilişkiye girmek bir deli cesaretiymiş ayrılmak ise akıllı bir cesaretten de öte olması gereken şey. Böyle düşünün.
En İyi Cevaplar
+1 yılkızın asileşmesi birlikte olduktan sonra olduysa, bu pişman olup artıl bir şeyi değiştirememesinden kaynaklıdır ve bunu da anca sana yansıtabilir farklı şekillerde. nefsine engel olamamış ve dönüşmez bir hata yapmış kendi nezdinde. ama bu senin onun herşeyini idare etmek ve böyle boktan bi ilişki sürdürmen gerektiği anlamına asla gelmez. sen ına aynı şekilde davransan belki de o seni slip atabilirdi. kimse vazgeçilmez değil, her acı zamanla söner. bırak, ona da kendien de eziyet etme
01 Yorumla
Soran+1 yılPişman olayı yok benimde yatmak için saatlerce yol dahi geliyor olay bu değil kavgaların ve inanılmaz tartışmaların yarısı kıskançlıktan oluyor beni aşırı kıskanıyor şansıma eskiden kızlar çok yazmazdı fakat ilişkimizin en başından beri nasıl oluyorsa en tahmin edilmeyecek kişiler benimle beraber olmak istiyor arabayla giderken yanımda durup numara isteyenden komşuya gelen misafir kızdan bu tür şeyler hiç olmazdı ve sevgilim bu olayları konuştuğumuz halde hatırlatarak kavga çıkarıyor istesem hepsini saklardım ama güzelce söylediğim halde kıskanıp deliriyor diyorum bana güvenmiyomusun ben istemediğim sürece hiç bir şey olmaz ayrıca hepsini tersliyorum diyorum oda ben sana güveniyorum onlara güvenmiyorum diyor beni sevmesi çok güzel bişey bende seviyorum ama bu tartışmalar inanılmaz soğutuyor kendinden
Sanırım aynı şeyin içindeyiz. Erkek arkadaşımda öyle sürekli en ufacık şeyde bile olay çıkarıyor. 2 gün iyiysek 3. gün dediğim bişeye takılıp günlerce üzdüğü bile çok oldu kafamı yememek için zor duruyorum. Kendine dürüst ol ne istediğini bil. Gerçekten onu istiyormusun her haliyle bence bunu düşün..
10 Yorumla
+1 yılBit kemiği kadar şeyleri aşırı büyüten kişilerden, sakin bir ilişki bekleme. Böyleleri genelde toksik oluyor. Yaşadığımdan biliyorum. Ayrılmakla doğru olanı yapıyorsun. Bence onun yüzüne de söylemelisin.
021 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim valla şöyle söyliyim en basitinden beni neden 5 dakika geç aldın diyerek bir saat bağırarak tartışıyor
- +1 yıl
@gtasandancj
Zamanında sırf bir bilgisayara oyununa odaklandım ve kendi fotoğrafına uzun bir yorum yapmadım diye 2 gün boyunca bana küsen bir kız tanıdım ben de. O toksik ilişkinin kötü hissiyatını iyi bilirim ben.
Soran+1 yılNapacam bilmiyorum batman
- +1 yıl
@gtasandancj
Toksik olmasına rağmen hala onu seviyorsun, değil mi? Eğer cevabın evetse, sana anlatacağım bir hikaye var.
Soran+1 yılEvet :(
- +1 yıl
@gtasandancj
Dinle beni. Zamanında bir adam, bir kızı çok sevdi. İyi niyetli biri olduğunu, ortak zevklere sahip olduğunu düşünüyordu. Sonra bu adam kızın gerçek yüzünü dolaylı yoldan görmeye başladı. Gün geçtikçe kız, sırf ilişkide aksiyon çıksın diye olay çıkartma amacıyla tartışmalar başlatıyordu. Ama bu kız, tam bir manipülasyon ustasıydı. Dolayısıyla panik atağı ve anksiyetesi olduğuna dair bahanelere sığınmıştı. Aşırı kuruntucu birisi olduğunu kendi de kabul ediyordu ve bununla mücadele ettiğini söylüyordu. Ama bu adam öyle fedakar birisiydi ki o kızı bu haline rağmen sevdi. Kuruntularıyla mücadele etmesinde ona yardım etmek istedi ve uzun bir süre ona olan sadakatini hiç bozmadı. Bu süreçteki 3 ayın sonunda ise adam sırf kızın samimiyetine güvendiği için yakın arkadaşı hakkındaki bir ilişkinin olayını anlattı:
Olaya göre yakın arkadaşı ve sevgilisi bir konuda tartışmış, ardından yakın arkadaşı yarı olarak sevgilisinden soğuduktan sonra eskiden reddettiği bir kızdan hoşlanmaya başlamıştı. Ama asla uygulama olarak flört etmemişti, hatta tersine bu yakın arkadaşı bizzat bu adamdan yol gösterme konusunda yardım istemişti. Çünkü yakın arkadaşı, bu adamın iyi niyetli olsa bile zeki birisi olduğunu biliyordu. Bu adamsa ona yardım etmek için bir seçim yapması gerektiğini, aldatmanın doğru olmayacağını, ya onu soğuduğu için terk edip diğer kızla flört etmek ya da sevgilisiyle devam edip diğer kızdan uzak durmak arasında bir seçim yapması gerektiğini olayı yeterince analiz ettikten sonra yorumladı. Yakın arkadaşı ise bir süre bu olayı düşündükten sonra sevgilisini hala çok sevdiğini ve devam etmek istediğini söyleyip bu adama teşekkür etti. - +1 yıl
Bu adam, tüm bu olayı güvenerek sevgilisine anlattıktan sonra sevgilisi direkt, adamın yakın arkadaşını karaktersiz ilan etti. Ancak bu adam, yakın arkadaşının karaktersiz birisi olmadığını, sadece kafası karışık olduğu için yanlış yola sapmaya meyilli olduğunu biliyordu. Dolayısıyla kıza bunun açıklamasını yapıp pozitif eleştiri yapmasını isteyip olayı bu kadar abartmamasını istedi. Yakın arkadaşının hatalı olduğunu kabul ediyordu ama bu eleştiriyi bu kadar abartmaya gerek olmadığının düşüncesindeydi. Ama buna rağmen bu kız, adamı birden yakın arkadaşını savunmakla suçlayıp "Karaktersizi savunan, karaktersizdir." kafasıyla onu terk etti. Adam tüm bunlara rağmen yanlış anladığı konusunda onu uyardı ve alttan aldı. Kızsa onu umursamadı. Hatta seçim yapmaya zorlamadığını iddia etse bile davranışlarıyla adamı yakın arkadaşı ve kendisi arasında seçim yapmaya zorladığı belliydi. Ancak yakın arkadaşı tüm bu olayı duyduğunda tam tersi bir şekilde hareket etti. Onlar için arkadaşlığını feda etmeye bile hazırdı. Yeter ki yakın arkadaşı mutlu olsun diye...
Adam bunu anlayınca yakın arkadaşını durdurdu ve "Senin bir şey yapmana gerek yok. Artık kararımı verdim. Yeterince bir şeyleri gördüm. Sakın öyle bir hata yapma." diyip yakın arkadaşını durdurdu ve önceden çok sevmiş olduğu kıza şu sözleri söyledi, "Ben senin için bu kadar çabalamış ve bu kadar sevgimi belli etmiş olmama rağmen senin hala bu kadar inat edip, bunları bu kadar umursamazca davrandığına inanamıyorum ama senin karaktersiz olarak gördüğün yakın arkadaşım asla bunları yapmadı. Sana tek diyeceğim şey: Senin gibi bencil, yalnızca kendi zevkini düşünen, empati yoksunu, karşısındakinin düşüncelerine değer vermeyen, karşısındaki insanın çabalarını umursamayıp hor gören birisiyle ömür boyu eş olacağıma; benim için arkadaşlığını feda edecek düzeyde olan birisiyle ömür boyu dost olmayı tercih ederim."
Ve olay böyle işte. Kız çok pişman oldu. 1 hafta sonra geri dönmek istedi ama nafile. Adam onu affetmedi. - +1 yıl
Bu hikayeyi sana neden anlattım biliyor musun? Bir şeylerden ders al diye.
Toksik ilişkiye meyilli olan böyle kişiler, karşısındakini düşünmezler. Yalnızca kendilerini düşünürler. Bunun dersini almanı istedim. Bu hikayede anlattığım kişi de bahsi geçen adama bir iki gün boyunca küsüp sonrasında "Seni özledim." diyen bir tipti.
Seninkinden farkı yok, değil mi?
Bazı kişiler sadece kendi zevkleri ve kendi çıkarı için hareket eder. Bunu unutma. Eğer sana iyi gelmediğini anladıysan, bırakman senin hayatın için daha sağlıklıdır. Bu hikayedeki adam bırakmamayı denedi ve en sonunda yanlış yaptığını 3 ay sonrasında geç de olsa fark etti.
Soran+1 yılBende ilk haftalar anladım fakat olmadı işte sonuç 2. Yıl
- +1 yıl
Sen alttan alıp onu affetsen bile, yarın yine aynı şeyi yapacak hatta daha kötü bir şeyle karşına çıkacak. Sonra geç de olsa yine geri dönecek.
Toksik bir ilişki kimse için iyi değildir. Hatta karşındaki kişinin direkt kendi zevkini düşünen bencil birisi olduğunu da işaret eder.
Bunları anladığım günden beri yalnız kalmaya karar vermemin temelleri atıldı. Şimdi anlıyor musun?
Soran+1 yılEvet…
- +1 yıl
@gtasandancj
Adamdaki o bırakma cesaretini göstermen lazım.
Unutma, sen onunla birlikte olmadan önce de iyi durumdaydın. İmkansız değil. Gerçekten ayrılmak istiyorsan ve sebeplerin geçerliyse durma. - +1 yıl
Kendi iyiliğin için böylesi daha iyi. Ama yine de her şeye rağmen ona katlanmak istiyorum diyorsan tercihlerine karışamam.
Soran+1 yılİyide nasıl
- +1 yıl
@gtasandancj
Daha baştan yanlış yaptın. Gördün mü?
Sana öğreteyim:
"İyi de nasıl?" diye sorarsan baştan kaybedersin. Şöyle demen lazım.
"Yapabilirim. O olmadan önce de benim iyi bir hayatım vardı. Hayatımı toksik bir insana bağlamak zorunda değilim. Böylesi benim için daha iyi olacak."
Bunu gerçekten söyleyebilip de ona göre adım atabilirsen, gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Soran+1 yılGüzel yorumların için sağol uzun uzun yazdın
- +1 yıl
Rica ederim. Benzer şeyler yaşadığımız için seni anlıyorum.
Buna kendini inandır. Ancak böyle bir şeylerde daha iyi adım atabilirsin. Senin için sağlıklı bir insan olmadığını zaten görmüşsün. O halde senin için doğru birisi de değildir. Sevmesi bir şey değiştirmez ki ben bunun gerçek sevgi olmadığını, sadece kendi zevkine düşkünlük olup karşısındaki kişiyi düşünmeme durumu olduğunu düşünüyorum.
Unutma: Seven insan sevdiğinin durumunu da düşünür. - +1 yıl
Onunla empati kurar.
Seninle empati kurmadığı çok bariz. Neden devam ediyorsun? - +1 yıl
İnan bana kendi iyiliğin için bence zamanı geldiyse, yap gitsin. Kendini tek bir kıza hapsetmek zorunda da değilsin. Bazen yalnızlık çok daha iyidir. Herkese güven olmuyor malum.
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
https ://c. tenor. com/rBRHTQJbFOkAAAAC/batman-animated. gif
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtık sana bakınca eski hissettiklerimi hissetmiyorum galiba benim içimdeki heyecandı ve bitti ayrılmak istiyorum senden diyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu dersem kendine zarar vermesinden korkuyorum
Kanka kendine zarar vermesinden korkma sen hayatına bak. Biraz gamsız ol eğer duygularına yenik düşersen yarın hayata yenilirsin bunu göz önünde bulundur
09 Yorumla
Soran+1 yılTamamda bir kaç tartışmada çok pisleştiğini gördüm etrafı yıktı dağıttı oturdu bi köşeye ağladı geldi sarıldı sonra yani şöyle aynı üniversitede olduğumuz için bana neler yapmaya çalışır hiç emin olamıyorum
Soran+1 yılFarkındayım zaten sorun şu benim için üniversiteye geldi sınava tekrar girdi üni bıraktı yanıma gelmek için geldi ev tuttu yerleşti şimdi okul hayatını bitirir diye korkuyorum yoksa umrumda değil
Soran+1 yılDemedim de işte napıcam bilmiyorum akıllılık edip okurum ben banane dese tamam ama çokta sanmıyorum
Soran+1 yılEvet çünkü bana zarar veriyor kendine veriyor kavga tartışma çıkarmasa okey ama artık çok cıvıdı benim hayatımı tamamen ele geçirmek istiyor
- +1 yıl
Kanka senin bu kız arkadaşının yaptığı tamamen bencillikten başka hiçbir şey değil Bunu öncelikle gözününde bulundurman lazım yarın öbür gün pek sanmıyorum ama arkadaşımda aynı şeyleri yaşayacaksınız hatta daha fazlasını yaşayacaksınız. O yüzden şimdiden bu işten vaz geçmek en mantıklısı
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. karsina al konus ayril bu kadar basit ama bulusarak yani mesajda yapma kiz kendine falan bisey yapar bide
06 Yorumla
Soran+1 yılOndan çok korkuyorum onun ilki olduğum için ne yapacağı belli değil
Soran+1 yılBenimle aynı üniversiteye geldi ev tuttu benim için üniversite hayatını bitirir diye korkuyorum
- +1 yıl
Selamlar @emineh
Rahatsız etme amacıyla gelmedim. Öncelikle bunu bilmeni isterim. Önceki soruda soran kişi "insanca" konuşmama bile fırsat vermemişti. Buradan konuya kaldığımız yerden devam edebilir miyiz yoksa özele mi geçelim?
Çünkü şunu bilmeni isterim ki ben özelden rahatsız eden tiplerden değilim. Hala söyleyeceklerim vardı ama önceki sorudaki gizli üye olan soran kişi, insanca görüşlere saygısızlık eden fesat düşünceli birisi olduğu için konuşma fırsatı vermedi.
Eğer rahatsız ediyorsam ya da konuşmak istemediğine dair geçerli bir sebebin varsa anlarım, bunu saygıyla karşılarım. Israrcı bir tip değilim. Sadece sormaya geldim. Bir süreliğine takip atma sebebim de oydu zaten. - +1 yıl
Neyse. Yeterince sessizliğinizden sonra cevabımı aldım. Saygı duyarım.
İyi geceler dilerim.
https ://c. tenor. com/rBRHTQJbFOkAAAAC/batman-animated. gif
Bir insan sessizleşirse güven , kavga çıkarırsa sevgi ister
01 Yorumla
Soran+1 yılOna verdiğim sevgi… ölçülemez ki
+1 yılOna böyle anlatabilirsin yüz yüze tabi ki daha iyi olur. Onu huyunu falan siz bilirsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılKendine ve hayatına kötü şeyler yapacak diye korkuyorum
- +1 yıl
O zaman dersiniz, yasinizi almis insaniz ne ilk ayrilan ciftsiniz ne de son olacaksınız. Böyle devam ederse ilerde daha çok zorlanirsiniz
Soran+1 yılEvet baya hemde inanın o kadar basit şeylerden kavga çıkartıyor ki bağırıyor etrafa yumruk atıyor bense sakince yüzüne bakıyorum ne yapıyor bu diye
- +1 yıl
Küçük şeylerle kavga çıkartırsa zor bi durum. Açık ve net şekilde anlatın bence
Soran+1 yılO kadar çok konuştum ki inanın hepsini anlamamazlıktan geliyor ve ben defalarca anlattım sana dediğimde evet ben salağım ya zaten diyor of of
+1 yılOlmuyor yapamıyorum uyuşamıyoruz daha fazla birbirimizi kırmadan yormadan bitsin diyebilirsiniz.
011 Yorumla
Soran+1 yılBenim yanıma üniversiteye geldi farklı bir ev tuttu benim için şimdi ayrılırsam üniversite hayatını bitirir diye korkuyorum
- +1 yıl
Sanmıyorum.
O kadarını yapmaz herhalde.
