3.5 yılda 3 kez aynı kızdan red yedim fikir verin lütfen okuyun?

Biraz içimi boşaltıp sizden fikir almak istiyorum

Bu Kız cok samimi olduğum arkadaşımın sevgilisi idi ama arkadaşım sürekli bu kızı aldatiyodu bende bunları bilmeme rağmen sustum kız üzülmesin ve ilişkileri benim yüzümden bitmesin diye kızla da çok samimi olduk muhabbetimiz baya gelişti ben kızı hayranlıkla izliyodum ama kesinlikle kıza onlar sevgili iken sevdiğimi belli etmedim yani etmemeye çalıştım kız anladi bunun aldattığını ve ayrıldı ben kızı sürekli teselli ettim 3 ay boyunca sadece 3 ay değil her evrede derdini dinledim nyse bu kız 3 ay sonra buna döndü ben uyardım dedim yapma falan ama gene sevgili oldu sonra ayrıldılar gene aldattı ben 6 ay teselli ettim ama dayanamadım ve çıkma teklifi ettim kız reddetti beni 3 ay konuşmadık kızla ama 3 ayda hiç unutamadım gene muhabbet ettik ben 1 2 ay sonra gene acildim gene yok dedi deneyelim dedim 1 2 gün sonra ayrıldık isteği yoktu ama bana koyan başka bi arkadaşı teklif onu kabul etti beni reddeti biz gene konuşmadık en son 1 yıl konuştuk bu sefer baya uzun bi paragraf yazdım gene yok dedi her seferde aşka küstüm falan dedi ama çok koydu bayadır konuşmuyoruz o yüzü kendimde bulamıyorum ama aşkındam ölçek. gibiyim artık dayanamıyorum kilom olduğu içinde olabilir benle sevgili olmamasi ama çok koydu be yani unutamıyorum kimseye anlatamıyorum arkadaşlarım beni hep mutlu şaka yapak cıvıķ biri görüyo ciddiye almiyo ama ne biliyim işte en son alkole sarcam napiyim kızla arkadaş olarakmi devam etmeye çalışsam 6 aydır gözüme uyku girmiyo 1 kelime yazamadım moralim 0 lütfen yardım edin artık yazmaya utanıyorum

3.5 yılda 3 kez aynı kızdan red yedim fikir verin lütfen okuyun?