Biraz içimi boşaltıp sizden fikir almak istiyorum
Bu Kız cok samimi olduğum arkadaşımın sevgilisi idi ama arkadaşım sürekli bu kızı aldatiyodu bende bunları bilmeme rağmen sustum kız üzülmesin ve ilişkileri benim yüzümden bitmesin diye kızla da çok samimi olduk muhabbetimiz baya gelişti ben kızı hayranlıkla izliyodum ama kesinlikle kıza onlar sevgili iken sevdiğimi belli etmedim yani etmemeye çalıştım kız anladi bunun aldattığını ve ayrıldı ben kızı sürekli teselli ettim 3 ay boyunca sadece 3 ay değil her evrede derdini dinledim nyse bu kız 3 ay sonra buna döndü ben uyardım dedim yapma falan ama gene sevgili oldu sonra ayrıldılar gene aldattı ben 6 ay teselli ettim ama dayanamadım ve çıkma teklifi ettim kız reddetti beni 3 ay konuşmadık kızla ama 3 ayda hiç unutamadım gene muhabbet ettik ben 1 2 ay sonra gene acildim gene yok dedi deneyelim dedim 1 2 gün sonra ayrıldık isteği yoktu ama bana koyan başka bi arkadaşı teklif onu kabul etti beni reddeti biz gene konuşmadık en son 1 yıl konuştuk bu sefer baya uzun bi paragraf yazdım gene yok dedi her seferde aşka küstüm falan dedi ama çok koydu bayadır konuşmuyoruz o yüzü kendimde bulamıyorum ama aşkındam ölçek. gibiyim artık dayanamıyorum kilom olduğu içinde olabilir benle sevgili olmamasi ama çok koydu be yani unutamıyorum kimseye anlatamıyorum arkadaşlarım beni hep mutlu şaka yapak cıvıķ biri görüyo ciddiye almiyo ama ne biliyim işte en son alkole sarcam napiyim kızla arkadaş olarakmi devam etmeye çalışsam 6 aydır gözüme uyku girmiyo 1 kelime yazamadım moralim 0 lütfen yardım edin artık yazmaya utanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kız senin için neden bu kadar önemli ve seni reddetme sebebi neydi?
O duyguyu tarif edebilsem kendime böyle cok yoğun bi his sesini duymak istiyorum 5 6 aydır bi mesaj bile atamadım oda atmadı böyle sanki dunyanin en güzeli en kusursuzu diyer kızlar a göre en iyi huylu ici çok güzel hele o merhameti falan anlatılamaz bisey
Reddeilmede ilkinde aşk istemiyorum falan diyodu ilişki istemiyorum
Ikincide gene yok dedi dedim deneyelim dedi tamam 1 2 gün denedik çok isteksizdi ben dedim tamam isteğin yok zorlamiyim
Üçüncüde ilişki istemiyorum seni tek değil şu an kim gelsede yok dicem dedi
Belki de yarım kaldığı için bu kadar silememişsindir. Tamamen başlayıp bişey yaşamamışsınız ama hiç başlamamazlık da yapmamışsınız fakat kız bana göre biraz dengesiz biri. Aldatıldığı halde affetmesi pek akıllıca değil ayriyeten teselliyi sende bulup seni biraz kullanmış gibi. Yani çok bir tavsiye veremiyorum umarım zamanla bırakabilirsin.
Olabilir belkide kullanmıştır ben aşık olduğum icin kötü yanlarını görememiş olabilirim beni yüzsüz biri olarak algılama cok sevdigim icin 3 kere denedim şu anda içimi boşaltmak istiyorum sadece kimse böyle bi tarafımın yarim kaldığını bilmiyo aileme göre bilgisayar hastası normal bi cocuk arkadaşlarıma göre cıvık eğlenceli hiç üzülmey en biri olarak ondan bu çok konuşmam ama kız aklımda az önce nasılsın falan yazcaktım kendimi tuttum sence bi oluru yokmu bu emek bu sonucsuzluklami sonuçlanacak belkide bende bi kıza haksızlık yaptığımdan dolayı olmadı ben bu'na aşıkken başka kıza şans verdim 2 haftada 3 4 kez ayrılmak istedim kız ikna etti dedi deneyelim kızı çok kırdım belkide en son dediki sen onu seviyosun ben im umudum bitti falan belkide ben kötülük yaptim şu an aynısını yasıyorumdur
Yok merak etme yüzsüz olarak algılamadım çok iyi anlayabiliyorum seni ve her insan zaten dışarı yansıttığının harici çok başka şeyler saklıyordur içinde. Oluru var mı yok mu bilemiyorum ama kızın o kadar duygusal zamanlarında yanında olmana rağmen sana karşı bir şeyler hissetmemişse ve o kadar aydır kendisi de yazmıyorsa tekrar şansını denesen bişeyler hisseder mi bilemiyorum yine sen bi noktaya kadar götürüp pes edersin bence. Çok içinde kaldıysa kıza açık açık yaz istersen ilişki istemiyorumun altında başka sebeplerin yatıp yatmadığını. Yaşattığını yaşama olayına gelirsek buna biraz inanıyorum ama kendini suçlama herkes hata yapar bunu düşünmen bile iyi biri olduğunu gösterir.
