Kıza kendimi hatırlatmış mı olurum?

Öncelikle merhaba bu kız beni çok seviyordu ne desem yapıyordu elinden geleni yaptı bunu görüyordum ama eximi seviyordum o ara. kızla uzak mesafeyiz ben bazen soğuyordum ondan uzaklaşıyorum hep darlıyordu sürekli yazıyordu üzülüyordum başlarda haline çünkü olmayacaktı böyle bir şey neyse sonra eximlw iletişime geçtim ve baya üzüldüm bu kız bana destek verdi beni dinledi aklım almıyordu neden böyle yaptığını ama yapıyorduu ilte bu birkaç kez tekrar etti ben onu düşündüm benden uzaklaşsın diye kötü davrandıö ama olmuyordu çok uğraşıyordu en sonunda yine ex konusunda bir olayım oldu ve bu son oldu bu kız bana çok destek verdi dinledi motive etti ve biz baya yakınlaşıp sevgili olduk ilk hafta güzeldi ama sonra sevmediğimi hissettim ona sözler vermiştim özel fotoğraflarını atmıştı güvenip boşa çıkardım evet ama o an öyle esti kıza bir sürü kötülük yaptım daha ilişkideyken en sonunda da ayrıldım şeytan girdi aklıma kullanmaya kalkıştım ama reddetti bizim buluşma imkanımız da var bir iki haftaya napsam bilemiyorum yazma dedim beğendi mesajımı daha da yazmadı yazar mı bekliyorum ama ya o bitirdiuse beni
Kıza kendimi hatırlatmış mı olurum?