Son 1 ay ilgisizliginden tartışıyoduk duzelticem diyodu max 1 hafta bebek gibi davranıp ayni haline donuyodu seviyodu ama ilgisiz oldugunu soyledigimde tartisma oluyodu en son kendimi kotu hissediyodum ilgisini hissetmek istedigimi ve bana onceden yazdigi seylerin arkasinda durmasi gerektigini soyledim sinirlendi ayrildi her yerden engelledi 1ay olucak arkamdam benim icin hic aglamadim haketti falan demis elbet hatasini anlar mi yengec burcu
Güncellemeler
+1 yıl
Geri dondu ahahhahahajqhas
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
O hatasını anlasa da sen artik onu sever misin bunu iyi düşün her yerden engelleyen kisi guvenilmezdir kaçak guresmis demekki kolayci daha iyi birini bul bundan medet umma
Ben ona dönmem ama bana o cektirdigi acilardan sonra bide arkamdan haketti diyince zoruma gitti o yuzden degerimi anlasin bu kiza haksizlik yaptim desin istiyorum
Haksızlık yapan herkes bi gun bununla yüzleşir tabi insaniyet varsa bi sure sonra hatasını anlayıp anlamamasi umrunda bile olmayacak biraz zaman ben de yengecim duygusal olur derler her özelliği uyar bana ama pek de inanmam burçlara
Anlamaz Yengeç burcu erkekler Asır manipülasyoncu olur ayyy kurtulmussub
Genelde yengecler gecmise takili olur diyorlar bide ilk her seyi yasadigi kisi benim bana bu yasattiklarindan sonra ben geri donmem ama sadece ne kaybettini gorsun pisman olsun istiyorum
Aranızda kaç yaş var
1 yas buyuktu :(