Gerçekten çok teşekkür ederim beni dinledin bi ablam bi dostum gibi tavsiye verdin bulursa olsun sende dinlenmeye ihtiyaç duyarsan emin olki tek mesajın yeter bunu söyelemk istedim
Bisey daha sormak istiyorum açık açık konuş derken nasil böyle anlattığım gibi ona damı anlatiyim en son böyle red yedim ama anlattım red yedim napiyim sence konuşursam nasil 4 uncu redimi yiyim
Ben de çok teşekkür ederim mutlu oldum aynı şekilde sen de yazabilirsin :')
İçini dökerken ona bi teklifte bulunmak zorunda değilsin, sadece buraya yazdığın gibi ona hislerini döküp neden reddettiğinin kafanı kurcaladığını ve ciddi ciddi dürüst olmasını istediğini söyleyebilirsin. Tipin yüzünden mi, aklında başka biri mi var vs. Yani neden sana arkadaştan öte değer veremediğini sorabilirsin ama kesinlikle sadece bana bakma kendi kararını ver, en azından yaptıktan sonra kendi düşüncemle yaptım deyip pişman olma. Kızın vereceği cevapla kötü hisseder misin ya da başka şekilde etkilenir misin vs. düşün bunları benimki küçük bir tavsiye sadece kendi kararını verirsen daha iyi olur.
Gerçekten bunları çok merak ediyorum ama konuyu nasil açacağımı nasil mesaj atacağımı bilmiyorum 5 6 aydır konuşmadığım bi insanla şu an nasil ne yazısıyım bu benim icin çok önemli neden o değeri vermediği bana lütfen kıza nasil soracağımiiiii şöyle
Bence fazla uzatmana gerek yok. Selam nasılsın vs. yazarak biraz halini hatırını sorduktan sonra sana bir şey sormak istiyorum deyip direkt içinden geçenleri yazabilirsin, içinden ne geçiyorsa yaz işte sor merak ettiklerini. Kız yine üstü kapalı cevap verip seni istemediğini hisettirirse teşekkür edip kendi hayatına bakmalısın bence artık, cevap verirse de sonra nasıl devam ettireceğin sana kalmış.
Aşk doktorum oldun biraz şu hikayenin sonunda yardim etsen sana nasil ulaşabilirim kız şu an uyuyordur nasılsın yazdım sabah görür nasil iletişime geçebilirim seninle burdan görürmüsun
Yani aslında yazmak için sabahı da bekleyebilirdin 😅 ama dediğim gibi lütfen kendi mantığına da yatıyorsa yap detaylıca düşünüp sadece benim ya da başka birinin sözüne bakma ve buradan ulaşabilirsin evet bana yazarsan görürüm.
Ben bu soruları çok merak edip kendi kendime verdiğim cevaplarla kendimi avuttugum icin bunlar onemli kız sabah story atmış plajda çokta si... de deilim ama merak. iste ama çok güzel çıkmış saçlarını boyamış bide 😅 umarım seni sıkmamışımdır daha yazcam ama kıza cevap verince çok samimi çok güzel bi insansın bu saatte beni kırmadan dinledin sürekli yazdın bu benim. icin çok önemli idi umarım hayatında senin gibi iyi insanlarla karşılaşırsın bu bi veda değil yazcam😅💚
Kızı hala takip ettiğine göre en azından ona olan ilginle egolanmamış diyebiliriz sanırım bu da iyi bir şeydir 😅 umarım iyi ya da kötü kızdan dürüst cevaplar alabilirsin, en azından neyin ne olduğunu bilip ona göre kabullenirsin kendini avutmaya çalışmak yerine. Ve estağfurullah sıkılmadım tabii ki istediğin zaman yazabilirsin, iyi dileklerin ve iltifatların için de çok teşekkür ederim umarım senin de karşına hep iyi insanlar çıkar ve çok mutlu olursun ^^
O beni takip etmiyo ben ediyom ama mesajım tek tik ve hakkımda kısmı gözük miyo profili yok engelmi yedim ddjdjddududur
Yani evet sanırım engel yemişsin :// şu an biraz kötü hissettim benim yüzümden yazmış gibi oldun, ama en azından istenmediğine emin oldun bence artık kendi hayatına bakmalısın. Demesi kolay diyor olabilirsin ama emin ol aynı duyguları yaşadım hatta kendi hayatıma son vermeyi dahi düşündüm ama şu an geçti bitti zor da olsa. Herkes gerekli şartlar sağlandığında her şeyi yapabilir, bencil ve nankörüz bu yüzden insanlara çok anlam yüklememeye çalış. Hem hayatın ne getireceği bilinmez bence kendi hayatından çalmak yerine önüne bakmalısın ve yani yine de biraz benim dememle yazmış gibi oldun kusura bakma bu yüzden. 🥺
Engel yememisim araniyo baktım aradım telefon çaldı ama kapattım ama ona arama gitmis ama açamadım ben normalde çok cesaretli bi insanım gerek kavgada gerek lafımı esirgemem ama konu bu kız olunca o cesareti kendimde göremiyorum
O aradı açamadım
Haa sevindim engellemediğine de mesajına cevap vermedi mi?
Tatilde olabilir interneti olmayabilir bak hala kendimi avutuyorum vermedi tek tik hala ama ben arayınca hemen ardından aradı ben çok korkuyorum sesini duycak cesaretim bile yok ama sesini duymakta istiyorum nolcak benim halim
Olabilir elbette ama bu arada WhatsApptan engellemesi ve normal olarak engellemesi farklı, tabii biliyorsundur sen bunu yani wp den aramışsındır sanırım. Eğer kız mesajı görmediyse aradığında geri dönüş yapmaman biraz ayıp olmuştur, konuşamam çok heyecanlanırım diyorsan normal mesaj atabilirsin ve de eğer sonunda yine üzülürsen bu konuda bir psikologa gidebilirsin, bu kadar bağlamanın altında yatan sebepler vardır diye düşünüyorum.
Normalden aradım mesela bi deniz karşısına giderken keşke oda orada olsa diyorum her hayalimde o var bu bi saplantı mı bu belkide kendime bu acıyı ben kendime yaşatiyorumdur ne biliyim ayıp mı oldu böyle açmayarak meşgullede atamadım herşeyi dahada batırıyorum
Kızı tanımadığım için yorum yapamıyorum belki de gerçekten çok iyi biridir bu yüzden vazgeçemiyorsundur ama yine de istenmiyorsan bi noktada duygularına engel olmalı ve kendini bu kadar üzmemeye çalışmalısın bence. Kızın wp den engellemediğine eminsen mesaj atabilirsin normal, evet arayıp dönmemen biraz ayıp olmuştur ama her şeyi mahvettiğini düşünme merak etme böyle hissetmen normal. Artık aşırı da yönlendirmek istemiyorum seni içinden ne geçiyorsa hangisi doğru geliyorsa onu yapabilirsin biraz sakin kalmaya çalışarak.
Benim yöntemlerim ile olsaydı şu an burada olmazdım belkide biraz yönlendirmeye ihtiyacim var bana koyan beni reddediş şekli kesim istemiyorum değil altında sanki bisey var ya da ne bileyim ben sana 2incide ben yazdım buna dediki olmaz falan işte dedim deneyelim baya bi yazdım dedi çok güzel konuşuyosunn çok güzel düşünüyosun baya hisli anlattım sonra benim icin rahat olmadı dedim tamam bitsin belkide neden reddettiğini öğrensem aman olmaddı si... de değil dicem ama oyl3 değil sanki anlamıyorum belkide bunlar benim kendime anlattığım hikayelerden ibarettir sence iyi değilmiyim çokmu kendimi kandırıyorum saplantımı yapmışım bunu
Yukarıda demiştim belki de yarım kaldığı için bu kadar bırakamıyorsundur diye. Seni tamamen reddetmediyse altında bir umut arıyorsundur ya da belki gururuna yediremiyorsundur sadece. Ama dediğim gibi kızın hareketleri bana çok mantıklı gelmedi ve sen o kadar duygusal zamanlarında yanında olmana rağmen birlikte olmadıysanız artık kendi vaktinden çalmamalısın. İnsanlar duygusal boşlukta yanlarında olan kişiye bağlanırlar genelde çünkü. Belki kız da birini unutamamıştır ya da başka birçok neden olabilir ama evet kendini kandırmayıp bişeyleri kabullenip daha da güçlü bi şekilde yoluna bakmalısın bence.. Bazı şeyleri kabullenmek gerekir acı da olsa.
