KIZLAR LÜTFEN BAKSIN. 28 yaşındayım 6 sene önce sınıfta çok da görünmeyen bir kız bana aşkını itiraf etti. Üni bitene kadar hiç umursamadim sessiz sadasiz çok ders çalışan okuyan bir kızdı. O zaman bara takılan cafeden ayrılmayan Instagram manyağı sosyal medyada gt baş gösteren içen biri varsa ona takildim hoş geliyordu o zamanlar. Kızla alay bile ettik. Ama gönlüm geçti artık bunlardan güzel sevimli bir kızdı okuduğu kitaplardan sevdiği cümleleri alıp bir deftere yazardı biz bu defterle de alay ettik. Şimdi önerilenlerde çıkmış hala öyle hanımefendi sokak hayvanlarına bayılır özellikle kedileri çok sever. O kadar hoşuma gidiyor ki kıvır kıvır kabarık saçları o hem olgun hem çocuksu davranışları üstün zekası şu an gelse nikahı basarım öyle diyim. Ama çok dalga geçtim gidip yazsam sizce beni nasıl karşılar. 6 sene önce dalga geçtiğim şeyler için de özür dilemek istiyorum. O zaman bizim dalga geçtiğimize alınıp tek kelime mesaj yazmadan gitmişti çok kırdım ama telafi edebileceğime inanıyorum. Sizce? Sanırım o da 25 yaşlarında falan şu an
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar