Sevgilimden nasıl ayrılabilirim?

Arkadaşlar uzun süredir süren bir ilişkim var 4 yılık ben 19 o 24 yaşında ergen kafasıyla sevgili oldum aptal gibi başıma belayı aldım. İşte onu çok seviyorum ama olmuyor yapamıyorum bu ilişki sağlık lı değil eğer beni bırakırsan intihar ederim beni aldatırsan kendime zarar veririm sen benim hayata tutunma sebebimsin falan diyor ben kıyamıyorum çok Zorlu bir hayat sürüyor ailesine o bakıyor. Kendine zarar vericekti benim için vermedi onu hayatına. Girdikten sonra onunla çok ilginlendim kendi toparlaması için cabaldim oda benim için herşeyi yaptı hasta oldugumda sürekli benimle ilgilendi dersler konusunda onun bende soğuması ve beni sevmemesi için taktik verin lütfen onun kende bişey yaparsa yasiyamam vicdan azabıyla eğer ilişkiye devam edersemde onunla evlenmek zorunda kalicam. Ben evliliğe karşıyım hayatı yaşamayı gezmeyi tozmayı seven biriyim ülke ülke. Gezicem ama onunla evlenirsem haytim haylerim mahvolucak. Emin ikimzde mutlu olmuyacaz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ona söyledim tamam dedi SONRA 1 saat sonara annesi aradı kafasına silahı dayamış gitim sarıldım öyle bir ağladı ben onu bırakamam artık anladım
Sevgilimden nasıl ayrılabilirim?