Belkide neden istemediğini öğrensem daha rahat devam edicem hayatıma çok merak ediyorum nedenini ama aradan 6 ay geçmiş sorsam saçmamı olur onu dusunuyorum kız dese tipim değil sin derimki tamam umrumda olmaz ama böyle belirsizlikler benim Canımı yakan ve gerçekten iyi değilim galiba ama seninle konuşmak çok iyi geldi en azından biri beni dinledi
En son aramasına dönmedikten sonra ne yaptın? Ve dediğim gibi belki de kendine yediremiyorsundur ve evet merak ediyorsundur neden reddettiğini ama biraz olsun nedenden ziyade sonuca odaklanmalısın belki de.. Sebep o ya da bu sonuç olarak seni reddetti, sen de 3 defa deneyip elinden geleni yaptın. Biraz nedenleri düşünmemeye çalışıp kendi hayatına odaklanıp kendine değer vermelisin zira baksana dünden beri o kadar anlattığın kız için tipim yüzünden dese umrumda olmaz diyorsun. Gerçekten ama gerçekten sevseydin umrumda olurdu muhtemelen, onu gerçekten seviyor musun yoksa takıntı mı sadece bunu düşün. Ve biraz olsun yardımım dokunduysa ne mutlu.
Anlatmak istediğim şeyi yanlış anladınn ben örnek verdim mesela tipin sorun veya şu şu sorun dese ben derimki tamam neden olduğunu anlarım ama ortada belirsizlik olması benim Canımı yakan ben sebepi merak. ediyorum umrumda olmaz derken umrumda olmasa buraya yazmam yardim istemem illaki olur ama o sebepleri bilsem içim rahat etmezmi çünki bizim olay hep. bi belirsizdi bi sorunumu dile getirse tamam derim soruma cevap aldi m bana göre sevgi benim yaşadığım ama takıntımı bilemem umrumda keşke olma sa ama elimde değil gene olcak sadece bi nebze içim rahat etcek beni aradıktan sonra bisey olmasi bisey yapmadım şu an nasil öğrencem onu merk ediyorum ve sana göre takıntımı
Sonuç olarak 3 kere reddeildim doru 2 de diyebiliriz 1 inde deneme oldu ama ne bileyim kız 2. Cide dediki güzel düşüncelerin falan var çok iyisin falan baya yazdım ben bozdum o 2. yide
Anladım, dediğim gibi bunun tek yolu kıza açık açık dürüstçe yazman ya da konuşman. Bunun çok aklını kurcaladığını ve seni mutsuz ettiğini belirtip dürüst olmasını iste çünkü diğer türlü kim ne derse desin veya kızın çok kötü bir yanını görmeden onu unutamazsın ve kendini üzersin muhtemelen. Takıntı ya da sevgi ben bişey diyemem elbette bunun için ama baksana hala 3 değil 2 kere reddedildim ya da ben bozdum vs.. diyorsun kendine bu kadar yüklenme.
Keşke dediğin gibi olsa yüklenmesem bunları senle detaylıca konuşunca anladım bu aşk yüzünden neler kaybettiğimi arkadaş kaybettim aşık olduğum halde başka kızı üzdüm ama benim. zoruma giden yaşanabilecek bişeyin yaşanmaması belkide hayırlı olan olmamasıdır sesini duycak cesaretim bile yok sormaya yüzüm yok
Evet senin için neyin hayırlı olduğunu bilemezsin, daha fazla kendi hayatından çalmamalısın bence ve duyguların sana fazlasıyla zarar veriyorsa mantığını devreye sokmalısın. Dediğim gibi profesyonel destek alabilirsin hiç yoktan YouTube daki psikologları takip edebilirsin.
Yaşiyomusun anlatiyim yeni şeyleri. D
eşek olsa inadı bırakırdı mk. Sen gelmiş lütfen okuyup yorum atın diyorsun :d
Knk vallahi yazmamayı deniyorum bak 6 ay oldu ama unutamıyorum hala aklımda belkide bi saplantı haline geldi hayatımda ilk kez böyle yoğun bi his yaşıyorum heleki şu ay artık dayanamıyorum sesini duymuyorum 5 6 aydır ne biliyim hala bi yol arıyorum hic olmicak bi aska 3.5 yıl verdim ama elimden bisey gelmiyo saplantı dır belkide
Baska bi kiz bul dostum
Elimden gelse keşke sevdiğim aradı biriyle çıktım dedim unuturum ve en yakın arkadaşıma ihanet etmem kızla 2 hafta sevgili kaldık ben 3 4 kez içimden gelmiyo ayrılmak istedim kız yok deneyelim falan dedi ama içten içe çok soguktum sanki onla oynuyodum gibi geliyodu en son kızda cabalamadi bi sabah sen o kızı seviyosun dedi ayrıldı
Uzulme be ben 2 senede 38 kere yedim