Soran+1 yılÇok dengesiz birisi bir tartışmamızda etrafa yumruk attı sağı solu kırdı
- +1 yıl
Pdr’ciyim ben. Ve o kişi eğer dediğiniz gibiyse acilen bir psikolağa görünmesi şart. Ve sizde yol yakınken bitirin daha çok bağlanıp ileride sizi takıntı haline getirip başınıza bela olabilir.
Soran+1 yılBu kadar uzatıp kurtarmamam gereken bir ilişkiydi aslında ilk aylarda yaşanan tartışmalardan belli oluyordu fakat şimdi ayrıldığım zaman neler yapacak emin değilim anneside kendi gibi
- +1 yıl
Açık bir dille geleceğin önüne geçmek için konuşmalısınız. Yoksa haliniz yaman.
Soran+1 yılBir kavgada yeter ara verelim artık diyerek ardından ayrılarak işi bitirsem nasıl olur zaten yarın yine çıkarır kavga eminim
- +1 yıl
Böyle toplara girmektense dürüstçe arayıp söyleyin.
Kimse kimseyi zorla tutamaz.
Soran+1 yılKendine zarar vermesinden korkuyorum anneside rahatsız aileside rahatsız nasıl düştüm bu hale bilmiyorum
- +1 yıl
Kendine zarar verecek bir durum yok.
Tedavi olması da şart zaten.
Soran+1 yılKesinlikle gerekiyor a sosyal bir insan kendisi ben onu arkadaş ortamlarına soktum fakat benide kendi gibi yapmaya çalıştı hep onun yüzünden çok fazla dostumu kaybettim sosyal ortamım bitti denecek seviyeye indi eve gelmeyen ben ev kuşu oldum noldu bana ya
+1 yılfirst off ilişkide ilkiyim derken ne anlamda dedin? cinsel mi, yoksa sevgililik mi? ikinci olarak bence direkt ona karşı dürüst ol, duygularına bu kadar sorunun ket vurdugunu acıkla. karakterlerinizin uyusmadıgını anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak onun ilkiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılZaman verip o da sende yapılan hataları değerlendirip sonra denemeye çalış kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGoruslerıne baktım da yurumedigin kalmamıs demek ki serrrefssizin tekisin guvenmemekle haklı ayrıl kıza yazık
04 Yorumla
Soran+1 yılDostum yanıtlarımın çoğu trol 😂
Cevap sahibi+1 yılKesin oyledir. Sevgilin gorse seni öldürür
Cevap sahibi+1 yılAllah senin gibilerle karsılastırmasın insallah
Soran+1 yılTamam seni karıştırmasın daha yorum yapmazsan sevinirim güzel kardeşim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine bir kavga çıktığı anda bitsin de bahanen de olur
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet bende öyle düşünüyorum ya da uzatmasın ve kendine zarar vermesin diye ara verelim falan diyerek yavaş yavaş bitirmek güzel olur gibi
Cevap sahibi+1 yılO halde önce kendinden soğut mesela kavga mı çıkardı pat diye telefonu yüzüne kapat yoruldum de fazla ilgilenme önemseme
Soran+1 yılBi kaç kere yaşadık bunu ağlıyor geliyor yanıma bende kıyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman ara vermek gibi bir şey söyle yavaş yavaş kendinden uzaklaştır, böylelerinden kurtulmak zordur
Soran+1 yılEvet işin kötü yanı böyle bir kavga yaşandığında hiç bişey olmamış gibi affet beni diyerek ağlıyor bende kıyamıyorum ona
hadi ordan git bıktım de gitsin senin tiplerinden yeter de aha bitti
00 Yorumla
+1 yılAyıldın mı kızdan?
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Iyi demedin
Soran+1 yılNedenn
- +1 yıl
Beğenildin😁
Soran+1 yılKim tarafından 😂
- +1 yıl
Sey ya babama gösterdim hahah
Soran+1 yılAhfkwkdlsldpsp
- +1 yıl
Ayrıl sen haha
Soran+1 yılNeden 😂
- +1 yıl
Hayat zaten cok stresli daha fazlasına ne gerek var?
Soran+1 yıl😏
- +1 yıl
Üzülme😂
Soran+1 yılYok ya ne üzülcem beni mutlu ettiği şekilde yanımda kalır
- +1 yıl
Xper niye yukselmiyor haha
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!